ΕΡΓΑΣΙΑ

"Αρχιτεκτονική Βάσεων Δεδομένων;"
 
1. Τι ρόλο παίζει η γλώσσα SQL στις ΒΔ;
2. Τι είναι το σχεσιακό σύστημα των ΒΔ;
3. Τι είναι το οπτικό σύστημα και γιατί υπάρχει;
4. Τι είναι το σύστημα ER (εντοπίσεων συσχετίσεων);
5. Χρήση του λογισμικού VISIO για σχεδιασμό ΒΔ.
6. Συστήματα διαχείρησης ΒΔ εκτός τη Microsoft;



Για τη συγκεκριμένη εργασία πρεπει να χωριστείτε σε ομάδες των τριών η τεσσάρων ατόμων. Η επιλογή συνεργατών ομάδας πρέπει να είναι μεταξύ αυτών που κάθονται ποιο κοντά σας.
Μέχρι την Πέμπτη 10-12-2009 ώρα 13:00, η κάθε ομάδα καταθέτει την εργασία της μετά τη σχετική μελέτη - έρευνα που πρέπει να κάνει στη σχετική βιβλιογραφία.
 

Σας θυμίζω ότι η εργασία σας είναι προαιρετική και εφόσον παραδοθεί  δεν επηρεάζει την τελική βαθμολογία.

75 σχόλια:

  1. Η σπουδάστρια: Αικατερίνη Ρουσσέτου



    ΛΑΡΙΣΑ 2009




    Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ VISIO ΓΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ Β.Δ..


    Το Microsoft Office Visio είναι ένα εργαλείο για την παρουσίαση πληροφοριών λεπτομερέστερα και αποτελεσματικότερα. Η εξέταση, ανάλυση και μετάδοση σημαντικών πληροφοριών είναι σημαντική για τον επαγγελματία οποιουδήποτε κλάδου σήμερα

    Το Microsoft Office Visio επιτρέπει την οργάνωση όλων αυτών των πληροφοριών με διαφορετικά πρότυπα, διαγράμματα ροής δεδομένων, διαγράμματα δικτύου εργασίας, μοντέλα βάσης δεδομένων, διαγράμματα λογισμικού και πολλά άλλα.

    Τα διαγράμματα που παράγονται με το Microsoft Office Visio μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να βελτιστοποιήσουν τις επιχειρηματικές διαδικασίες, να εντοπίσουν έργα και πόρους ή απλά να παρουσιάσουν απλά και αποτελεσματικά πληροφορίες για ένα ολοκληρωμένο έργο.

    Το Microsoft Office Visio έχει μία δυνατή διασύνδεση με πολλές επιλογές για το σχεδιασμό μεθόδων οργάνωσης πληροφοριών και παράλληλα προσφέρει συμπαγή και αποτελεσματικά προ-σχεδιασμένα πρωτότυπα.

    Το Microsoft Visio διατίθεται στην αγορά ως το Microsoft Office Visio, είναι ένα πρόγραμμα δημιουργίας διαγραμμάτων για τα Microsoft Windows που χρησιμοποιεί διανυσματικά γραφικά να δημιουργήσουν διαγράμματα. Είναι προς το παρόν διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις: Standard και Professional

    Η Standard και Professional οι δύο εκδόσεις έχουν το ίδιο περιβάλλον εργασίας, αλλά το τελευταίο έχει επιπλέον πρότυπα για τα πιο προηγμένα διαγράμματα και σχεδιαγράμματα, καθώς και μοναδική λειτουργικότητα, η οποία διευκολύνει τους χρήστες να συνδέσουν διαγράμματα τους σε διάφορες πηγές δεδομένων και την απεικόνιση των πληροφοριών γραφικά.

    Το Microsoft απέκτησε Visio Corporation το 2000. Το Visio 2007 κυκλοφόρησε στις 30 Νοεμβρίου 2006. Επίσης, παράλληλα με αυτήν την έκδοση κυκλοφόρησε το 2002 το Enterprise Network Tools, ένα πρόσθετο προϊόν που επιτρέπει πρόσβαση σε αυτοματοποιημένο δίκτυο και υπηρεσίες καταλόγου διαγραμμάτων, καθώς και του Visio Network Center, μια τοποθεσία στο Web όπου οι χρήστες θα μπορούσαν να εντοπίσουν το πιο πρόσφατο περιεχόμενο τεκμηρίωσης του δικτύου και την ακριβή του εξοπλισμού του δικτύου ρεπλίκα με σχήματα από 500 κορυφαίους κατασκευαστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Visio Professional 2002, η πρώτη έκδοση του Visio που αναπτύχθηκε από την Microsoft, προσφέρει λύσεις δημιουργίας διαγραμμάτων οι οποίες θα βοηθήσουν επαγγελματίες σε επιχειρήσεις και σε τεχνικούς τομείς να τεκμηριώσουν και να μεταδώσουν μια ευρεία κλίμακα ιδεών, πληροφοριών και συστημάτων. Τα διαγράμματα που δημιουργούνται στο Visio Professional παρέχουν πολύτιμη εμβάθυνση σε υπάρχοντα τεχνικά συστήματα και βοηθούν μεμονωμένους χρήστες και ομάδες να αναπτύξουν νέα συστήματα με πιο αποτελεσματικό τρόπο. Όταν τα διαγράμματα του Visio χρησιμοποιούνται για να τονίσουν κείμενο και αριθμούς, τότε ένα μήνυμα γίνεται πιο περιεκτικό, οι χρήστες θυμούνται τα κύρια σημεία και ξεπερνιούνται πολιτισμικά και τεχνικά εμπόδια.
    Το Microsoft Visio Enterprise Network Tools είναι πρόσθετο στο Microsoft Visio Professional 2002, το οποίο παρέχει στους επαγγελματίες των τεχνολογιών πληροφορικής λύσεις για δημιουργία διαγραμμάτων δικτύου για προχωρημένους. Κάθε άδεια του Visio Enterprise Network Tools περιλαμβάνει πρόσβαση βάσει εγγραφής στα πιο πρόσφατα εργαλεία δημιουργίας διαγραμμάτων για δίκτυο και υπηρεσίες καταλόγου, ενημερωμένη βιβλιοθήκη με ακριβή αντίγραφα σχημάτων εξοπλισμού δικτύου και επιπλέον πόρους μέσω της τοποθεσίας Visio Network Center στο Web.
    Οι δυνατότητες του λογισμικού είναι πολλές και αξιοσημείωτες:
    • Συνδυασμός Visio Professional και Visio Technical
    Όλες οι λύσεις και τα σχήματα που υπήρχαν προηγούμενα στο Visio 2000 Professional Edition και στο Visio 2000 Technical Edition, τώρα περιέχονται στο Visio Professional 2002.
    • Διαγράμματα δικτύου
    Συγκεντρώστε φυσικά και λογικά διαγράμματα δικτύου, χρησιμοποιώντας μια μεγάλη ποικιλία προκαθορισμένων συμβόλων SmartShapes. Αποθηκεύστε λεπτομέρειες για συγκεκριμένο εξοπλισμό σε πεδία προσαρμοσμένων ιδιοτήτων.
    • Ιδιότητες κατ' απαίτηση
    Οι μεγάλοι κατάλογοι είναι δυνατό να εισαχθούν πιο γρήγορα και να τεκμηριωθούν σε μικρότερα διαγράμματα χάρη σε μια προαιρετική καθυστέρηση της εισαγωγής ιδιοτήτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. • Υποστήριξη διακομιστή Microsoft Exchange 2000
    Τα νέα σχέδια του Exchange 2000 βοηθούν τους χρήστες να τεκμηριώνουν αντικείμενα και ιδιότητες του Exchange, τα οποία προστίθενται στο σχήμα της υπηρεσίας καταλόγου Active Directory.
    • Εξαγωγή LDIF
    Μπορείτε να εξαγάγετε ομαλά σε μορφή LDIF σχέδια τα οποία δημιουργήσατε με μεταφορά και απόθεση σχημάτων από πρότυπα σχεδίων, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία εξαγωγής αλλαγών και, στη συνέχεια, να τα εισαγάγετε στην υπηρεσία καταλόγου Active Directory με το βοηθητικό πρόγραμμα LDIFDE.
    • Τεχνολογία δικτύου AutoDiscovery and Layout
    Μηχανή ανακάλυψης διευθύνσεων IP για προχωρημένους, χρησιμοποιώντας το SNMP για την ανακάλυψη δρομολογητών, διακοπτών, διανομέων, σταθμών εργασίας, εκτυπωτών και άλλων. Το Visio Enterprise Network Tools υποστηρίζει την ανακάλυψη πληροφοριών ρύθμισης παραμέτρων για επίπεδο 2, επίπεδο 3, αναμετάδοση πλαισίων, Cisco VLAN και δέντρο διεύρυνσης, καθώς και για Όργανα Διαχείρισης των Windows (WMI).
    • Ανακάλυψη των Οργάνων Διαχείρισης των Windows (WMI)
    Η λύση AutoDiscovery and Layout υποστηρίζει τώρα την ανακάλυψη λεπτομερών πληροφοριών από προσωπικούς υπολογιστές και διακομιστές των Windows μέσω του περιβάλλοντος εργασίας των Οργάνων Διαχείρισης των Windows (WMI).
    • Βελτιωμένη εμφάνιση και αίσθηση του Office
    To Visio 2002 ενσωματώνει τη νέα εμφάνιση του Office XP και προσφέρει προσαρμοσμένα μενού, συντομεύσεις πληκτρολογίου, αυτόματη διόρθωση, καθώς και τον ίδιο ορθογραφικό έλεγχο και σύστημα Βοήθειας που υπάρχει στα προγράμματα του Office.
    • Σχήματα εξοπλισμού δικτύου του Visio
    Χιλιάδες ακριβή αντίγραφα σχημάτων εξοπλισμού δικτύου από κορυφαίους κατασκευαστές. Νέα σχήματα προσθέτονται τακτικά σε μια ηλεκτρονική βάση δεδομένων, στην οποία η πρόσβαση γίνεται μέσω της δυνατότητας εύρεσης σχήματος ή της τοποθεσίας Visio Network Center στο Web.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. • Υποστήριξη κοντέινερ ρύθμισης παραμέτρων
    Οι χρήστες της λύσης υπηρεσίας καταλόγου Active Directory μπορούν τώρα να προβάλουν τα περιεχόμενα του κοντέινερ ρύθμισης παραμέτρων, συμπεριλαμβανομένων τοποθεσιών, subnet και πολλών άλλων, μέσω μιας νέας καρτέλας στο παράθυρο διαλόγου "Αναζήτηση καταλόγου" (Browse Directory).
    • Άμεση επεξεργασία
    Μπορείτε να εισάγετε διαγράμματα του Visio σε έγγραφα του Word, σε παρουσιάσεις του PowerPoint και σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτά ενημερώνονται άμεσα μέσα από έγγραφα του Office. Μέσω των προγραμμάτων του Office μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε ακόμα περισσότερα εργαλεία του Visio.
    • Αναφορές δικτύου
    Επιλογή ευέλικτων πληροφοριών τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με τη λύση AutoDiscovery and Layout, για να δώσετε επιπλέον έμφαση στην αρχιτεκτονική δικτύου. Οι αναφορές που περιλαμβάνονται είναι απογραφή διευθύνσεων IP, συσκευές κατά κλάση, κατασκευαστές συσκευών, πύλες/κεντρικοί υπολογιστές κατά subnet και άλλες.
    • Εγγραφή για νέα σχήματα και λύσεις
    Οι πελάτες με ισχύουσα συνδρομή (εισαγωγικός όρος ο οποίος περιέχεται σε κάθε άδεια) μπορούν να κάνουν λήψη νέων και ενημερωμένων σχημάτων εξοπλισμού δικτύου και λύσεων για δημιουργία διαγραμμάτων σε δίκτυο από την τοποθεσία του Visio Network Center στο Web.
    • Δημιουργία διαγραμμάτων στην υπηρεσία καταλόγου Active Directory
    Αυτοματοποιημένη λύση για εισαγωγή και δημιουργία διαγραμμάτων δομών της υπηρεσίας καταλόγου Active Directory των Windows 2000.
    • Αναζήτηση
    Οι χρήστες μπορούν να πραγματοποιήσουν αναζήτηση σε διαγράμματα για πληροφορίες οι οποίες περιέχονται, εκτός από το κείμενο σχήματος, στις προσαρμοσμένες ιδιότητες, στα ονόματα σχημάτων και στα κελιά που ορίζονται από το χρήστη.
    • Εκκαθάριση τομών τοίχων
    Το Visio κάνει εκκαθάριση των τομών τοίχων, μειώνοντας το σύνολο της εκκαθάρισης που απαιτείται για τη δημιουργία σχεδίων κτιρίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. • Δημιουργία διαγραμμάτων σε υπηρεσίες καταλόγου Novell
    Αυτοματοποιημένη λύση για εισαγωγή και δημιουργία διαγραμμάτων δομής για καταλόγους υπηρεσιών καταλόγου Novell (NDS).
    • Εύρεση σχήματος
    Η δυνατότητα εύρεσης σχήματος επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν σχήματα εξοπλισμού δικτύου, τα οποία είναι αποθηκευμένα στον τοπικό υπολογιστή και στο Web. Οι χρήστες λαμβάνουν νέα σχήματα, σύροντάς τα από το τμήμα παραθύρου "Εύρεση σχήματος" (Find Shape) στη σελίδα.
    • Δημιουργία διαγραμμάτων καταλόγου LDAP
    Αυτοματοποιημένη λύση για εισαγωγή και δημιουργία διαγραμμάτων δομής για καταλόγους LDAP.
    • Ηλεκτρονικοί πόροι
    Αυξήστε την παραγωγικότητα με περισσότερα άρθρα, συμβουλές, τεχνάσματα και πρόσθετες λύσεις του Visio, στοιχεία τα οποία είναι διαθέσιμα στην τοποθεσία εργαλείων του Microsoft Office στο Web.
    • Συνδρομή στο Visio Network Center
    Κάθε άδεια του Visio Enterprise Network Tools περιλαμβάνει μια εισαγωγική εγγραφή ενός έτους στο Visio Network Center, μια τοποθεσία στο Web η οποία παρέχει τις πιο πρόσφατες λύσεις δημιουργίας διαγραμμάτων σε δίκτυο του Visio, μια ενημερωμένη βιβλιοθήκη σχημάτων εξοπλισμού δικτύου και επιπλέον πόρους τεκμηρίωσης για δίκτυο.
    • Φιλτράρισμα, διάταξη και πλοήγηση σε χάρτες τοποθεσιών Web
    Οι χρήστες έχουν αυξημένο έλεγχο στην ανακάλυψη και στη διάταξη. Ένα νέο παράθυρο λίστας επιτρέπει την εύκολη περιήγηση, εμφανίζοντας στοιχεία της τοποθεσίας Web σε προβολή δέντρου.
    • Διαγράμματα ροής δεδομένων
    Εξοικονομήστε χρόνο και αποφύγετε τα σφάλματα σχεδίασης κατά τη δημιουργία διαγραμμάτων ροής δεδομένων με την αυτοματοποιημένη εξισορρόπηση επιπέδων και το DFD Navigator.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. • Αναφορές τοποθεσιών Web
    Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν μια πλήρη αναφορά για όλες τις συνδέσεις σε μια τοποθεσία Web, συμπεριλαμβανομένων των συνδέσεων που έχουν καταστραφεί. Το εργαλείο αναφοράς μπορεί να προσδιορίσει τις αλλαγές που έγιναν σε μια τοποθεσία Web από την τελευταία δημιουργία διαγραμμάτων σε αυτήν.
    • Υποστήριξη Microsoft SQL Server 2000
    Οι χρήστες μπορούν να κάνουν αποσυμπίληση και να δημιουργήσουν διάγραμμα σχήματος για τον SQL Server 2000, καθώς και για άλλες βάσεις δεδομένων.
    • Χάρτες τοποθεσιών Web
    Δημιουργήστε αυτόματα χάρτες τοποθεσιών Web, χρησιμοποιώντας τον "Οδηγό χαρτογράφησης τοποθεσιών Web" (Map Web Site). Πραγματοποιήστε εύκολα απεικόνιση ιεραρχιών του Web και ανακαλύψτε συνδέσεις που έχουν καταστραφεί.
    • Διαγράμματα βάσης δεδομένων
    Πραγματοποιήστε αποσυμπίληση βάσεων δεδομένων από εφαρμογές της Microsoft, της IBM, της Oracle, της Sybase και άλλων ή μέσω ODBC. Προσδιορίστε πίνακες, σχέσεις, κλειδιά και πεδία. Τεκμηριώστε προβολές, ελέγξτε εκφράσεις, ενεργοποιήσεις και αποθηκευμένες διαδικασίες. Επιπλέον, ανανεώστε τα μοντέλα, ώστε να απεικονίζουν τις αλλαγές που έγιναν στη βάση δεδομένων.
    • Υποστήριξη Visual Studio.net
    Οι χρήστες μπορούν να κάνουν αποσυμπίληση και διαγράμματα έργων της Microsoft Visual Basic® 6 και της Visual C++® 6. Η υποστήριξη για την Visual Basic 7, την Visual C++ 7 και την Visual C# θα παρέχεται μέσω μιας έκδοσης υπηρεσίας, όταν θα είναι διαθέσιμο το Visual Studio®.net.
    • Μορφή αρχείου XML
    Η νέα μορφή αρχείου XML επιτρέπει τη διαλειτουργικότητα με άλλες εφαρμογές με δυνατότητα XML και διευκολύνει την αποθήκευση και την ανταλλαγή πληροφοριών που βασίζονται σε διαγράμματα, συμπεριλαμβανομένων δεδομένων τα οποία δεν έχουν σχέση με μια σελίδα ή ένα σχήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. • Διαγράμματα UML
    Δημιουργήστε μια πλήρη σειρά διαγραμμάτων UML 1.2 (Unified Modeling Language - Ενοποιημένη γλώσσα μοντέλου). Κάντε αποσυμπίληση έργων τα οποία έχουν δημιουργηθεί στην Microsoft Visual Basic ή στην Visual C++ για άμεση τεκμηρίωση.
    • Κλιμακωτά σχέδια
    Δημιουργήστε κλιμακωτά σχέδια γρήγορα, εύκολα και με απόλυτη ακρίβεια. Μεταφέρετε πόρτες, παράθυρα και άλλα σχήματα σε τοίχους και αυτά θα περιστραφούν και θα μείνουν στη θέση τους. Ρυθμίστε την τοποθέτηση μεμονωμένων τοίχων –οι πόρτες, τα παράθυρα και οι γραμμές διαστάσεων μετακινούνται μαζί τους.
    • Βελτιωμένο μοντέλο αντικειμένου
    Περισσότερες από 90 νέες ιδιότητες και μέθοδοι αυτοματοποίησης παρέχουν πρόσβαση σε περισσότερα δεδομένα διαγραμμάτων του Visio.
    • Πρόσθετα COM
    Το Visio επιτρέπει στους προγραμματιστές να επεκτείνουν και να βελτιώσουν τον προγραμματισμό του Visio με πρόσθετα COM.
    • Συμβατότητα με CAD
    Εισάγετε και εξάγετε τυπικές μορφές αρχείων CAD, όπως DWG, DXF και DGN. Μετατρέψτε επίπεδο προς επίπεδο τα σχέδια CAD σε αντικείμενα του Visio για εύκολη επεξεργασία σχεδίων CAD μέσα στο Visio. Σχολιάστε τα σχέδια CAD με σχήματα και σχέδια του Visio.
    • Σχέδια κτιρίων
    Δημιουργήστε κατόψεις, σχέδια κατοικιών, διατάξεις εγκαταστάσεων, σχέδια οροφών με σκίαση, σχέδια τοποθεσιών και τα σχηματικά διαγράμματα οικοδομικών κατασκευών που τα υποστηρίζουν.
    • Αναφορά σφάλματος εφαρμογής
    Για πρόσθετη εξασφάλιση και διαγνωστική βοήθεια, οι χρήστες μπορούν να ζητήσουν από το Visio να αναφέρει αυτόματα στη Microsoft τα σφάλματα εφαρμογών.
    • Αποκατάσταση εγγράφου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι χρήστες μπορούν να αποθηκεύσουν τα τρέχοντα αρχεία τους τη στιγμή που παρουσιάζεται ένα σφάλμα σε μια εφαρμογή. Ως αποτέλεσμα, οι χρήστες αφιερώνουν λιγότερο χρόνο στην αναδημιουργία των διαγραμμάτων τους.
    • Σχηματικά διαγράμματα οικοδομικών κατασκευών
    Οι σχεδιαστές χώρων, οι παροχές ολοκληρωμένων συστημάτων και οι πολιτικοί μηχανικοί μπορούν να σχεδιάζουν και να διαχειρίζονται σύνθετα σχηματικά διαγράμματα οικοδομικών κατασκευών με πρωτοφανή ευκολία και ισχυρά εργαλεία προσαρμογής.
    • Ηλεκτρολογικά και ηλεκτρονικά σχηματικά διαγράμματα
    Δημιουργήστε ηλεκτρολογικά και ηλεκτρονικά σχηματικά διαγράμματα και διαγράμματα καλωδιώσεων. Εκατοντάδες σχήματα βιομηχανικού προτύπου για κυκλώματα και λογικά, βιομηχανικά συστήματα ελέγχου, καθώς και άλλα ηλεκτρολογικά στοιχεία μειώνουν την εργασία δημιουργίας σχηματικών διαγραμμάτων ακριβείας.
    • Επιχειρηματικά διαγράμματα
    Το Visio Professional 2002 περιέχει όλα τα σχέδια και όλες τις λύσεις επιχειρηματικών διαγραμμάτων που υπάρχουν στο Visio Standard 2002.
    • Πλατφόρμα προσαρμοσμένων οπτικών λύσεων
    Το Visio επιτρέπει στους χρήστες τη δημιουργία προσαρμοσμένων σχημάτων και παρέχει ένα ευέλικτο μοντέλο αντικειμένου για τη δημιουργία προσαρμοσμένων οπτικών λύσεων.
    • Διαγράμματα με δυνατότητα δεδομένων
    Αποθηκεύστε πληροφορίες προσαρμοσμένης ιδιότητας με μεμονωμένα σχήματα Visio. Συνδεθείτε με αρχεία προέλευσης δεδομένων, για να αυτοματοποιήσετε τη δημιουργία διαγραμμάτων και σχεδίων. Δημιουργήστε εύκολα προσαρμοσμένα πεδία δεδομένων.
    • Αναφορές
    Δεδομένα που είναι αποθηκευμένα σε ένα διάγραμμα του Visio, είναι δυνατό να εξαχθούν στο Excel, στην Access, στον SQL Server, στο Word και σε άλλα εργαλεία ανάλυσης αναφορών και δεδομένων μέσω αυτοματοποιημένων οδηγών εξαγωγής δεδομένων ή ODBC.
    • Δυναμική δημοσίευση στο Web
    Είναι δυνατό να γίνει αποθήκευση των διαγραμμάτων ως ιστοσελίδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μια πιο σύγχρονη μορφή λογισμικού Visio είναι το Microsoft® Office Visio® Professional 2003 που προσφέρει επιπλέον δυνατότητες στο χρήστη.
    Το Microsoft Office Visio Professional 2003 είναι μια εφαρμογή δημιουργίας διαγραμμάτων που σας βοηθά να τεκμηριώσετε, να σχεδιάσετε, να μεταδώσετε και να αυτοματοποιήσετε σύνθετες ιδέες, διαδικασίες και συστήματα, ώστε να μπορείτε να ενεργήσετε πιο αποτελεσματικά.
    Δυνατότητες
    • Τεκμηρίωση και ανάλυση επιχειρηματικών διαδικασιών
    Οι χρήστες μπορούν να σχεδιάσουν, τεκμηριώσουν και αναλύσουν επιχειρηματικές διαδικασίες χρησιμοποιώντας πρότυπα και σχήματα που υποστηρίζουν έργα διαχείρισης επιχειρηματικών διαδικασιών (business process management - BPM).
    • Παρακολούθηση σχόλιων από άτομα
    Χρήση της κατάστασης αναθεώρησης για να παρακολουθήσει ο χρήστης με ευκολία σχόλια, σχήματα και ψηφιακή μελάνη που προσθέτουν άλλοι.
    • Δημιουργία και χρήση τεχνικών διαγραμμάτων με μεγαλύτερη ευκολία
    Εκμετάλλευση από το χρήστη του πλήθους των βελτιώσεων στα εργαλεία δημιουργίας διαγραμμάτων βάσεων δεδομένων, μηχανολογίας, δικτύων, λογισμικού και Web.
    • Καταγραφή ιδεών με δημιουργικά εργαλεία
    Καταγραφή και δόμηση ιδεών από μια δημιουργική περίοδο και κατόπιν εξαγωγή τα διαγραμμάτων στο Microsoft Word, στο Microsoft Excel ή σε XML.
    • Δημιουργία ημερολόγιων από το Outlook
    Ο χρήστης μπορεί να μετατρέψει ένα ημερολόγιο του Microsoft Outlook σε ημερολόγιο του Visio, το οποίο μπορεί να εμπλουτίσει και να μοιραστεί εύκολα με άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το Microsoft Office Visio λογισμικό διευκολύνει τους επαγγελματίες ΙΤ και επιχειρήσεων να απεικονίσουν, να ερευνήσουν, και να μεταβιβάσουν τις σύνθετες πληροφορίες. Πηγαίνει από τα περίπλοκα κείμενα και τους πίνακες που είναι δύσκολο να κατανοηθούν στα διαγράμματα Visio που μεταβιβάζουν τις πληροφορίες με μια ματιά. Αντί των στατικών εικόνων, δημιουργεί τα στοιχείο-συνδεμένα διαγράμματα Visio που επιδεικνύουν τα στοιχεία, τα οποία είναι εύκολο να αναζωογονηθούν και να αυξήσουν εντυπωσιακά την παραγωγικότητά σας. Χρησιμοποιεί την ευρεία ποικιλία των διαγραμμάτων για να κατανοηθούν και να συλλεχθούν πληροφορίες για τα οργανωτικά συστήματα, τους πόρους, και τις διαδικασίες σε όλη την επιχείρησή σας.

    Το Visio είναι διαθέσιμο σε δύο αυτόνομες εκδόσεις: Office Visio Professional, και Office Visio Standard, τα οποία έχουν την ίδια βασική λειτουργία με τον Office Visio Professional αλλά περιλαμβάνουν ένα υποσύνολο των χαρακτηριστικών γνωρισμάτων και των προτύπων του. Το Office Visio Professional περιλαμβάνει την προηγμένη λειτουργία των χαρακτηριστικών γνωρισμάτων σύνδεσης στοιχείων και απεικόνισης, ενώ τα Office Visio Standard όχι.

    Υπάρχουν 10 βασικοί λόγοι να χρησιμοποιηθεί η βελτίωση στο Professional Visio.

    Ο λόγος (1) αφορά στην αποτελεσματική απεικόνιση, έρευνα, και επικοινωνία στις διαδικασίες, τους πόρους, τα συστήματα και τα στοιχεία που συνοδεύουν το ευρύ φάσμα των τύπων διαγραμμάτων του Office Visio. Βρίσκει τα πρόσφατα χρησιμοποιημένα πρότυπα και έγγραφα γρήγορα, χρησιμοποιώντας το νέο αρχικό παράθυρο ‘’Getting Started’’. Με το Professional Visio, τα στοιχείο-συνδεμένα διαγράμματα από τη νέα κατηγορία δειγμάτων μπορούν να πάρουν από το αρχικό παράθυρο ιδέες για τη δημιουργία και το σχεδιασμό των διαγραμμάτων σας.

    Ο λόγος (2) αφορά στην ενσωμάτωση των στοιχείων με τα διαγράμματα και συνδυάζει τις ανόμοιες πηγές σύνθετων οπτικών, γραπτών και αριθμητικών πληροφοριών. Τα στοιχείο-συνδεμένα διαγράμματα παρέχουν το οπτικό πλαίσιο για τα στοιχεία και δημιουργούν μια πλήρη εικόνα ενός συστήματος ή μιας διαδικασίας. Συνδέει όλες τις μορφές σε ένα διάγραμμα με τα στοιχεία χρησιμοποιώντας το νέο αυτόματο μάγο συνδέσεων.

    Ο λόγος (3) αφορά στη μείωση της χειρωνακτικής επανεγγραφής στοιχείων με το να αφήσει το Office Visio Professional να τηρήσει τα διαγράμματα ενήμερα αντί για το χρήστη. Καμία ανάγκη ανησυχίας για τα στοιχεία στα διαγράμματα Visio που είναι ξεπερασμένα. Χρησιμοποιώντας το Office Visio Professional, αναζωογονούνται εύκολα τα στοιχεία στα διαγράμματα, με τη χρησιμοποίηση των νέων στοιχείων αναζωογονεί το χαρακτηριστικό γνώρισμα, ή το πρόγραμμα Office Visio για να αναζωογονήσει αυτόματα τα στοιχεία στο διάγραμμα σε σταθερά διαστήματα. Εύκολα εξετάζει τις συγκρούσεις στοιχείων που μπορούν να προκύψουν όταν αναζωογονούνται οι αλλαγές στοιχείων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο λόγος (4) αφορά στην απεικόνιση και ενεργεί στις σύνθετες πληροφορίες με την επίδειξη των στοιχείων στα διαγράμματα. Απεικονίζει τα στοιχεία στα διαγράμματα με τον Office Visio Professional έτσι ο χρήστης μπορεί εύκολα να καταλάβει τα στοιχεία και να παρέμβει αποτελεσματικά. Στοιχεία επίδειξης σε οποιοδήποτε διάγραμμα ως κείμενο, φραγμούς στοιχείων, εικονίδια, και χρώμα-κωδικοποίηση-όλα αυτά χρησιμοποιούν το νέο χαρακτηριστικό γνώρισμα γραφικής παράστασης στοιχείων στο Office Visio Professional.

    Ο λόγος (5) αφορά στην ερευνά τα στοιχείων με PivotDiagrams. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να απεικονίσει και να ερευνήσει τα επιχειρησιακά στοιχεία με ιεραρχική μορφή που παρουσιάζει τις ομάδες και σύνολα στοιχείων με τη χρησιμοποίηση του νέου προτύπου PivotDiagram στον Office Visio Professional. Μπορεί να αναλύσει σύνθετα στοιχεία, στοιχεία επίδειξης χρησιμοποιώντας τη γραφική παράσταση στοιχείων, δημιουργεί δυναμικά τις διαφορετικές απόψεις των στοιχείων και παρουσιάζει στο χρήστη καλύτερα τις σύνθετες πληροφορίες. Η χρήση των PivotDiagrams σε οποιοδήποτε διάγραμμα Visio παρέχει τις μετρήσεις και τις εκθέσεις που βοηθούν να παρακολουθηθεί η πρόοδος μιας διαδικασίας ή ενός συστήματος. Συνδέστε με ποικίλα στοιχεία (πηγή) συμπεριλαμβανομένου του κεντρικού υπολογιστή το 2007 του Microsoft Office SharePoint, του προγράμματος 2007 του Microsoft Office, και του Microsoft Office Excel το 2007 για να παραγάγετε PivotDiagrams.

    Ο λόγος (6) αναφέρεται στη δημιουργία διαγραμμάτων γρηγορότερα αφήνοντας το λογισμικό Visio να συνδέσει τις μορφές για σας. Χρησιμοποιώντας τη νέα λειτουργία AutoConnect, αφήστε το Office Visio 2007 αυτόματα να συνδέσει, να διανείμει, και να ευθυγραμμίσει τις μορφές στα διαγράμματα, όλα με μια πράξη. Ο χρήστης απλώς σύρει μια μορφή επάνω στη σελίδα σχεδίων και τοποθετεί ένα από τα μπλε βέλη που εμφανίζονται σε μια μορφή που είναι ήδη στη σελίδα σχεδίων. Το λογισμικό Visio κάνει το υπόλοιπο.

    Ο λόγος (7) αναφέρεται στη μεταβίβαση των σύνθετων πληροφοριών με τα νέα πρότυπα και τις μορφές. Το Office Visio 2007 οπτικά επικοινωνεί με περισσότερους τρόπους με νέα και ενισχυμένα πρότυπα και μορφές. Παραδείγματος χάριν, στο Office Visio Professional, οι διαδικασίες υπηρεσιών IP διαγραμμάτων με το νέο (βιβλιοθήκη υποδομής τεχνολογίας πληροφοριών) πρότυπο ITIL, δημιουργούν τα διαγράμματα βασισμένα στην αδύνατη μεθοδολογία και απεικονίζουν τις περισσότερο αποδοτικές διαδικασίες παραγωγής με το νέο πρότυπο χαρτών ρευμάτων αξίας. Και, ο χρήστης μπορεί να αναζητήσει ευκολότερα τις πληροφορίες για την εργασία του με τους νέους και υπάρχοντες τύπους διαγραμμάτων Visio στο νέο παράθυρο βοήθειας του Office Visio. Χρησιμοποιείται για την εύκολη αναζήτηση και απευθείας σύνδεση στο Web του Microsoft Office άμεσα μέσα από Visio για τις απαντήσεις στις ερωτήσεις σας, για άκρες και τεχνάσματα, και για περισσότερα πρότυπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο λόγος (8) αφορά στην αποτελεσματική μεταβίβαση πληροφοριών σε διαγράμματα. Ο σχεδιασμός των διαγραμμάτων Visio γίνεται με την επιλογή ενός χρώματος ή μιας επίδρασης (το κείμενο γεμίζει, σκιάζει κ.λ.π.) για ένα ολόκληρο διάγραμμα με τη χρησιμοποίηση του νέου χαρακτηριστικού γνωρίσματος θέματος. Επιλέξτε από τα ενσωματωμένα θέματα που περιλαμβάνονται με Visio, ή δημιουργήστε τα θέματα της αρεσκείας σας. Το Office Visio 2007 χρησιμοποιεί τα ίδια ενσωματωμένα θέματα με άλλα 2007 προγράμματα συστημάτων του Microsoft Office. Έτσι, εάν εφαρμοστούν τα ίδια ενσωματωμένα θέματα στα διαγράμματα Visio που χρησιμοποιεί ο χρήστης στα έγγραφα του Microsoft Office Word και τις παρουσιάσεις του Microsoft Office σας PowerPoint, όλα ταιριάζουν μεταξύ τους, καθιστώντας το πολύ ευκολότερο να χρησιμοποιήσουν τα αρχεία το ένα με το άλλο. Επίσης, με τα νέα ενσωματωμένα θέματα Visio έχουν γίνει δυναμικότερες μορφές διαγραμμάτων ενισχυμένες με τρισδιάστατες μορφές.

    Ο λόγος (9) αναφέρεται στην επικοινωνία, με τη χρήση των διαγραμμάτων, με ένα ευρύ ακροατήριο. Το Office Visio 2007 παρέχει την οικονομικά αποδοτική πρόσβαση στα πολύτιμα οργανωτικά στοιχεία στα παράθυρα του Internet Explorer με το να μοιράσει τις διαθέσιμες πληροφορίες μέσω των ασφαλών διαγραμμάτων που είναι εύκολο να μοιραστούν όταν υπάρχει ο ελεύθερος θεατής Visio που εγκαθίσταται. Ο χρήστης πρέπει μόνο να ρυθμίσει τις τοποθεσίες ασφάλειας και μυστικότητας και για τα 2007 προγράμματα συστημάτων του Microsoft Office, συμπεριλαμβανομένου Visio, στο νέο κέντρο εμπιστοσύνης. Και, για τα ακροατήρια που δεν έχουν το θεατή Visio ή Visio, εκτός από τα διαγράμματα ως ιστοσελίδες, αρχεία JPG, ή αρχεία GIF.

    Ο λόγος (10) αφορά στην προσαρμογή του Office Visio 2007 σε προγραμματιστή και δημιουργεί στοιχεία συνδεμένα με λύσεις της αρεσκείας του χρήστη. Εύκολα ο χρήστης επεκτείνει το Office Visio 2007 σε προγραμματιστή ή με την ενσωμάτωση του με άλλες εφαρμογές για να εγκατασταθούν τα ειδικά εργασιακά του σενάρια ή χρησιμοποιώντας τις μοναδικές οργανωτικές απαιτήσεις του. Το λογισμικό Visio αναπτύσσει τις λύσεις και τις μορφές της αρεσκείας του χρήστη, ή χρησιμοποιεί εκείνες από τους προμηθευτές λύσης Visio. Επιπλέον είναι εφικτό να γίνει απεικόνιση των λύσεων με τα διαγράμματα Visio, όπως τα διαγράμματα ροής στοιχείων και ενδιάμεσων με τον χρήστη παραθύρων, με τη χρησιμοποίηση των προτύπων στην κατηγορία λογισμικού και βάσεων δεδομένων του Office Visio Professional . Με τον οποίο γίνεται έλεγχος σχεδίων Visio, δημιουργούνται στοιχείο-συνδεμένες λύσεις που καθιστούν εύκολη την σύνδεση και επίδειξη των στοιχείων σε οποιοδήποτε πλαίσιο. Ο χρήστης μπορεί να ελέγξει διάφορα νέα χαρακτηριστικά γνωρίσματα στον προγραμματιστή Office Visio 2007 μέσω της σύνδεσης με μια πηγή στοιχείων, γίνεται σύνδεση των μορφών με τα στοιχεία, επίδειξη των συνδεμένων στοιχείων γραφικά, και έχει στη διάθεσή τού ενέργειες όπως το ποντίκι-έλξης ελέγχου και φιλτραρίσματος, και την εφαρμογή των χρωμάτων θέματος και των αποτελεσμάτων θέματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οι παρακάτω εικόνες είναι αντιπροσωπευτικά παραδείγματα της χρήσης του λογισμικού Visio στο σχεδιασμό ΒΔ.




    3D Visioner-D-Visualiza

    crimescene



    Triple play visio

    Visio 2007 connector

    Visio transfer to VPUML


    3D Visioner-D-Visualiza



    Free visio dia flowcha


    scl

    Visio 2007 conector

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΧΕΣΙΑΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΒΑΣΕΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
    Εργασία των φοιτητών:
    Μιχαλίτσα Σάββα
    Καραγιαννάκη Αλέξανδρου
    Ζιώγα Σουλτάνα
    Έξαρχου Χριστίνα


    1)ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΣ ΟΡΙΣΜΟΣ
    Ο ορισμός της δομής της βάσης δεδομένων βασίζεται σε ένα μοντέλο δεδομένων το οποίο ορίζει τον τρόπο που περιγράφονται τα δεδομένα, οι σχέσεις τους, η σημασία τους και οι περιορισμοί πάνω στα δεδομένα αυτά.

    Το σχεσιακό μοντέλο (relational model) δεδομένων παριστάνει δεδομένα και τις σχέσεις τους ως ένα σύνολο πινάκων. Κάθε πίνακας (table) αποτελείται από στήλες (columns) με μοναδικά ονόματα. Μια γραμμή (row) του πίνακα παριστάνει μια σχέση (relationship) ανάμεσα σε ένα σύνολο από τιμές.

    Η SQL παρέχει δυνατότητες για:
    τον ορισμό, τη διαγραφή και τη μεταβολή πινάκων και κλειδιών,
    τη σύνταξη ερωτήσεων (queries),
    την εισαγωγή, διαγραφή και μεταβολή στοιχείων,
    τον ορισμό όψεων (views) πάνω στα δεδομένα,
    τον ορισμό δικαιωμάτων πρόσβασης,
    τον έλεγχο της ακεραιότητας των στοιχείων,
    τον έλεγχο συναλλαγών (transaction)

    2)ΣΧΕΣΙΑΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ Β.Δ.

    Το σχεσιακό μοντέλο περιγράφει τη Βάση Δεδομένων και οργανώνει τις εγγραφές με βάση τις σχέσεις. Γι αυτό το λόγο μια Βάση δεδομένων σχεδιασμένη με βάση το σχεσιακό μοντέλο, μπορεί εύκολα να υλοποιηθεί με ένα μοντέλο Οντοτήτων - Σχέσεων.

    Στις σχεσιακές Βάσεις Δεδομένων, οι εγγραφές οργανώνονται σε πίνακες. Οι πίνακες σε μια σχεσιακή Βάση Δεδομένων, αποτελείται από μια ή περισσότερες στήλες που αντιστοιχούν σε τιμές πεδίων (ή στα χαρακτηριστικά για τα μοντέλα Οντοτήτων - Συσχετίσεων) και από γραμμές που αντιστοιχούν σε γραμμές για αυτά τα πεδία.

    3)ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΧΕΣΙΑΚΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ

    Για παράδειγμα, μια εταιρεία μπορεί να έχει μια βάση δεδομένων που ονομάζεται πελάτη, μέσα σε αυτή τη βάση δεδομένων θα είναι αρκετά διαφορετικά πίνακες ή σχέσεις όλων των σχετικών με τις παραγγελίες των πελατών. Πίνακες πελάτης μπορεί να περιλαμβάνει πληροφορίες (όνομα, διεύθυνση, επικοινωνία, πληροφορίες, αριθμός πελατών, κ.λπ.), καθώς και άλλους πίνακες (σχέσεις), όπως οι αποφάσεις που ο πελάτης αγόρασε προηγουμένως (αυτό μπορεί να περιλαμβάνει σημείο, το σημείο την περιγραφή, την καταβολή του ποσού, τη μέθοδο πληρωμής, κλπ. ).
    Θα πρέπει να σημειωθεί ότι κάθε εγγραφή (ομάδα πεδίων) σε μια σχεσιακή βάση δεδομένων έχει τις δικές του πρωτεύοντος κλειδιού. Ένα πρωτεύον κλειδί είναι ένα μοναδικό πεδίο που το καθιστά εύκολο να εντοπιστεί κάποιο αρχείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΩΘΙ:
    ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
    ΝΤΑΚΙΑ ΕΥΘΥΜΙΑ
    ΔΑΝΙΗΛ ΠΑΝΤΕΛΗΣ


    ΟΠΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
    H επεξεργασία οπτικών δεδομένων, το φιλτράρισμα χωρικών συχνοτήτων (και επομένως η οπτική επεξεργασία σήματος και εικόνας) και η ολογραφία, βρίσκονται ανά-μέσα σ ένα μεγάλο πλήθος οπτικών εφαρμογών που συνδέονται άμεσα με ένα βασικό τμήμα της μοντέρνας οπτικής: την οπτική Fourier. Η οπτική Fourier περιγράφει τη διάδοση του φωτός κατά μήκος οπτικών συστημάτων, χρησιμοποιώντας ανάλυση Fourier. Σύμφωνα με τη θεωρία Fourier, κάθε σήμα ή οπτική απεικόνιση μπορεί να εκφραστεί ως άθροισμα άπειρων ημιτονοειδών κυμάτων (συναρτήσεων). Ειδικά στην περίπτωση της οπτικής απεικόνισης, αυτά τα ημιτονοειδή κύματα δεν είναι τίποτε άλλο παρά μεταβολές της φωτεινότητας σ όλη την έκταση της εικόνας. Βασικά στοιχεία ενός τέτοιου κύματος είναι η χωρική συχνότητα, το πλάτος και η φάση. Η χωρική συχνότητα είναι η συχνότητα του κύματος κατά τη διάδοσή του στο χώρο. Το πλάτος αντιστοιχεί στην αντίθεση ή διαφορά μεταξύ των ακραίων τιμών σκοτεινού – φωτεινού της εικόνας, ενώ η φάση περιγράφει τη μετατόπιση της θέσης του κύματος, σε σχέση με την αρχική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η λειτουργία επομένως ενός οπτικού συστήματος απεικόνισης συνίσταται στην κωδικοποίηση των παραπάνω παραμέτρων και τη μεταφορά τους (μέσω του οπτικού κύματος που διαμορφώνουν) σ ένα επίπεδο απεικόνισης (επίπεδο Fourier ή επίπεδο συχνοτήτων). Η αντιστοίχιση φυσικών οντοτήτων στο περιβάλλον διευκολύνει το μαθητή. Απεικονίζονται
    όχι μόνο οι φυσικές οντότητες αλλά και οι ιδιότητές τους και οι λειτουργίες τους.
    Στο περιβάλλον συγγραφής του κώδικα γίνεται ταυτόχρονα και συντακτικός έλεγχος, έτσι
    απαλλάσσεται ο προγραμματιστής (μαθητής) από συντακτικά λάθη. Φυσικά παραμένουν τα
    λογικά λάθη. Όσο για τα λάθη χρόνου εκτέλεσης σπανίζουν μιας και το πρόγραμμα συνήθως
    κατασκευάζεται για να δίνει συμπεριφορές σε ρομποτικές συσκευές. $ηλαδή ανάλογα με τις
    τιμές των τριών αισθητήρων παρέχεται ισχύς στις τρεις εξόδους. Μια διαίρεση με το μηδέν
    για παράδειγμα, είναι πολύ σπάνιο έως απίθανο γεγονός.
    Μειονεκτήματα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. The building blocks: entities, relationships, and attributes

    Two related entities

    An entity with an attribute

    A relationship with an attribute

    Primary key
    An entity may be defined as a thing which is recognized as being capable of an independent existence and which can be uniquely identified. An entity is an abstraction from the complexities of some domain. When we speak of an entity we normally speak of some aspect of the real world which can be distinguished from other aspects of the real world.[3]
    An entity may be a physical object such as a house or a car, an event such as a house sale or a car service, or a concept such as a customer transaction or order. Although the term entity is the one most commonly used, following Chen we should really distinguish between an entity and an entity-type. An entity-type is a category. An entity, strictly speaking, is an instance of a given entity-type. There are usually many instances of an entity-type. Because the term entity-type is somewhat cumbersome, most people tend to use the term entity as a synonym for this term.
    Entities can be thought of as nouns. Examples: a computer, an employee, a song, a mathematical theorem. Entities are represented as rectangles.
    A relationship captures how two or more entities are related to one another. Relationships can be thought of as verbs, linking two or more nouns. Examples: an owns relationship between a company and a computer, a supervises relationship between an employee and a department, a performs relationship between an artist and a song, a proved relationship between a mathematician and a theorem. Relationships are represented as diamonds, connected by lines to each of the entities in the relationship.
    The model's linguistic aspect described above is utilized in the database query language ERROL.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Entities and relationships can both have attributes. Examples: an employee entity might have a Social Security Number (SSN) attribute; the proved relationship may have a date attribute. Attributes are represented as ellipses connected to their owning entity sets by a line.
    Every entity (unless it is a weak entity) must have a minimal set of uniquely identifying attributes, which is called the entity's primary key.
    Entity-relationship diagrams don't show single entities or single instances of relations. Rather, they show entity sets and relationship sets. Example: a particular song is an entity. The collection of all songs in a database is an entity set. The eaten relationship between a child and her lunch is a single relationship. The set of all such child-lunch relationships in a database is a relationship set. In other words, a relationship set corresponds to a relation in mathematics, while a relationship corresponds to a member of the relation.
    Certain cardinality constraints on relationship sets may be indicated as well.
    [edit] Diagramming conventions
    Entity sets are drawn as rectangles, relationship sets as diamonds. If an entity set participates in a relationship set, they are connected with a line.
    Attributes are drawn as ovals and are connected with a line to exactly one entity or relationship set.
    Cardinality constraints are expressed as follows:
    • a double line indicates a participation constraint, totality or surjectivity: all entities in the entity set must participate in at least one relationship in the relationship set;
    • an arrow from entity set to relationship set indicates a key constraint, i.e. injectivity: each entity of the entity set can participate in at most one relationship in the relationship set;
    • a thick line indicates both, i.e. bijectivity: each entity in the entity set is involved in exactly one relationship.
    • an underlined name of an attribute indicates that it is a key: two different entities or relationships with this attribute always have different values for this attribute.
    Attributes are often omitted as they can clutter up a diagram; related diagram techniques often list entity attributes within the rectangles drawn for entity sets.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Two related entities shown using Crow's Foot notation
    Chen's notation for entity-relationship modeling uses rectangles to represent entities, and diamonds to represent relationships appropriate for first-class objects: they can have attributes and relationships of their own.
    Other diagramming convention techniques:
    • Bachman notation
    • EXPRESS
    • IDEF1X[4]
    • Martin notation
    • (min, max)-notation of Jean-Raymond Abrial in 1974
    • UML
    [edit] Crow's Foot
    Crow's Foot notation is used in Barker's Notation, SSADM and Information Engineering. Crow's Foot diagrams represent entities as boxes, and relationships as lines between the boxes. The ends of these lines are shaped to represent the cardinality of the relationship.
    Usage of Chen notation is more prevalent in the United States, while usage of Crow's Foot notation was used primarily in the UK. Crow's Foot notation was used in the 1980s by the consultancy practice CACI. Many of the consultants at CACI (including Barker) subsequently moved to Oracle UK, where they developed the early versions of Oracle's CASE tools, introducing the notation to a wider audience. Crow's Foot notation is used by these tools: ARIS, System Architect, Visio, PowerDesigner, Toad Data Modeler, DeZign for Databases, Devgems Data Modeler, OmniGraffle, MySQL Workbench and Dia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. edit] ER diagramming tools
    There are many ER diagramming tools. Some of the proprietary ER diagramming tools are ARIS, Avolution, dbForge Studio for MySQL, DeZign for Databases, ER/Studio, Devgems Data Modeler, ERwin, MEGA International, OmniGraffle, Oracle Designer, PowerDesigner, Rational Rose, Sparx Enterprise Architect, SQLyog, System Architect, Toad Data Modeler, SQL Maestro, Microsoft Visio, and Visual Paradigm. A freeware ER tool that can generate database and application layer code (webservices) is the RISE Editor.
    Some free software ER diagramming tools that can interpret and generate ER models, SQL and do database analysis are StarUML, and MySQL Workbench.
    Some free software diagram tools just draw the shapes without having any knowledge of what they mean, nor do they generate SQL. These include Kivio and Dia. DIA diagrams, however, can be translated with tedia2sql.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Οι δομικές μονάδες: οντότητες, σχέσεις, και ιδιότητες δύο σχετικές οντότητες μια οντότητα με μια σχέση ιδιοτήτων Α με ένα αρχικό κλειδί ιδιοτήτων που μια οντότητα μπορεί να οριστεί ως ένα πράγμα που αναγνωρίζεται ως ικανό μιας ανεξάρτητης ύπαρξης και που μπορεί να προσδιοριστεί μεμονωμένα. Μια οντότητα είναι μια αφαίρεση από τις περιπλοκές κάποιας περιοχής. Όταν μιλάμε για μια οντότητα μιλάμε κανονικά για κάποια πτυχή του πραγματικού κόσμου που μπορεί να διακριθεί από άλλες πτυχές του πραγματικού κόσμου. [3] μια οντότητα μπορεί να είναι ένα φυσικό αντικείμενο όπως ένα σπίτι ή ένα αυτοκίνητο, ένα γεγονός όπως μια πώληση σπιτιών ή μια υπηρεσία αυτοκινήτων, ή μια έννοια όπως μια συναλλαγή ή μια διαταγή πελατών. Αν και η οντότητα όρου είναι αυτή ο συνηθέστερα χρησιμοποιούμενη, μετά από Chen πρέπει πραγματικά να διακρίνουμε μεταξύ μιας οντότητας και ενός οντότητα-τύπου. Ένας οντότητα-τύπος είναι μια κατηγορία. Μια οντότητα, για να κυριολεκτήσουμε, είναι μια περίπτωση ενός δεδομένου οντότητα-τύπου. Υπάρχουν συνήθως πολλές περιπτώσεις ενός οντότητα-τύπου. Επειδή ο οντότητα-τύπος όρου είναι κάπως δυσκίνητος, οι περισσότεροι άνθρωποι τείνουν να χρησιμοποιήσουν την οντότητα όρου ως συνώνυμο για αυτόν τον όρο. Οι οντότητες μπορούν να θεωρηθούν ως ουσιαστικά. Παραδείγματα: ένας υπολογιστής, ένας υπάλληλος, ένα τραγούδι, ένα μαθηματικό θεώρημα. Οι οντότητες αντιπροσωπεύονται ως ορθογώνια. Μια σχέση συλλαμβάνει πώς δύο ή περισσότερες οντότητες συσχετίζονται με τη μια άλλη. Οι σχέσεις μπορούν να θεωρηθούν ως ρήματα, που συνδέουν δύο ή περισσότερα ουσιαστικά. Παραδείγματα: είναι κύριος της σχέσης μεταξύ μιας επιχείρησης και ενός υπολογιστή, το α εποπτεύει τη σχέση μεταξύ ενός υπαλλήλου και ένα τμήμα, α εκτελεί τη σχέση μεταξύ ενός καλλιτέχνη και ενός τραγουδιού, μια αποδεδειγμένη σχέση μεταξύ ενός μαθηματικού και ένα θεώρημα. Οι σχέσεις αντιπροσωπεύονται ως διαμάντια, που συνδέονται με τις γραμμές με κάθε μια από τις οντότητες στη σχέση. Η γλωσσική πτυχή του προτύπου που περιγράφεται ανωτέρω χρησιμοποιείται στη γλώσσα ERROL διατύπωσης ερωτήσεων βάσεων δεδομένων. Οι οντότητες και οι σχέσεις μπορούν και οι δύο να έχουν τις ιδιότητες. Παραδείγματα: μια δύναμη οντοτήτων υπαλλήλων έχει μια ιδιότητα αριθμού κοινωνικής ασφάλισης (SSN) η αποδεδειγμένη σχέση μπορεί να έχει μια ιδιότητα ημερομηνίας. Οι ιδιότητες αντιπροσωπεύονται ως ελλείψεις που συνδέονται με τα σύνολα οντοτήτων ιδιοκτησίας τους με μια γραμμή. Κάθε οντότητα (εκτός αν είναι μια αδύνατη οντότητα) πρέπει να έχει ένα ελάχιστο σύνολο μεμονωμένα να προσδιορίσει τις ιδιότητες, το οποίο καλείται αρχικό κλειδί της οντότητας. Τα διαγράμματα οντότητα-σχέσης δεν παρουσιάζουν τις ενιαίες οντότητες ή ενιαίες περιπτώσεις σχέσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μάλλον, παρουσιάζουν τα σύνολα οντοτήτων και σύνολα σχέσης. Παράδειγμα: ένα ιδιαίτερο τραγούδι είναι μια οντότητα. Η συλλογή όλων των τραγουδιών σε μια βάση δεδομένων είναι ένα σύνολο οντοτήτων. Η αγωμένη σχέση μεταξύ ενός παιδιού και του μεσημεριανού γεύματός της είναι μια ενιαία σχέσηφαγωμένη. Το σύνολο όλων των τέτοιων σχέσεων παιδί-μεσημεριανού γεύματος σε μια βάση δεδομένων είναι ένα σύνολο σχέσης. Με άλλα λόγια, ένα σύνολο σχέσης αντιστοιχεί σε μια σχέση στα μαθηματικά, ενώ μια σχέση αντιστοιχεί σε ένα μέλος της σχέσης. Ορισμένοι περιορισμοί αριθμού στοιχείων συνόλου στα σύνολα σχέσης μπορούν να υποδειχθούν επίσης. [εκδώστε] τα σύνολα οντοτήτων συμβάσεων Diagramming σύρονται ως ορθογώνια, σύνολα σχέσης ως διαμάντια. Εάν ένα σύνολο οντοτήτων συμμετέχει σε ένα σύνολο σχέσης, συνδέονται με μια γραμμή. Οι ιδιότητες σύρονται ως ovals και συνδέονται με μια γραμμή με ακριβώς ένα σύνολο οντοτήτων ή σχέσης. Οι περιορισμοί αριθμού στοιχείων συνόλου εκφράζονται ως εξής: μια διπλή γραμμή δείχνει έναν περιορισμό, ένα σύνολο ή ένα surjectivity συμμετοχής: όλες οι οντότητες στο σύνολο οντοτήτων πρέπει να συμμετέχουν τουλάχιστον σε μια σχέση στο σύνολο σχέσης ένα βέλος από καθορισμένο το οντότητα σύνολο σχέσης δείχνει έναν βασικό περιορισμό, δηλ. injectivity: κάθε οντότητα του συνόλου οντοτήτων μπορεί να συμμετέχει σε το πολύ-πολύ μια σχέση στο σύνολο σχέσης μια παχιά γραμμή δείχνει και τους δύο, δηλ. bijectivity: κάθε οντότητα στο σύνολο οντοτήτων περιλαμβάνεται σε ακριβώς μια σχέση. ένα υπογραμμισμένο όνομα μιας ιδιότητας δείχνει ότι είναι ένα κλειδί: δύο διαφορετικές οντότητες ή σχέσεις με αυτήν την ιδιότητα έχουν πάντα τις διαφορετικές τιμές για αυτήν την ιδιότητα. Οι ιδιότητες παραλείπονται συχνά δεδομένου ότι μπορούν να σωριάσουν επάνω ένα διάγραμμα οι σχετικές τεχνικές διαγραμμάτων απαριθμούν συχνά τις ιδιότητες οντοτήτων μέσα στα ορθογώνια που σύρονται για τα σύνολα οντοτήτων. Δύο σχετικές οντότητες που παρουσιάζονται χρησιμοποιώντας το nota Chen σημείωσης ποδιών του κόρακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΡΧΟΝΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ,ΒΡΑΧΑ ΒΑΓΙΑ,ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ


    Το Σύστημα Διαχείρισης Βάσεων Δεδομένων (DBMS, DataBase Management System)


    Ένα σύστημα διαχείρισης βάσης δεδομένων (DBMS) είναι ένα σύνολο προγραμμάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών που ελέγχει τη δημιουργία, τη συντήρηση, καθώς και η χρήση της βάσης δεδομένων με τον υπολογιστή ως πλατφόρμα ή ενός οργανισμού και των τελικών χρηστών του. Θα επιτρέπει στους οργανισμούς να τοποθετήσει τον έλεγχο της οργάνωσης σε ολόκληρη την ανάπτυξη βάσης δεδομένων στα χέρια των διαχειριστών βάσεων δεδομένων (DBAS) και άλλων ειδικών.. Ένα DBMS είναι ένα πακέτο λογισμικού συστήματος που βοηθά τη χρήση των ολοκληρωμένων συλλογή των αρχείων δεδομένων και αρχεία που είναι γνωστή ως βάσεις δεδομένων. Επιτρέπει διαφορετικά προγράμματα εφαρμογή χρήστη να έχει πρόσβαση εύκολα την ίδια βάση δεδομένων ΣΔΒΔ μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε από μια ποικιλία μοντέλων βάσης δεδομένων, όπως το μοντέλο του δικτύου ή σχεσιακό μοντέλο. Σε μεγάλα συστήματα, ένα DBMS επιτρέπει στους χρήστες και άλλο λογισμικό για την αποθήκευση και ανάκτηση δεδομένων σε ένα δομημένο τρόπο. Αντί να πρέπει να γράψει τα προγράμματα ηλεκτρονικών υπολογιστών για την εξαγωγή πληροφοριών, ο χρήστης μπορεί να ζητήσει από απλές ερωτήσεις σε ένα ερώτημα γλώσσα. Έτσι, παρέχει πολλά πακέτα DBMS τέταρτης γενιάς γλώσσα προγραμματισμού (4GLs) και άλλα χαρακτηριστικά ανάπτυξης εφαρμογών. Βοηθά να προσδιορίζει τη λογική για την οργάνωση μιας βάσης δεδομένων και την πρόσβαση και τη χρήση των πληροφοριών σε μια βάση δεδομένων. Παρέχει εγκαταστάσεις για τον έλεγχο της πρόσβασης σε δεδομένα, την επιβολή της ακεραιότητας των δεδομένων, τη διαχείριση των ελεγχόμενων συγχρονισμός, η αποκατάσταση της βάσης δεδομένων.

    Το λογισμικό αυτό δημιουργείται από ειδικές εταιρίες ανάπτυξης λογισμικού διαχείρισης βάσης δεδομένων. Υπάρχουν εκδόσεις Πλήρους ανάπτυξης εφαρμογών (run time).
    Αναφορικά εκτός της ACCESS Microsoft υπάρχουν
    Adabas, Adaptive Server Enterprise , Alpha Five , BlackRay ,Cassandra Computhink's ViewWise, CSQL ,Daffodil DB, DataEase, dBase, db4o FileMaker Firebird IBM DB2 IBM IMS IBM UniVerse Ingres InfobrightInformix InterSystems Caché Kexi WX2 Linter SQL RDBMS Lotus Approach Mark Logic MonetDB MySQL OpenLink Virtuoso Omnis7 Oracle Database ParAccel PostgreSQL,Progress, SQL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Anywhere, SQLite, Teradata Unisys OS 2200 databases Vertica Analytic Database
    Λίγα λόγια για την oracle. Το πιο διαδεδομένο και ευρέως γνωστό DBMS.
    Όλες οι εταιρίες, μεγάλες και μικρές πρέπει να διαχειριστούν τα δεδομένα τους κατά τρόπο που να επιτρέπει στην κάθε εταιρία να εργάζεται ομαλά. Ορισμένες εταιρίες μπορεί να χρησιμοποιούν αρχειοθήκες για διαχείριση των δεδομένων τους, αλλά οι περισσότερες προτιμούν να χρησιμοποιούν μηχανογραφημένα συστήματα διαχείρισης βάσεων δεδομένων που αποθηκεύουν, επαναφέρουν και διαχειρίζονται μεγάλες ποσότητες δεδομένων. Η oracle είναι ένα σύστημα διαχείρισης βάσεων δεδομένων πολλών χρηστών, ένα προϊόν λογισμικού που ειδικεύεται στην διαχείριση ενός συνόλου πληροφοριών κοινής χρήσης ανάμεσα σε πολλούς εργαζόμενους χρήστες.
    Alpha Πέντε κάνει κύματα ως η κορυφαία όλα-σε-ένα περιβάλλον ανάπτυξης εφαρμογών Νέα βάση δεδομένων του έτους και τα βραβεία Choice Σύνταξη PC Magazine είναι γι 'αυτό το premier προϊόν.
    Με την Alpha Πέντε, μπορουμε γρήγορα και οικονομικά αποτελεσματικα να οικοδομήσουμε πλήρως λειτουργική επιφάνεια εργασίας και εφαρμογών βάσεων δεδομένων Ιστού. Επίσης περιλαμβάνονται οι ευέλικτες σύνταξη έκθεσης, έξυπνο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, μηχανές αναζήτησης δεδομένων και ένα πλήρες πλαίσιο ασφάλειας. Μια πλούσια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. γλώσσα προγραμματισμού και εργαλεία όπως δράσης Scripting συνδυάζουν την ευκολία χρήσης και πλήρη επεκτασιμότητα.
    Alpha Πέντε είναι εξαιρετικά "αρχάριος friendly". Ολοκλήρωση αρχάριοι μπορούν γρήγορα και εύκολα να ορίζουν και να διαχειρίζονται τις βάσεις δεδομένων και τη δημιουργία ισχυρών και πρακτικές εφαρμογές δεν την ανάγκη για προγραμματισμό.. Με την Alpha Πέντε Δράσης Scripting, genies και point-and-click Web Components, μπορείτε να επικεντρωθεί στην οικοδόμηση λύση σας, δεν τις λεπτομέρειες του προγραμματισμού.
    Επαγγελματίες προγραμματιστές θα ήθελα Alpha Πέντε ευκολία της χρήσης και την ταχύτητα της ανάπτυξης, αλλά θα εκτιμήσουν επίσης την επεκτασιμότητα. Με την Xbasic γλώσσα μπορείτε να δημιουργήσετε οι συναρτήσεις χρήστη και να ενσωματώσει τις εξωτερικές βιβλιοθήκες λογισμικού. Υπάρχουν κυριολεκτικά χιλιάδες λειτουργίες περιλαμβάνονται που παρέχουν δομικά στοιχεία για τη δημιουργία εξελιγμένων εφαρμογών.
    Microsoft Access, Visual Basic, FileMaker, PHP, ASP, JSP, Cold Fusion all have merit, but none can match the combination of power and simplicity that is the trademark of all Alpha Software solutions. Microsoft Access, Visual Basic, FileMaker, PHP, ASP, JSP, Cold Fusion όλα έχουν αξία, αλλά κανένας δεν μπορεί να ταιριάξει με το συνδυασμό της απλότητας και της δύναμης που είναι το σήμα κατατεθέν της Alpha όλων των λύσεων λογισμικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Η άψογη συνεργασία που είχατε μεταξύ σας συνέβαλε και στην αρμονική συμπεριφορά σας προς εμάς η οποία συντέλεσε και στην κατανόηση του μαθήματος.Η φιλική συμπεριφορά κ των δυό σας προς εμάς μας ώθησε να διατυπώνουμε τις απορίες μας χωρίς δισταγμό.Είστε κ οι δύο εξαιρετικοί καθηγητές μα πάνω απ΄όλα εξαιρετικοί άνθρωποι. ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ
    ΕΛΕΝΗ ΚΑΠΟΓΙΑΝΝΗ
    ΠΑΝΟΣ

    Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ VISIO ΓΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ Β.Δ.

    Microsoft Visio(έντονη VIZ-ee-ω), που διατίθενται στο εμπόριο ως Microsoft Office Visio, είναι ένα πρόγραμμα δημιουργίας διαγραμμάτων για Microsoft Windows που χρησιμοποιεί πρόγραμμα διανυσματικών γραφικών για να δημιουργήσετε διαγράμματα. Πρόκειται για αυτήν τη στιγμή διαθέσιμη σε δύο εκδόσεις: Standard and Professional.
    Η Standard and Professional εκδόσεις και οι δύο συμμερίζονται την ίδια διασύνδεση, αλλά ο τελευταίος έχει πρόσθετα πρότυπα για πιο προηγμένες διαγράμματα και διατάξεις καθώς και με μοναδικό λειτουργικότητα που είναι εύκολο για τους χρήστες να συνδέονται τους διαγράμματα σε ένα αριθμό των αρχείων προέλευσης δεδομένων και εμφανίζει πληροφορίες γραφικά.
    Microsoft έδειξε ότι η επόμενη έκδοση του Microsoft Visio θα περιλαμβάνεται η κορδέλα χρήστη διασύνδεσης.

    Το Microsoft Office Visio είναι ένα εργαλείο για την παρουσίαση πληροφοριών λεπτομερέστερα και αποτελεσματικότερα. Η εξέταση, ανάλυση και μετάδοση σημαντικών πληροφοριών είναι σημαντική για τον επαγγελματία οποιουδήποτε κλάδου σήμερα.

    Το Microsoft Office Visio επιτρέπει την οργάνωση όλων αυτών των πληροφοριών με διαφορετικά πρότυπα, διαγράμματα ροής δεδομένων, διαγράμματα δικτύου εργασίας, μοντέλα βάσης δεδομένων, διαγράμματα λογισμικού και πολλά άλλα.

    Τα διαγράμματα που παράγονται με το Microsoft Office Visio μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να βελτιστοποιήσουν τις επιχειρηματικές διαδικασίες, να εντοπίσουν έργα και πόρους ή απλά να παρουσιάσουν απλά και αποτελεσματικά πληροφορίες για ένα ολοκληρωμένο έργο.

    Το Microsoft Office Visio έχει μία δυνατή διασύνδεση με πολλές επιλογές για το σχεδιασμό μεθόδων οργάνωσης πληροφοριών και παράλληλα προσφέρει συμπαγή και αποτελεσματικά προ-σχεδιασμένα πρωτότυπα.


    Το Microsoft απέκτησε Visio Corporation το 2000. Το Visio 2007 κυκλοφόρησε στις 30 Νοεμβρίου 2006. Επίσης, παράλληλα με αυτήν την έκδοση κυκλοφόρησε το 2002 το Enterprise Network Tools, ένα πρόσθετο προϊόν που επιτρέπει πρόσβαση σε αυτοματοποιημένο δίκτυο και υπηρεσίες καταλόγου διαγραμμάτων, καθώς και του Visio Network Center, μια τοποθεσία στο Web όπου οι χρήστες θα μπορούσαν να εντοπίσουν το πιο πρόσφατο περιεχόμενο τεκμηρίωσης του δικτύου και την ακριβή του εξοπλισμού του δικτύου ρεπλίκα με σχήματα από 500 κορυφαίους κατασκευαστές.

    Το Visio Professional 2002, η πρώτη έκδοση του Visio που αναπτύχθηκε από την Microsoft, προσφέρει λύσεις δημιουργίας διαγραμμάτων οι οποίες θα βοηθήσουν επαγγελματίες σε επιχειρήσεις και σε τεχνικούς τομείς να τεκμηριώσουν και να μεταδώσουν μια ευρεία κλίμακα ιδεών, πληροφοριών και συστημάτων. Τα διαγράμματα που δημιουργούνται στο Visio Professional παρέχουν πολύτιμη εμβάθυνση σε υπάρχοντα τεχνικά συστήματα και βοηθούν μεμονωμένους χρήστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. και ομάδες να αναπτύξουν νέα συστήματα με πιο αποτελεσματικό τρόπο. Όταν τα διαγράμματα του Visio χρησιμοποιούνται για να τονίσουν κείμενο και αριθμούς, τότε ένα μήνυμα γίνεται πιο περιεκτικό, οι χρήστες θυμούνται τα κύρια σημεία και ξεπερνιούνται πολιτισμικά και τεχνικά εμπόδια.
    Το Microsoft Visio Enterprise Network Tools είναι πρόσθετο στο Microsoft Visio Professional 2002, το οποίο παρέχει στους επαγγελματίες των τεχνολογιών πληροφορικής λύσεις για δημιουργία διαγραμμάτων δικτύου για προχωρημένους. Κάθε άδεια του Visio Enterprise Network Tools περιλαμβάνει πρόσβαση βάσει εγγραφής στα πιο πρόσφατα εργαλεία δημιουργίας διαγραμμάτων για δίκτυο και υπηρεσίες καταλόγου, ενημερωμένη βιβλιοθήκη με ακριβή αντίγραφα σχημάτων εξοπλισμού δικτύου και επιπλέον πόρους μέσω της τοποθεσίας Visio Network Center στο Web.

    Οι δυνατότητες του λογισμικού είναι πολλές και αξιοσημείωτες:

    • Συνδυασμός Visio Professional και Visio Technical

    Όλες οι λύσεις και τα σχήματα που υπήρχαν προηγούμενα στο Visio 2000 Professional Edition και στο Visio 2000 Technical Edition, τώρα περιέχονται στο Visio Professional 2002.

    • Διαγράμματα δικτύου

    Συγκεντρώστε φυσικά και λογικά διαγράμματα δικτύου, χρησιμοποιώντας μια μεγάλη ποικιλία προκαθορισμένων συμβόλων SmartShapes. Αποθηκεύστε λεπτομέρειες για συγκεκριμένο εξοπλισμό σε πεδία προσαρμοσμένων ιδιοτήτων.

    • Ιδιότητες κατ' απαίτηση

    Οι μεγάλοι κατάλογοι είναι δυνατό να εισαχθούν πιο γρήγορα και να τεκμηριωθούν σε μικρότερα διαγράμματα χάρη σε μια προαιρετική καθυστέρηση της εισαγωγής ιδιοτήτων.

    • Υποστήριξη διακομιστή Microsoft Exchange 2000

    Τα νέα σχέδια του Exchange 2000 βοηθούν τους χρήστες να τεκμηριώνουν αντικείμενα και ιδιότητες του Exchange, τα οποία προστίθενται στο σχήμα της υπηρεσίας καταλόγου Active Directory.

    • Εξαγωγή LDIF

    Μπορείτε να εξαγάγετε ομαλά σε μορφή LDIF σχέδια τα οποία δημιουργήσατε με μεταφορά και απόθεση σχημάτων από πρότυπα σχεδίων, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία εξαγωγής αλλαγών και, στη συνέχεια, να τα εισαγάγετε στην υπηρεσία καταλόγου Active Directory με το βοηθητικό πρόγραμμα LDIFDE.

    • Τεχνολογία δικτύου AutoDiscovery and Layout

    Μηχανή ανακάλυψης διευθύνσεων IP για προχωρημένους, χρησιμοποιώντας το SNMP για την ανακάλυψη δρομολογητών, διακοπτών, διανομέων, σταθμών εργασίας, εκτυπωτών και άλλων. Το Visio Enterprise Network Tools υποστηρίζει την ανακάλυψη πληροφοριών ρύθμισης παραμέτρων για επίπεδο 2,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. επίπεδο 3, αναμετάδοση πλαισίων, Cisco VLAN και δέντρο διεύρυνσης, καθώς και για Όργανα Διαχείρισης των Windows (WMI).

    • Ανακάλυψη των Οργάνων Διαχείρισης των Windows (WMI)

    Η λύση AutoDiscovery and Layout υποστηρίζει τώρα την ανακάλυψη λεπτομερών πληροφοριών από προσωπικούς υπολογιστές και διακομιστές των Windows μέσω του περιβάλλοντος εργασίας των Οργάνων Διαχείρισης των Windows (WMI).

    • Βελτιωμένη εμφάνιση και αίσθηση του Office

    To Visio 2002 ενσωματώνει τη νέα εμφάνιση του Office XP και προσφέρει προσαρμοσμένα μενού, συντομεύσεις πληκτρολογίου, αυτόματη διόρθωση, καθώς και τον ίδιο ορθογραφικό έλεγχο και σύστημα Βοήθειας που υπάρχει στα προγράμματα του Office.

    • Σχήματα εξοπλισμού δικτύου του Visio

    Χιλιάδες ακριβή αντίγραφα σχημάτων εξοπλισμού δικτύου από κορυφαίους κατασκευαστές. Νέα σχήματα προσθέτονται τακτικά σε μια ηλεκτρονική βάση δεδομένων, στην οποία η πρόσβαση γίνεται μέσω της δυνατότητας εύρεσης σχήματος ή της τοποθεσίας Visio Network Center στο Web.

    • Υποστήριξη κοντέινερ ρύθμισης παραμέτρων

    Οι χρήστες της λύσης υπηρεσίας καταλόγου Active Directory μπορούν τώρα να προβάλουν τα περιεχόμενα του κοντέινερ ρύθμισης παραμέτρων, συμπεριλαμβανομένων τοποθεσιών, subnet και πολλών άλλων, μέσω μιας νέας καρτέλας στο παράθυρο διαλόγου "Αναζήτηση καταλόγου" (Browse Directory).

    • Άμεση επεξεργασία

    Μπορείτε να εισάγετε διαγράμματα του Visio σε έγγραφα του Word, σε παρουσιάσεις του PowerPoint και σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτά ενημερώνονται άμεσα μέσα από έγγραφα του Office. Μέσω των προγραμμάτων του Office μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε ακόμα περισσότερα εργαλεία του Visio.

    • Αναφορές δικτύου

    Επιλογή ευέλικτων πληροφοριών τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με τη λύση AutoDiscovery and Layout, για να δώσετε επιπλέον έμφαση στην αρχιτεκτονική δικτύου. Οι αναφορές που περιλαμβάνονται είναι απογραφή διευθύνσεων IP, συσκευές κατά κλάση, κατασκευαστές συσκευών, πύλες/κεντρικοί υπολογιστές κατά subnet και άλλες.



    • Εγγραφή για νέα σχήματα και λύσεις

    Οι πελάτες με ισχύουσα συνδρομή (εισαγωγικός όρος ο οποίος περιέχεται σε κάθε άδεια) μπορούν να κάνουν λήψη νέων και ενημερωμένων σχημάτων εξοπλισμού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. δικτύου και λύσεων για δημιουργία διαγραμμάτων σε δίκτυο από την τοποθεσία του Visio Network Center στο Web.

    • Δημιουργία διαγραμμάτων στην υπηρεσία καταλόγου Active Directory

    Αυτοματοποιημένη λύση για εισαγωγή και δημιουργία διαγραμμάτων δομών της υπηρεσίας καταλόγου Active Directory των Windows 2000.

    •Αναζήτηση

    Οι χρήστες μπορούν να πραγματοποιήσουν αναζήτηση σε διαγράμματα για πληροφορίες οι οποίες περιέχονται, εκτός από το κείμενο σχήματος, στις προσαρμοσμένες ιδιότητες, στα ονόματα σχημάτων και στα κελιά που ορίζονται από το χρήστη.

    • Εκκαθάριση τομών τοίχων

    Το Visio κάνει εκκαθάριση των τομών τοίχων, μειώνοντας το σύνολο της εκκαθάρισης που απαιτείται για τη δημιουργία σχεδίων κτιρίων.

    • Αναφορές τοποθεσιών Web

    Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν μια πλήρη αναφορά για όλες τις συνδέσεις σε μια τοποθεσία Web, συμπεριλαμβανομένων των συνδέσεων που έχουν καταστραφεί. Το εργαλείο αναφοράς μπορεί να προσδιορίσει τις αλλαγές που έγιναν σε μια τοποθεσία Web από την τελευταία δημιουργία διαγραμμάτων σε αυτήν.

    • Υποστήριξη Microsoft SQL Server 2000

    Οι χρήστες μπορούν να κάνουν αποσυμπίληση και να δημιουργήσουν διάγραμμα σχήματος για τον SQL Server 2000, καθώς και για άλλες βάσεις δεδομένων.

    • Χάρτες τοποθεσιών Web

    Δημιουργήστε αυτόματα χάρτες τοποθεσιών Web, χρησιμοποιώντας τον "Οδηγό χαρτογράφησης τοποθεσιών Web" (Map Web Site). Πραγματοποιήστε εύκολα απεικόνιση ιεραρχιών του Web και ανακαλύψτε συνδέσεις που έχουν καταστραφεί.
    • Διαγράμματα βάσης δεδομένων

    Πραγματοποιήστε αποσυμπίληση βάσεων δεδομένων από εφαρμογές της Microsoft, της IBM, της Oracle, της Sybase και άλλων ή μέσω ODBC. Προσδιορίστε πίνακες, σχέσεις, κλειδιά και πεδία. Τεκμηριώστε προβολές, ελέγξτε εκφράσεις, ενεργοποιήσεις και αποθηκευμένες διαδικασίες. Επιπλέον, ανανεώστε τα μοντέλα, ώστε να απεικονίζουν τις αλλαγές που έγιναν στη βάση δεδομένων.


    • Διαγράμματα UML

    Μπορείτε να δημιουργήστε μια πλήρη σειρά διαγραμμάτων UML 1.2 (Unified Modeling Language - Ενοποιημένη γλώσσα μοντέλου). Μπορείτε να κάνετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. αποσυμπίληση έργων τα οποία έχουν δημιουργηθεί στην Microsoft Visual Basic ή στην Visual C++ για άμεση τεκμηρίωση.

    • Κλιμακωτά σχέδια

    Μπορείτε να δημιουργήστε κλιμακωτά σχέδια γρήγορα, εύκολα και με απόλυτη ακρίβεια. Μπορείτε να μεταφέρετε πόρτες, παράθυρα και άλλα σχήματα σε τοίχους και αυτά θα περιστραφούν και θα μείνουν στη θέση τους. Μπορείτε να ρυθμίστε την τοποθέτηση μεμονωμένων τοίχων –οι πόρτες, τα παράθυρα και οι γραμμές διαστάσεων μετακινούνται μαζί τους.

    • Βελτιωμένο μοντέλο αντικειμένου

    Περισσότερες από 90 νέες ιδιότητες και μέθοδοι αυτοματοποίησης παρέχουν πρόσβαση σε περισσότερα δεδομένα διαγραμμάτων του Visio.

    • Συμβατότητα με Α

    Μπορείτε να εισάγετε και εξάγετε τυπικές μορφές αρχείων Α, όπως Α, Α και Α. Μπορείτε να μετατρέψτε επίπεδο προς επίπεδο τα σχέδια Α σε αντικείμενα του Visio για εύκολη επεξεργασία σχεδίων Α μέσα στο Visio..

    • Σχέδια κτιρίων

    Μπορείτε να δημιουργήστε κατόψεις, σχέδια κατοικιών, διατάξεις εγκαταστάσεων, σχέδια οροφών με σκίαση, σχέδια τοποθεσιών και τα σχηματικά διαγράμματα οικοδομικών κατασκευών που τα υποστηρίζουν.

    • Αναφορά σφάλματος εφαρμογής

    Για πρόσθετη εξασφάλιση και διαγνωστική βοήθεια, οι χρήστες μπορούν να ζητήσουν από το Visio να αναφέρει αυτόματα στη Microsoft τα σφάλματα εφαρμογών.

    Οι χρήστες μπορούν να αποθηκεύσουν τα τρέχοντα αρχεία τους τη στιγμή που παρουσιάζεται ένα σφάλμα σε μια εφαρμογή. Ως αποτέλεσμα, οι χρήστες αφιερώνουν λιγότερο χρόνο στην αναδημιουργία των διαγραμμάτων τους.

    • Σχηματικά διαγράμματα οικοδομικών κατασκευών

    Οι σχεδιαστές χώρων, οι παροχές ολοκληρωμένων συστημάτων και οι πολιτικοί μηχανικοί μπορούν να σχεδιάζουν και να διαχειρίζονται σύνθετα σχηματικά διαγράμματα οικοδομικών κατασκευών με πρωτοφανή ευκολία και ισχυρά εργαλεία προσαρμογής.




    • Ηλεκτρολογικά και ηλεκτρονικά σχηματικά διαγράμματα

    Δημιουργήστε ηλεκτρολογικά και ηλεκτρονικά σχηματικά διαγράμματα και διαγράμματα καλωδιώσεων. Εκατοντάδες σχήματα βιομηχανικού προτύπου για κυκλώματα και λογικά, βιομηχανικά συστήματα ελέγχου, καθώς και άλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ηλεκτρολογικά στοιχεία μειώνουν την εργασία δημιουργίας σχηματικών διαγραμμάτων ακριβείας.

    • Επιχειρηματικά διαγράμματα

    Το Visio Professional 2002 περιέχει όλα τα σχέδια και όλες τις λύσεις επιχειρηματικών διαγραμμάτων που υπάρχουν στο Visio Standard 2002.

    • Πλατφόρμα προσαρμοσμένων οπτικών λύσεων

    Το Visio επιτρέπει στους χρήστες τη δημιουργία προσαρμοσμένων σχημάτων και παρέχει ένα ευέλικτο μοντέλο αντικειμένου για τη δημιουργία προσαρμοσμένων οπτικών λύσεων.

    • Διαγράμματα με δυνατότητα δεδομένων

    Αποθηκεύστε πληροφορίες προσαρμοσμένης ιδιότητας με μεμονωμένα σχήματα Visio. Συνδεθείτε με αρχεία προέλευσης δεδομένων, για να αυτοματοποιήσετε τη δημιουργία διαγραμμάτων και σχεδίων. Δημιουργήστε εύκολα προσαρμοσμένα πεδία δεδομένων.

    • Αναφορές

    Δεδομένα που είναι αποθηκευμένα σε ένα διάγραμμα του Visio, είναι δυνατό να εξαχθούν στο Excel, στην Access, στον SQL Server, στο Word και σε άλλα εργαλεία ανάλυσης αναφορών και δεδομένων μέσω αυτοματοποιημένων οδηγών εξαγωγής δεδομένων ή ODBC.

    • Δυναμική δημοσίευση στο Web

    Είναι δυνατό να γίνει αποθήκευση των διαγραμμάτων ως ιστοσελίδων.

    Μια πιο σύγχρονη μορφή λογισμικού Visio είναι το Microsoft® Office Visio® Professional 2003 που προσφέρει επιπλέον δυνατότητες στο χρήστη.
    Το Microsoft Office Visio Professional 2003 είναι μια εφαρμογή δημιουργίας διαγραμμάτων που σας βοηθά να τεκμηριώσετε, να σχεδιάσετε, να μεταδώσετε και να αυτοματοποιήσετε σύνθετες ιδέες, διαδικασίες και συστήματα, ώστε να μπορείτε να ενεργήσετε πιο αποτελεσματικά.

    Δυνατότητες

    • Τεκμηρίωση και ανάλυση επιχειρηματικών διαδικασιών

    Οι χρήστες μπορούν να σχεδιάσουν, τεκμηριώσουν και αναλύσουν επιχειρηματικές διαδικασίες χρησιμοποιώντας πρότυπα και σχήματα που υποστηρίζουν έργα διαχείρισης επιχειρηματικών διαδικασιών (subnet process management - BPM).

    • Παρακολούθηση σχόλιων από άτομα

    Χρήση της κατάστασης αναθεώρησης για να παρακολουθήσει ο χρήστης με ευκολία σχόλια, σχήματα και ψηφιακή μελάνη που προσθέτουν άλλοι.

    • Δημιουργία και χρήση τεχνικών διαγραμμάτων με μεγαλύτερη ευκολία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Εκμετάλλευση από το χρήστη του πλήθους των βελτιώσεων στα εργαλεία δημιουργίας διαγραμμάτων βάσεων δεδομένων, μηχανολογίας, δικτύων, λογισμικού και Web.

    • Καταγραφή ιδεών με δημιουργικά εργαλεία

    Καταγραφή και δόμηση ιδεών από μια δημιουργική περίοδο και κατόπιν εξαγωγή τα διαγραμμάτων στο Microsoft Word, στο Microsoft Excel ή σε XML.

    • Δημιουργία ημερολόγιων από το Outlook

    Ο χρήστης μπορεί να μετατρέψει ένα ημερολόγιο του Microsoft Outlook σε ημερολόγιο του Visio, το οποίο μπορεί να εμπλουτίσει και να μοιραστεί εύκολα με άλλους.


    Το Microsoft Office Visio λογισμικό διευκολύνει τους επαγγελματίες ΙΤ και επιχειρήσεων να απεικονίσουν, να ερευνήσουν, και να μεταβιβάσουν τις σύνθετες πληροφορίες. Πηγαίνει από τα περίπλοκα κείμενα και τους πίνακες που είναι δύσκολο να κατανοηθούν στα διαγράμματα Visio που μεταβιβάζουν τις πληροφορίες με μια ματιά. Αντί των στατικών εικόνων, δημιουργεί τα στοιχείο-συνδεμένα διαγράμματα Visio που επιδεικνύουν τα στοιχεία, τα οποία είναι εύκολο να αναζωογονηθούν και να αυξήσουν εντυπωσιακά την παραγωγικότητά σας. Χρησιμοποιεί την ευρεία ποικιλία των διαγραμμάτων για να κατανοηθούν και να συλλεχθούν πληροφορίες για τα οργανωτικά συστήματα, τους πόρους, και τις διαδικασίες σε όλη την επιχείρησή σας.


    Το Visio είναι διαθέσιμο σε δύο αυτόνομες εκδόσεις: Office Visio Professional, και Office Visio Standard, τα οποία έχουν την ίδια βασική λειτουργία με τον Office Visio Professional αλλά περιλαμβάνουν ένα υποσύνολο των χαρακτηριστικών γνωρισμάτων και των προτύπων του. Το Office Visio Professional περιλαμβάνει την προηγμένη λειτουργία των χαρακτηριστικών γνωρισμάτων σύνδεσης στοιχείων και απεικόνισης, ενώ τα Office Visio Standard όχι.


    Υπάρχουν 10 βασικοί λόγοι να χρησιμοποιηθεί η βελτίωση στο Professional Visio.

    Ο λόγος (1) αφορά στην αποτελεσματική απεικόνιση, έρευνα, και επικοινωνία στις διαδικασίες, τους πόρους, τα συστήματα και τα στοιχεία που συνοδεύουν το ευρύ φάσμα των τύπων διαγραμμάτων του Office Visio. Βρίσκει τα πρόσφατα χρησιμοποιημένα πρότυπα και έγγραφα γρήγορα, χρησιμοποιώντας το νέο αρχικό παράθυρο ‘’Getting Started’’. Με το Professional Visio, τα στοιχείο-συνδεμένα διαγράμματα από τη νέα κατηγορία δειγμάτων μπορούν να πάρουν από το αρχικό παράθυρο ιδέες για τη δημιουργία και το σχεδιασμό των διαγραμμάτων σας.

    Ο λόγος (2) αφορά στην ενσωμάτωση των στοιχείων με τα διαγράμματα και συνδυάζει τις ανόμοιες πηγές σύνθετων οπτικών, γραπτών και αριθμητικών πληροφοριών. Τα στοιχείο-συνδεμένα διαγράμματα παρέχουν το οπτικό πλαίσιο για τα στοιχεία και δημιουργούν μια πλήρη εικόνα ενός συστήματος ή μιας διαδικασίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Συνδέει όλες τις μορφές σε ένα διάγραμμα με τα στοιχεία χρησιμοποιώντας το νέο αυτόματο μάγο συνδέσεων.


    Ο λόγος (3) αφορά στη μείωση της χειρωνακτικής επανεγγραφής στοιχείων με το να αφήσει το Office Visio Professional να τηρήσει τα διαγράμματα ενήμερα αντί για το χρήστη. Καμία ανάγκη ανησυχίας για τα στοιχεία στα διαγράμματα Visio που είναι ξεπερασμένα. Χρησιμοποιώντας το Office Visio Professional, αναζωογονούνται εύκολα τα στοιχεία στα διαγράμματα, με τη χρησιμοποίηση των νέων στοιχείων αναζωογονεί το χαρακτηριστικό γνώρισμα, ή το πρόγραμμα Office Visio για να αναζωογονήσει αυτόματα τα στοιχεία στο διάγραμμα σε σταθερά διαστήματα. Εύκολα εξετάζει τις συγκρούσεις στοιχείων που μπορούν να προκύψουν όταν αναζωογονούνται οι αλλαγές στοιχείων.

    Ο λόγος (4) αφορά στην απεικόνιση και ενεργεί στις σύνθετες πληροφορίες με την επίδειξη των στοιχείων στα διαγράμματα. Απεικονίζει τα στοιχεία στα διαγράμματα με τον Office Visio Professional έτσι ο χρήστης μπορεί εύκολα να καταλάβει τα στοιχεία και να παρέμβει αποτελεσματικά. Στοιχεία επίδειξης σε οποιοδήποτε διάγραμμα ως κείμενο, φραγμούς στοιχείων, εικονίδια, και χρώμα-κωδικοποίηση-όλα αυτά χρησιμοποιούν το νέο χαρακτηριστικό γνώρισμα γραφικής παράστασης στοιχείων στο Office Visio Professional.


    Ο λόγος (5) αφορά στην ερευνά τα στοιχείων με PivotDiagrams. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να απεικονίσει και να ερευνήσει τα επιχειρησιακά στοιχεία με ιεραρχική μορφή που παρουσιάζει τις ομάδες και σύνολα στοιχείων με τη χρησιμοποίηση του νέου προτύπου PivotDiagram στον Office Visio Professional. Μπορεί να αναλύσει σύνθετα στοιχεία, στοιχεία επίδειξης χρησιμοποιώντας τη γραφική παράσταση στοιχείων, δημιουργεί δυναμικά τις διαφορετικές απόψεις των στοιχείων και παρουσιάζει στο χρήστη καλύτερα τις σύνθετες πληροφορίες. Η χρήση των PivotDiagrams σε οποιοδήποτε διάγραμμα Visio παρέχει τις μετρήσεις και τις εκθέσεις που βοηθούν να παρακολουθηθεί η πρόοδος μιας διαδικασίας ή ενός συστήματος. Συνδέστε με ποικίλα στοιχεία (πηγή) συμπεριλαμβανομένου του κεντρικού υπολογιστή το 2007 του Microsoft Office SharePoint, του προγράμματος 2007 του Microsoft Office, και του Microsoft Office Excel το 2007 για να παραγάγετε PivotDiagrams.


    Ο λόγος (6) αναφέρεται στη δημιουργία διαγραμμάτων γρηγορότερα αφήνοντας το λογισμικό Visio να συνδέσει τις μορφές για σας. Χρησιμοποιώντας τη νέα λειτουργία AutoConnect, αφήστε το Office Visio 2007 αυτόματα να συνδέσει, να διανείμει, και να ευθυγραμμίσει τις μορφές στα διαγράμματα, όλα με μια πράξη. Ο χρήστης απλώς σύρει μια μορφή επάνω στη σελίδα σχεδίων και τοποθετεί ένα από τα μπλε βέλη που εμφανίζονται σε μια μορφή που είναι ήδη στη σελίδα σχεδίων. Το λογισμικό Visio κάνει το υπόλοιπο.


    Ο λόγος (7) αναφέρεται στη μεταβίβαση των σύνθετων πληροφοριών με τα νέα πρότυπα και τις μορφές. Το Office Visio 2007 οπτικά επικοινωνεί με περισσότερους τρόπους με νέα και ενισχυμένα πρότυπα και μορφές. Παραδείγματος χάριν, στο Office Visio Professional, οι διαδικασίες υπηρεσιών IP διαγραμμάτων με το νέο (βιβλιοθήκη υποδομής τεχνολογίας πληροφοριών) πρότυπο ITIL, δημιουργούν τα διαγράμματα βασισμένα στην αδύνατη μεθοδολογία και απεικονίζουν τις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. περισσότερο αποδοτικές διαδικασίες παραγωγής με το νέο πρότυπο χαρτών ρευμάτων αξίας. Και, ο χρήστης μπορεί να αναζητήσει ευκολότερα τις πληροφορίες για την εργασία του με τους νέους και υπάρχοντες τύπους διαγραμμάτων Visio στο νέο παράθυρο βοήθειας του Office Visio. Χρησιμοποιείται για την εύκολη αναζήτηση και απευθείας σύνδεση στο Web του Microsoft Office άμεσα μέσα από Visio για τις απαντήσεις στις ερωτήσεις σας, για άκρες και τεχνάσματα, και για περισσότερα πρότυπα

    Ο λόγος (8) αφορά στην αποτελεσματική μεταβίβαση πληροφοριών σε διαγράμματα. Ο σχεδιασμός των διαγραμμάτων Visio γίνεται με την επιλογή ενός χρώματος ή μιας επίδρασης (το κείμενο γεμίζει, σκιάζει κ.λπ.) για ένα ολόκληρο διάγραμμα με τη χρησιμοποίηση του νέου χαρακτηριστικού γνωρίσματος θέματος. Επιλέξτε από τα ενσωματωμένα θέματα που περιλαμβάνονται με Visio, ή δημιουργήστε τα θέματα της αρεσκείας σας. Το Office Visio 2007 χρησιμοποιεί τα ίδια ενσωματωμένα θέματα με άλλα 2007 προγράμματα συστημάτων του Microsoft Office. Έτσι, εάν εφαρμοστούν τα ίδια ενσωματωμένα θέματα στα διαγράμματα Visio που χρησιμοποιεί ο χρήστης στα έγγραφα του Microsoft Office Word και τις παρουσιάσεις του Microsoft Office σας PowerPoint, όλα ταιριάζουν μεταξύ τους, καθιστώντας το πολύ ευκολότερο να χρησιμοποιήσουν τα αρχεία το ένα με το άλλο. Επίσης, με τα νέα ενσωματωμένα θέματα Visio έχουν γίνει δυναμικότερες μορφές διαγραμμάτων ενισχυμένες με τρισδιάστατες μορφές.


    Ο λόγος (9) αναφέρεται στην επικοινωνία, με τη χρήση των διαγραμμάτων, με ένα ευρύ ακροατήριο. Το Office Visio 2007 παρέχει την οικονομικά αποδοτική πρόσβαση στα πολύτιμα οργανωτικά στοιχεία στα παράθυρα του Internet Explorer με το να μοιράσει τις διαθέσιμες πληροφορίες μέσω των ασφαλών διαγραμμάτων που είναι εύκολο να μοιραστούν όταν υπάρχει ο ελεύθερος θεατής Visio που εγκαθίσταται. Ο χρήστης πρέπει μόνο να ρυθμίσει τις τοποθεσίες ασφάλειας και μυστικότητας και για τα 2007 προγράμματα συστημάτων του Microsoft Office, συμπεριλαμβανομένου Visio, στο νέο κέντρο εμπιστοσύνης. Και, για τα ακροατήρια που δεν έχουν το θεατή Visio ή Visio, εκτός από τα διαγράμματα ως ιστοσελίδες, αρχεία JPG, ή αρχεία GIF.

    Ο λόγος (10) αφορά στην προσαρμογή του Office Visio 2007 σε προγραμματιστή και δημιουργεί στοιχεία συνδεμένα με λύσεις της αρεσκείας του χρήστη. Εύκολα ο χρήστης επεκτείνει το Office Visio 2007 σε προγραμματιστή ή με την ενσωμάτωση του με άλλες εφαρμογές για να εγκατασταθούν τα ειδικά εργασιακά του σενάρια ή χρησιμοποιώντας τις μοναδικές οργανωτικές απαιτήσεις του. Το λογισμικό Visio αναπτύσσει τις λύσεις και τις μορφές της αρεσκείας του χρήστη, ή χρησιμοποιεί εκείνες από τους προμηθευτές λύσης Visio. Επιπλέον είναι εφικτό να γίνει απεικόνιση των λύσεων με τα διαγράμματα Visio, όπως τα διαγράμματα ροής στοιχείων και ενδιάμεσων με τον χρήστη παραθύρων, με τη χρησιμοποίηση των προτύπων στην κατηγορία λογισμικού και βάσεων δεδομένων του Office Visio Professional . Με τον οποίο γίνεται έλεγχος σχεδίων Visio, δημιουργούνται στοιχείο-συνδεμένες λύσεις που καθιστούν εύκολη την σύνδεση και επίδειξη των στοιχείων σε οποιοδήποτε πλαίσιο. Ο χρήστης μπορεί να ελέγξει διάφορα νέα χαρακτηριστικά γνωρίσματα στον προγραμματιστή Office Visio 2007 μέσω της σύνδεσης με μια πηγή στοιχείων, γίνεται σύνδεση των μορφών με τα στοιχεία, επίδειξη των συνδεμένων στοιχείων γραφικά, και έχει στη διάθεσή τού ενέργειες όπως το ποντίκι-έλξης ελέγχου και φιλτραρίσματος, και την εφαρμογή των χρωμάτων θέματος και των αποτελεσμάτων θέματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Οι άδειες για φωτογραφικές αναπαραγωγές και των επιχειρήσεων και τις εκπαιδευτικές χρήσης, συμπεριλαμβανομένων των εσωτερικών ηλεκτρονικών netw σχεδίασης για την επιτυχία του δημοφιλή επαγγελματικά flowcharting πρόγραμμα, Visio, Shapeware έχει καθιερώσει μια νέα με γνώμονα την αρχική σχεδίασης πρόγραμμα που ονομάζεται Κεντρική Visio. Όμως με το Visio, δεν χρειάζεται να σχεδιάσετε οποιαδήποτε σχήματα με το χέρι. Αρκεί να επιλέξετε οποιαδήποτε από 900 σχήματα από πάνω από 33 διαφορετικές πολυγράφους (συλλογές των σχημάτων που σχετίζονται με το ίδιο θέμα), και μπορείτε να λάβετε για να εργαστείτε.

    Visio Home σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε εύκολα σχέδια σπίτι και τοπίο, οικογένεια δέντρα, ημερολόγια, δημοπρασίες, χάρτες και ευχετήριες κάρτες. Περιλαμβάνει πολλά πρότυπα για τα παιδιά, όπως το flash κάρτες, αλφαβήτου, αριθμούς, ένα βιβλίο χρωματισμός δεινόσαυρος και Ποδόσφαιρο playbooks. Εάν δεν είστε σίγουροι τι αντιπροσωπεύει ένα σχήμα, ανάπαυσης του δρομέα του ποντικιού πάνω από το αντικείμενο, και μια περιγραφή μίας γραμμής εμφανίζεται στο κάτω μέρος της οθόνης. Μπορείτε επίσης να μάθετε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε ένα σχήμα, κάνοντας κλικ στο κουμπί το δεξιό κουμπί του ποντικιού. Του Visio Home μεγάλη επιλογή των predrawn σχήματα σάς βοηθούν να δημιουργήσετε μόνο το εφέ που θέλετε. Για παράδειγμα, στην ενότητα οικιακό σχεδίασης σας επιτρέπει να επιλέξετε μεταξύ των δέκα πόρτα και 6 πίνακα σχήματα.

    Εάν δεν είναι αρκετό για εσάς, Visio Home σάς δίνει επίσης μερικά εργαλεία σχεδίασης, ελεύθερης σχεδίασης, τα οποία σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε το δικό σας σχέδιο με νέα σχήματα. Το πρόγραμμα διαρκεί μέχρι ένα μέγεθος 19 MB χώρου στο δίσκο όταν εγκατασταθεί πλήρως, πρέπει να είστε βέβαιοι ότι για να χρησιμοποιήσετε την επιλογή βολικό προσαρμοσμένη εγκατάσταση, εάν υπάρχει περιορισμένος χώρος στον σκληρό δίσκο. Αυτή η δυνατότητα σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε μόνο τους πιο σημαντικούς πολυγράφους, πρότυπα και άλλα εργαλεία Visio αποθήκευσης. Χρησιμοποιήστε Visio Home για να σχεδιάσετε τη διάταξη τηςδιακόσμησης σ’ ένα διαμέρισμα. Παίρνει μερικά λεπτά για να καταλάβετε πώς να μετακινήσετε, να αλλάξετε το μέγεθος και περιστροφή αντικειμένων, αλλά μόλις το κάνετε, το πρόγραμμα θα είναι πολύ εύκολο για να το χρησιμοποιήσετε. Σχεδιάστε πρόγραμμα για το σπίτι.

    Microsoft Office Visio 2007 σας βοηθά να δημιουργήστε επαγγελματικά διαγράμματα για την κατανόηση, τεκμηρίωση, και κατά την ανάλυση πληροφοριών, δεδομένων, συστήματα και διαδικασίες.
    Εξαρτάται από τα περισσότερα προγράμματα λογισμικού γραφικών σχετικά με καλλιτεχνικές δεξιοτήτων. Όταν χρησιμοποιείτε το Visio, ωστόσο, μεταλαμπάδευσης σημαντικό πληροφορίες οπτικά είναι τόσο εύκολη όσο και το άνοιγμα ενός προτύπου, σύροντας σχημάτων σε σας σχεδίαση και εφαρμογή θεμάτων για μια επαφή τελευταίες. Και τώρα, το νέο δυνατότητες και βελτιώσεις στο Office Visio 2007 καθιστούν τη δημιουργία διαγράμματα του Visio ακόμα ευκολότερη και ταχύτερη, για αποτελέσματα που είναι πιο εντυπωσιακό από ποτέ.

    Η Microsoft εξασφαλίζει τα δίκτυα πελατών με το εργαλείο Visio από Visimation
    Το Visimation αναπτύσσει το λογισμικό Visio και το περιεχόμενο για Microsoft .

    Ένα παράδειγμα είναι ο συνδετήρας Visio για τη συσκευή ανάλυσης ασφάλειας βασικών γραμμών της Microsoft (MBSA), η οποία υποστηρίζει τον προσδιορισμό των ευπαθειών ασφάλειας και της αμυντικής επέκτασης μέσω δικτύων. Η λύση, που

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. δημιουργείται από Visimation, βοηθά τους τεχνικούς δικτύων να ολοκληρώσει αυτήν την κρίσιμη δραστηριότητα αποστολής γρήγορα και με την ευκολία.

    Το MBSA είναι ένα χωριστό εργαλείο μη- visio που ανιχνεύει τις συσκευές πέρα από ένα δίκτυο για τις ευπάθειες ασφάλειας μέσω μιας διεπαφής γραμμών εντολής. Οι τεχνικοί δικτύων χρειάζονται συχνά στα στοιχεία θέσης και συνδετικότητας αναφοράς, όπως εκείνοι που αποδεικνύονται στα διαγράμματα δικτύων, για να εκτελέσουν αυτές τις ανιχνεύσεις καθώς επίσης και άλλους κρίσιμους λειτουργικούς στόχους. Ο συνδετήρας Visio για MBSA παρέχει έναν τρόπο να τρέχει το εργαλείο MBSA άμεσα από μέσα από τα διαγράμματα δικτύων Visio έτσι οι τεχνικοί δικτύων μπορούν εύκολα να δουν τις φυσικές και λογικές διαμορφώσεις του δικτύου δεδομένου ότι εκτελούν τις ανιχνεύσεις MBSA τους.





    http://www.visimation.com/imgs/screens/Visio_2007_Connector_for_MBSA_Screen.asp
    Συνδετήρας Visio για MBSA: Μερίδα της άποψης δικτύων σχετικά με την κορυφή που παρουσιάζει γραφική παράσταση στοιχείων Έκθεση ανίχνευσης MBSA σχετικά με το κατώτατο σημείο που παρουσιάζει ευπάθειες συστημάτων.

    Ο συνδετήρας Visio για MBSA είναι ένα Visio add-in σε αυτό επεκτείνει τη λειτουργία των διαγραμμάτων δικτύων που δημιουργούνται σε Visio. Μόλις δημιουργηθεί ένα διάγραμμα δικτύων και το στοιχείο μορφής διαμορφώνεται κατάλληλα (όνομα δικτύων ή διεύθυνση IP), ο συνδετήρας Visio για MBSA επιδεικνύει μια έξυπνη ετικέτα όταν αιωρείται το ποντίκι πέρα από μια μορφή υπολογιστών. Αυτό επιτρέπει την εκτέλεση των ανιχνεύσεων MBSA άμεσα από το διάγραμμα. Εναλλακτικά, κάποιος μπορεί να εισαγάγει τα υπάρχοντα αποτελέσματα ανίχνευσης MBSA χρησιμοποιώντας τις επιλογές MBSA. Ο συνδετήρας Visio για MBSA επιδεικνύει τα κωδικοποιημένα διά χρώματος αποτελέσματα για το διάγραμμα που αντιπροσωπεύει τη θέση ασφάλειας βασικών γραμμών του δικτύου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Οι λεπτομερείς εκθέσεις ασφάλειας βασικών γραμμών μπορούν να επιδειχθούν σε ένα παράθυρο εκθέσεων με την επιλογή μιας μεμονωμένης μορφής υπολογιστών.

    Η μέγιστη τεχνική πρόκληση από την προοπτική του χρήστη είναι πώς να συνδυάσει τη λειτουργία του εργαλείου MBSA με τα διαγράμματα αναφοράς του δικτύου. Χρησιμοποιώντας την αυτοματοποίηση Visio, Visimation επιτρέπει την έναρξη και τον έλεγχο των ανιχνεύσεων MBSA άμεσα μέσω της διεπαφής Visio.Το γερό πρότυπο αντικειμένου του Visio επιτρέπει την αυτοματοποίηση μέσω του οπτικού δικτύου στούντιο., που επιτρέπει σε Visimation για να ενσωματώσει επιτυχώς MBSA στο ενδιάμεσο με τον χρήστη Visio, συμπεριλαμβανομένων των επιλογών συνήθειας, των παραθύρων, και SmartTags.
    Η λύση εφαρμόζεται ως COM Add-in σε Visio που εγκαθίσταται πάνω από μια κανονική άδεια Visio. Δεδομένου ότι το εργαλείο MBSA και ο συνδετήρας Visio για MBSA είναι ελεύθεροι να μεταφορτώνουν από τη Microsoft, η μόνη επένδυση που απαιτείται είναι μια άδεια των προτύπων Visio ή επαγγελματίας για κάθε χρήστη MBSA. Η λύση μπορεί να τρέξει από οποιοδήποτε συνδεδεμένο δίκτυο υπολογιστή γραφείου με τις άδειες να τρέχουν οι ανιχνεύσεις MBSA. Μπορεί να εγκατασταθεί και να τρέξει αμέσως μέσω των διαγραμμάτων δικτύων Visio που περιέχουν τα κατάλληλα στοιχεία προσδιορισμού δικτύων για τις συσκευές που ανιχνεύονται. Με το χαμηλό κόστος επέκτασης και την υψηλή αξία των πληροφοριών που παράγονται, η χρόνος – αξία(the time-to-value) είναι ουσιαστικά άμεση. Η λειτουργία του συνδετήρα Visio για MBSA είναι πολύ απλή και απλή για τους τεχνικούς δικτύων, οι περισσότεροι από τους οποίους εξοικειώνονται με Visio ως de facto πρότυπα για δίκτυα. Ένα απλό έγγραφο βοήθειας παρέχεται, και καμία ειδική κατάρτιση δεν απαιτείται.

    http://www.visimation.com/imgs/screens/Visio_2007_Connector_MBSA_D.asp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Υποστήριξη γραφικής παράστασης Visio®
    Οι διευθυντές δικτύων μπορούν να χρησιμοποιήσουν SNMPc OnLine το 2009 και τη Microsoft Visio® για να δημιουργήσουν μια γραφική αντιπροσώπευση της υποδομής δικτύων τους, που παρουσιάζει μια ιδιαίτερα προσαρμοσμένη διοικητική διεπαφή από οποιοδήποτε ξεφυλλιστή Ιστού.
    Οι επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν αυτήν την περίοδο Visio για να τεκμηριώσουν την υποδομή δικτύων τους μπορούν γρήγορα να δημιουργήσουν μια ιδιαίτερα προσαρμοσμένη αντιπροσώπευση του διοικούμενου δικτύου τους με άμεσα να εισαγάγουν τα υπάρχοντα διαγράμματα Visio σε SNMPc OnLine.Την οι διευθυντές δικτύων θα ωφεληθούν επίσης από τους πολλούς συμπεριλαμβανόμενους τύπους συμβόλων και τις εκτενείς ικανότητες σχεδίων της εφαρμογής Visio κατά δημιουργία των νέων σχεδίων δικτύων. Τα διάτρητα, τα πρότυπα και τα σχέδια Visio είναι διαθέσιμα από πολλούς προμηθευτές συσκευών δικτύων και υπεύθυνους για την ανάπτυξη τρίτων.
    Η χρήση των σχεδίων Visio είναι πλήρως ενσωματωμένη στο παράδειγμα ελέγχου SNMPc και διαχείρισης. Το SNMPc OnLine αλλάζει το χρώμα των συμβόλων Visio για να αντιπροσωπεύσει τη θέση των σχετικών συσκευών, των συνδέσεων και των δικτύων. Κάθε σύμβολο μπορεί επίσης να χτυπηθεί για να τρυπήσει με τρυπάνι κάτω σε άλλα σχέδια Visio ή για να επιδείξει μια λεπτομερή σελίδα πληροφοριών κόμβων. Τα διαγράμματα Visio μπορούν να παρουσιαστούν ως πλήρεις επιδείξεις σελίδων ή ως τμήμα των συλλογών "ταμπλό" συνήθειας συμπεριλαμβανομένων των απόψεων δικτύων,γεγονότος και εκθέσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Στοιχεία που διαμορφώνουν τη Microsoft Visio
    Μια Κάπως εκπληκτικά η Microsoft Visio είναι αληθινή Γρήγορο εργαλείο ανάπτυξης εφαρμογής όπως προβλέπεται από james Martin. Ενώ Visio μπορεss να εκτελέσει πολλούς γρήγορους στόχους ανάπτυξης εφαρμογής (συμπεριλαμβανομένης κώδικα από τα διαγράμματα UML της παραγωγής), μια σε βάθος άποψη για το πώς να χρησιμοποιήσει τη Microsoft Visio για τη διαμόρφωση στοιχείων αυτό το άρθρο παρέχει.
    Εισαγωγή
    Η Microsoft Visio, έκδοση επιχειρηματικών αρχιτεκτόνων, είναι ένα ισχυρό εργαλείο ανάπτυξης λογισμικού για τις πολυάριθμες εφαρμογές. Εκτός από ένα βασικό εργαλείο σχεδίων, Visio μπορεί να διαμορφώσει UML, να παραγάγει και να αντιστρέψει κώδικα των μηχανικών τις διεπαφές (καμία εφαρμογή δεν παράγεται, αντίθετα από της αυτοματοποιημένης αρχιτεκτονικής Το εργαλείο μπλε μελανιού), και όπως είναι η εστίαση αυτού του άρθρου: παρέχει ένα αρκετά ισχυρό εργαλείο για τη διαμόρφωση στοιχείων. Διαισθητικό είναι ιδιαίτερα ή καλά τεκμηριωμένο Visio, και δεν είναι περιστασιακά με λάθη, χρήσιμο είναι πολύ τον συνηθίσετε μόλις αλλά (και σχετικά ανέξοδο).
    Τα στοιχεία που διαμορφώνουν Visio μπορούν:
    τα νέα πρότυπα στοιχείων από το να δημιουργήσει μια αρχή με τις υπάρχουσες βάσεις δεδομένων μηχανικών τα πρότυπα από να αντιστρέψει τις νέες βάσεις δεδομένων (σε διάφορα διαφορετικά συστήματα διαχείρισης βάσεων δεδομένων) από τα πρότυπα να παραγάγει τις υπάρχουσες βάσεις δεδομένων, που κρατούν διακριτικότητα στοιχεία όλα να τα ενημερώσει στη βάση , συντήρηση πολλαπλάσιων εκδόσεων βάσεων δεδομένων, στο sync με το πρότυπο να βοηθήσει στη όλων που κρατά τον χρησιμοποιήσει εκτενώς με κεντρικό υπολογιστή 7 SQL, τον κεντρικό υπολογιστή το 2000 SQL, τον κεντρικό υπολογιστή το 2005 SQL Τον έχω, και το Oracle 8i, αλλά πρέπει να λειτουργήσει με οποιαδήποτε προσιτή βάση δεδομένων ODBC.
    Μια πώς να διατηρήσει βάση δεδομένων με Visio, παρέχοντας τις διαμόρφωσης να εκτελέσει τους στόχους στοιχείων παρόν έγγραφο θα πάει πέρα από το πώς να χρησιμοποιήσει Visio για Το και άκρες από κάποιο που έχει τα πολλαπλάσια έτη εμπειρίας με το εργαλείο. Διαμόρφωσης σχεδίου στοιχείων των εννοιών μια υποθέτει παρόν έγγραφο Το βασική κατανόηση.
    Αντίστροφη εφαρμοσμένη μηχανική
    Μια εφαρμοσμένη μηχανική υπάρχουσα βάση δεδομένων περιλαμβάνει τη δημιουργια ενός νέου προτύπου από το αρχείο Η αντίστροφη - > νέου - > βάση δεδομένων - > πρότυπο διάγραμμα βάσεων δεδομένων. Έπειτα επιλέξτε τον τύπο συστήματος διαχείρισης βάσεων δεδομένων (ΠΔΒΔ (την ετικέτα οδηγών στη βάση δεδομένων πρόγραμμα διαχείρισης βάσεων δεδομένων)) εσείς θέλει να συνδέσει με από - > επιλογές - > οδηγοι. Έπειτα επιλέξτε τη βάση δεδομένων - > μιας στοιχείων ODBC ή τη δημιουργια νέας μιας πηγής την ακολουθήστε το μάγο με επιλογή μηχανικός αντίστροφος και. Της βάσης δεδομένων που ανακτά ποια να επιλέξει στοιχεία σας επιτρέπει έπειτα σε για Να χτυπήσει, και η ακόλουθη οθόνη επιτρέπουν σε σας για να επιλέξουν που παρουσιάζει για να ανακτήσει (όλα τους πιθανώς θέλετε). Σας επιτρέπει σε για να προσθέσει αυτόματα τους πίνακες στη σελίδα ή όχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Η τελευταία οθόνη. Εάν δεν τους προσθέτετε αυτόματα μπορείτε με το χέρι να τους προσθέσετε από τους πίνακες και βλέπετε το πλακάκι (ότι μπορεί να επιδειχθεί μέσω της βάσης δεδομένων - > άποψη - > πίνακες και απόψεις).
    Επιλογές
    Υπάρχουν μερικές επιλογές που συστήνω για ένα νέο διάγραμμα. Προτιμώ κόρακα του για να δείξω 3Υ3η3α2ο-$$$- Πολλές σχέσεις αντι του βέλους προεπιλογής την να δω τροφή. Την να τεθεί με επιλογή του επίδειξης "στην Αυτό μπορεί τετραγωνιδίου" ποδιών κοράκων ετικέτα σχέσης από τη βάση δεδομένων - > επιλογές - > έγγραφο.
    διαδικασία αλλά άλλη μια είναι της σελιδων για τους σκοπούς εκτύπωσης της περιοχής καθορισμός Ο χρήσιμη μη-διαισθητική. Έναρξη με τη μετάβαση να αρχειοθετήσει - > σελιδοποιήστε την οργάνωση. Επιλέξτε την ετικέτα μεγέθους σελιδων. Εδώ μπορείτε να επιλέξετε το πορτρέτο ή το τοπίο στο κατώτατο σημείο. Εάν θέλετε τις πολλαπλάσιες σελίδες ο καλύτερος τρόπος έχω βρει για να κάνω αυτό είμαι με την επιλογή του μεγέθους συνήθειας και την είσοδο των πολλαπλασίων 8 ιντσών και 10,5 ιντσών (που δίνουν σύνορα ίντσας τετάρτων γύρω από όλες τις σελίδες). Παραδείγματος χάριν τρεις σελίδες width-wise από το ύψος-σοφό γίνονται τοπίο δύο σελίδων θα ήταν 24 "Χ 21".
    Επιθυμώ επίσης να έχω την πηγή μικρότερη για τους πίνακες και τις στήλες, αλλά δυστυχώς δεν έχω υπολογίσει πώς να θέσω την προεπιλογή, έτσι κατά την προσθήκη ενός νέου πίνακα Ι την επιλέγω και επιλέγω το σημείο 8 από τη ράβδο εργαλείων.
    Τελικά (για αυτό που αξίζει) προσωπικά δεν συμπαθώ την οργάνωση πλακακιών παραθύρων προεπιλογής. Επιθυμώ να έχω το πλακάκι ιδιοτήτων βάσεων δεδομένων στο κατώτατο σημείο της οθόνης με την οθόνη σχέσης οντοτήτων μικρή και αριστερά της. Μπορείτε να βρείτε την ακόλουθη οργάνωση παραγωγικότερη από την προεπιλογή:
    Τροποποίηση των πινάκων βάσεων δεδομένων
    Πίνακας
    Η δημιουργία ενός πίνακα περιλαμβάνει απλά το σύρσιμο του από το πλακάκι σχέσης οντοτήτων στην επιφάνεια σχεδίου. Μπορείτε να τροποποιήσετε το όνομα ενός πίνακα με την επιλογή του πίνακα και την έκδοση του ονόματος από την κατηγορία καθορισμού στο πλακάκι ιδιοτήτων βάσεων δεδομένων. Ακριβώς τροποποιήστε το φυσικό όνομα, δεν έχω βρει ποτέ μια ανάγκη για το εννοιολογικό όνομα ή το διάστημα ονόματος.
    Στήλες
    Για να τροποποιήσετε τις στήλες επιλέξτε ακριβώς τον πίνακα στην επιφάνεια σχεδίου έπειτα η κατηγορία στηλών στο πλακάκι ιδιοτήτων βάσεων δεδομένων. Η προσθήκη και η διαγραφή των στηλών είναι αρκετά απλές. Εάν χρησιμοποιείτε τον κεντρικό υπολογιστή SQL μπορείτε να δακτυλογραφήσετε τη "ταυτότητα INT" στον τομέα τύπων στοιχείων για να πάρετε έναν αυτόματο αυξάνοντας τομέα. Εάν εσείς clic k edit you can change the default value and edit constraints.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Δείκτες
    Η δημιουργία ενός νέου δείκτη είναι ακόμα μια όχι ιδιαίτερα διαισθητική διαδικασία σε Visio. Χτυπήστε τους δείκτες στις ιδιότητες βάσεων δεδομένων για έναν πίνακα και χτυπήστε νέο. Όταν η υπαγόρευση εμφανίζεται για ένα όνομα μην εισάγετε τίποτα και το χτύπημα εισάγεται. Το Visio ονομάζει αυτόματα τους δείκτες για σας και αυτό εγώ το έχει δει να πάρει ταραγμένο εάν εισάγετε κάτι συνήθεια, τόσο ακριβώς άδεια αυτό κενό. Γενικά επίλεκτος "μοναδικός δείκτης μόνο", αλλά υπάρχουν πιθανώς λόγοι για άλλους τύπους δεικτών. Η επιλογή των στηλών είναι αρκετά απλή. Επιτραπέζια διαφάνεια
    Λάβετε υπόψη ότι η επιφάνεια σχεδίου δεν είναι ενδεικτική αυτό που είναι πραγματικά στο πρότυπο. Παραδείγματος χάριν εάν χτυπάτε έναν πίνακα ή μια σχέση και χτυπάτε το κλειδί διαγραφής πρέπει να ρωτήσει ότι "αφαιρείτε το επιλεγμένο στοιχείο από το ελλοχεύον πρότυπο;" (εάν όχι να σας προτρέψουν για αυτό σιγουρευτείτε για να επιλέξετε "ζητά το χρήστη τι για να κάνει" στη λογική ετικέτα διαγραμμάτων στη βάση δεδομένων - > επιλογές - > διαμορφώνοντας). Εάν πείτε ναι έπειτα θα διαγράψει αληθινά το αντικείμενο, εάν πείτε ότι κανένας θα κάνει μόνο το αντικείμενο να εξαφανιστεί από την επιφάνεια σχεδίου, αλλά εάν αναπαραγάγετε τη βάση δεδομένων το στοιχείο θα παραχθεί ακόμα.
    Μπορείτε να δείτε τα πραγματικά αντικείμενα στο πρότυπο με τη μετάβαση στη βάση δεδομένων - > άποψη - > πίνακες και απόψεις (και μπορείτε να σύρετε αυτά επάνω στην επιφάνεια σχεδίου). Μπορείτε επίσης να διορθώσετε τον κρότο σε έναν πίνακα και να επιλέξετε "παρουσιάζετε σχετικούς πίνακες" σχετικούς με στους την άποψη μη-ορατούς πίνακες και τις σχέσεις. Οι κρύβοντας πίνακες μπορούν να είναι εξαιρετικά χρήσιμοι για τους πίνακες που συσχετίζονται με σχεδόν κάθε πίνακα στο πρότυπο.
    Δημιουργία των σχέσεων
    Ένας-προς-πολλά σχέσεις
    Η δημιουργία μιας ένας-προς-πολλά σχέσης είναι εύκολη, ακριβώς έλξη ένα αντικείμενο σχέσης από το πλακάκι "σχέσης οντοτήτων" στην επιφάνεια σχεδίου και συνδέει τις άκρες με τους πίνακες. Το Visio θα προσθέσει αυτόματα ότι τα ξένα κλειδιά για τον πίνακα με τα πόδια του κόρακα σε το παρείχαν ο πίνακας γονέων έχει ένα αρχικό κλειδί. Το Visio ονομάζει αυτόματα τη σχέση για σας, αλλά δεν είναι αρκετά έξυπνο να μετονομάσει τη σχέση εάν μετονομάσετε τους πίνακες, τόσο μερικές φορές θα τρέξετε στα λάθη με τα διπλά ονόματα σχέσης, αυτά που θα πρέπει να καθορίσετε με το χέρι να μετονομάσετε τις σχέσεις.
    Σχέσεις ένα έως ένα
    Οργανώστε μια ένα προς ένα σχέση ακριβώς όπως μια ένας-$$$-ΠΟΛΛΑ σχέση που λαμβάνει υπόψη που ο πίνακας θα είναι ο γονέας και που θα είναι το παιδί. Επόμενος χτυπήστε στη σχέση και στο πλακάκι ιδιοτήτων βάσεων δεδομένων επιλέξτε τη διάφορα κατηγορία και το σύνολο ο αριθμός στοιχείων συνόλου "σε μηδέν ή ένας."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Σχολιάζοντας το πρότυπο
    Σχολιασμός
    Σας για να σχολιάσει ένα πρότυπο και να τρέχουν έπειτα οι εκθέσεις που περιγράφουν το πρότυπο της εργασία άδειας μια μεγάλη Visio κάνει Το σε. Ιδιοτήτων βάσεων δεδομένων στο σημειώσεων πλακάκι την κατηγορια πινάκας σχολιάσετε ένας από Μπορείτε να, και στήλη μπορείτε να σχολιάσετε α από το τμήμα σημειώσεων στις στήλες κατηγορία. Παραδόξως Visio υποβάλλει τα σχόλια προεπιλογής για τις στήλες, αλλά τα σχόλια προεπιλογής δεν παρουσιάζουν στις εκθέσεις.
    Εκθέσεις
    Το τρέξιμο των εκθέσεων είναι τόσο εξατομικεύμενο αυτό είναι λίγο συντριπτικό. Αρχίστε τη διαδικασία με τη βάση δεδομένων - > έκθεση. Βρίσκω την πιο χρήσιμη έκθεση για να είμαι αυτός που περιγράφει τους πίνακες και τις στήλες με τα σχόλιά τους. Κάνετε αυτό με την επιλογή της "επιτραπέζιας έκθεσης". Εάν τρέξετε αυτήν την έκθεση θα επιδείξει έναν κατάλογο όλων των πινάκων και θα τον ακολουθήσει έπειτα επάνω με τις σελίδες ζευγών ανά πίνακα που περιγράφει τον πίνακα και είναι στήλες, κ.λπ. Μπορείτε να επιλέξετε τη "προεπιλογή" που κουμπώνει για να επιλέξετε τις προετοιμασμένες επιλογές για τα διαφορετικά υποσύνολα των στοιχείων. Ειδικότερα η "έκθεση βάσεων δεδομένων" παρουσιάζει ακριβώς τους πίνακες και σχόλιά τους, και η συνοπτική "έκθεση" στηλών παρουσιάζει ακριβώς τους πίνακες και τα σχόλια για τις στήλες τους.
    Σημείωση: Οφείλει να είναι ευκολότερο από πρόκειται να εξαγάγει τα ονόματα πινάκων και στηλών σε ένα πρόγραμμα όπως τη Microsoft Excel. Εάν το θέμα ενδιαφέρει βλέπετε τη θέση Blog μου Επιτραπέζια ονόματα βάσεων δεδομένων Visio εξαγωγής σε Excel που περιέχει μια βαθμιαία διαδικασία με τα screenshots.
    Διατήρηση μιας βάσης δεδομένων
    Η διατήρηση μια βάση δεδομένων με το τμήμα Visio θα απαριθμήσει την επικύρωση προτύπων στοιχείων, πώς να παραγάγει της εντολής "αναπροσαρμογών" Visio ενός νέου βάσεων δεδομένων χρησιμοποιώντας Visio "παράγει" την εντολή, και πώς να διατηρήσει μια υπάρχουσα βάση δεδομένων συμπεριλαμβανομένης της χρησιμοποίησης.
    Πρότυπη επικύρωση
    Πριν παράγετε πρέπει να επικυρώσετε το πρότυπο. Το Visio θα βρει όλα τα είδη της ματαίωσης των λαθών, μερικά από τα legit, μερικά από τα όχι. Εκτελέστε τον έλεγχο λάθους από τη βάση δεδομένων - > πρότυπο - > έλεγχος λάθους. Τα λάθη θα επιδειχθούν στο πλακάκι παραγωγής που θα γίνει ορατό μετά από τον έλεγχο. Μπορείτε να πιέσετε δύο φορές στο λάθος και μερικές φορές Visio θα σας πάρει στο πρόβλημα.
    Διπλά ονόματα σχέσης
    Το πιο κοινό λάθος είναι διπλά ονόματα σχέσης. Σε αυτήν την περίπτωση Visio θα πει ότι κάτι σαν τη "ξένη βασική σχέση έχει τους ίδιους πίνακες γονέων και παιδιών όπως... αλλά δεν έχει τις μπροστινές και αντίστροφες φράσεις ρήματος." Αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. εμφανίζεται όταν υπάρχουν δύο σχέσεις μεταξύ δύο πινάκων ότι και οι δύο έχουν τις ίδιες ιδιότητες "φράσης ρήματος" και "αντίστροφης φράσης". Για να καθορίσετε το πρόβλημα επιλέξτε μιας από τις σχέσεις, επίλεκτος οι "ιδιότητες βάσεων δεδομένων" επιλέγουν την κατηγορία "ονόματος" και αλλάζουν τις τιμές στους κατάλληλους τομείς στη δεξιά στήλη (χαρακτηριστικά ακριβώς προσθέτω έναν χαρακτήρα σε κάθε μια δεδομένου ότι δεν έχω καμία πραγματική χρήση για τις φράσεις ρήματος).
    Ίδια ονόματα στηλών
    Το πιο ενοχλητικό πρόβλημα είναι ίδια ονόματα στηλών (στους διαφορετικούς πίνακες) που έχουν τους διαφορετικούς τύπους στοιχείων. Το λάθος θα είναι "στήλη έχει το ίδιο εννοιολογικό όνομα όπως [ Table].[Column ], αλλά έχει έναν διαφορετικό τύπο στοιχείων". Για να καθορίσετε αυτό επιλέξτε μια από τις στήλες, χτυπήστε το Edit κουμπί για να φέρετε επάνω ένα πλαίσιο διαλόγου ιδιοτήτων στηλών, uncheck "ονόματα Sync κατά τη δακτυλογράφηση," και αλλάξτε τον τομέα "εννοιολογικού ονόματος".
    Παραγωγή μιας βάσης δεδομένων
    Παράγετε μια βάση δεδομένων από το πρότυπο με την επιλογή της βάσης δεδομένων - > παράγετε. Αυτό θα τρέξει αυτόματα μια πρότυπη επικύρωση και έπειτα θα επιδείξει μια οθόνη με μερικές επιλογές. Παράγετε ένα αρχείο κειμένων του χειρογράφου DDL είναι μια μεγάλη ιδέα, και επίσης πάντα να ελέγξετε αυτό. Παράγετε μια νέα βάση δεδομένων είναι μια ακυριολεξία, το τετραγωνίδιο είναι βασικά ρωτώντας εάν Visio πρέπει αυτόματα να αντιτεθεί στις εντολές SQL (χειρόγραφο DDL) τη βάση δεδομένων. Είναι μια συμπαθητική ευκολία και ελέγχω πάντα αυτό, αλλά το πιο σημαντικό επιτρέπει σε σας για να επιλέξει την επόμενη τετραγωνιδίου "εικόνα βάσεων δεδομένων καταστημάτων τρέχουσα στο πρότυπο." Το Visio παρακολουθεί όλων των αλλαγών δεδομένου ότι ενημερώσατε τη "εικόνα" της βάσης δεδομένων και όταν θα κάνετε μόνο αναδημιουργηθέντες αυτό τις νέες αλλαγές, έτσι ο κρότος αυτού του τετραγωνιδίου είναι σημαντικός δεδομένου ότι αποθηκεύει μια "εικόνα" της βάσης δεδομένων.
    Η επόμενη οθόνη επιτρέπει σε σας για να δημιουργήσει μια νέα βάση δεδομένων, ενάντια στην οποία θα συμβούλευα, ή επιλέγοντας μια υπάρχουσα βάση δεδομένων. Θα πρότεινα πάντα τη βάση δεδομένων με το χέρι μέσω του κεντρικού υπολογιστή ή του Oracle SQL και έπειτα να επιλέξει "τη βάση δεδομένων υπάρχει ήδη." Όταν παίρνετε αυτή η προσέγγιση Visio θα σας ρωτήσει για μια πηγή στοιχείων ODBC. Επιλέξτε μια ύπαρξη που ένας ή περισσότερος πιθανός δημιουργεί μια νέα πηγή στοιχείων συστημάτων, επιλέγει το ΠΔΒΔ (πρόγραμμα διαχείρισης βάσεων δεδομένων) σας και εισάγει τις παραμέτρους για να συνδέσει με τη βάση δεδομένων (μην ξεχάστε να θέσετε τη βάση δεδομένων προεπιλογής στην πρόσφατα δημιουργημένη βάση δεδομένων σας). Τελικά Visio θα συνοψίσει τις αλλαγές θα κάνει και έπειτα όταν χτυπάτε το τέρμα που θα παραγάγει τους πίνακες, τις στήλες, τους δείκτες, τις σχέσεις, τους περιορισμούς, κλπ... στη βάση δεδομένων σας. Τα αποτελέσματα του παραγμένου κώδικα θα επιδειχθούν στο παράθυρο παραγωγής. Αναθεωρήστε την παραγωγή προσεκτικά αν και Visio είναι αρκετά καλό, έχει μερικές φορές τα λάθη κατά την παραγωγή και δεν θα σας πει για τα λάθη εκτός από μέσω της αναθεώρησης του παραθύρου παραγωγής. Μπορεί να πρέπει να καθορίσετε με το χέρι τα λάθη που αντιμετωπίζει με την αναθεώρηση του χειρογράφου DDL που έτρεξε και το επανατρέξιμο των τμημάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Διατήρηση μιας υπάρχουσας βάσης δεδομένων
    Αναζωογόνηση του προτύπου
    Μόλις παραγάγετε μια βάση δεδομένων από ένα πρότυπο είναι δυνατό ότι οι χειρωνακτικές αλλαγές στο σχήμα βάσεων δεδομένων μπορούν να πάρουν το πρότυπό σας και τη βάση δεδομένων από sync. Για να ανακουφίσει αυτό το πρόβλημα Visio μπορεί να αναθεωρήσει μια βάση δεδομένων και να προσδιορίσει τα στοιχεία που έχουν αλλάξει και ενημερώνουν προαιρετικά το πρότυπο με τις αλλαγές. Εκτελέστε αυτήν την λειτουργία με τη μετάβαση στη βάση δεδομένων - > πρότυπο - > αναζωογονεί και την επιλογή της βάσης δεδομένων σας από τις πηγές στοιχείων ODBC. Το Visio θα συγκρίνει την εικόνα στο πρότυπο αυτό που η βάση δεδομένων πρέπει να μοιάσει με και η πραγματική βάση δεδομένων και να απαριθμήσει όλες τις αποκλίσεις. Δεν μπορείτε να επιλέξετε τις αποκλίσεις και να επιλέξετε "καμία αλλαγή" ή "να αναζωογονήσετε το πρότυπο." Ο καθορισμός των αποκλίσεων πρέπει να ενημερώσει το πρότυπο, αλλά έχω τρέξει περιστασιακά στα προβλήματα όπου έχω πρέπει να σημειώσω ακριβώς τις αποκλίσεις και να κάνω με το χέρι την επανάληψη αλλαγών έπειτα αναζωογονώ τη λειτουργία.





    Μπορείτε να βρείτε μόνο το σωστό πρότυπο, χρησιμοποιώντας το νέο παράθυρο γρήγορα αποτελέσματα στο Office Visio 2007. Απλούστερη πρότυπο κατηγορίες είναι τώρα πιο εύκολη την εύρεση ακριβώς το σωστό πρότυπο εξαιτίας της απλούστερη πρότυπο κατηγορίες, όπως το Business, διάγραμμα, δικτύου, χρονοδιάγραμμα και ούτω καθεξής. Μεγάλο πρότυπο σελίδας εμφανίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. προεπισκόπηση μεγάλες προεπισκοπήσεις μικρογραφιών και περιγραφές για κάθε πρότυπο να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε γρήγορα τα πρότυπα που είναι καλύτερο για σας διαγράμματα. Πρότυπα Τα πιο δημοφιλή πρότυπα Visio μέσα σε κάθε κατηγορία τώρα εμφανίζονται στην κορυφή της κάθε προβολή κατηγοριών, έτσι ώστε να μπορείτε γρήγορα να βρείτε τους. Λίστα πρόσφατων προτύπων Visio τώρα περιλαμβάνει μια νέα συντόμευση για το άνοιγμα σας πιο πρόσφατα χρησιμοποιημένα πρότυπα, έτσι ώστε να μπορείτε να λάβετε πιο γρήγορα στα Αγαπημένα σας. Δείγμα διαγράμματα (απαιτεί το Office Visio Professional 2007) σας τώρα να περιηγηθείτε σε νέα δείγματα διαγράμματα και τα δεδομένα προέλευσης για να πάρετε ιδέες για τη δημιουργία δικών σας διαγραμμάτων βασίζονται σε δεδομένα.


    Πρότυπο κατηγορίες προτεινόμενα πρότυπα Template προεπισκόπησης.





    Template categories
    Featured templates
    Template preview

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. 1
    - Μέρος Πρώτο 1
    Βάσεις Δεδομένων
    Η γλώσσα SQL
    (Structured Query Language)
    Παύλος Εφραιμίδης
    Βάσεις Δεδομένων Η Γλώσσα SQL - Μέρος Πρώτο 2
    SQL - Structured Query Language (1)
    • Ένας από τους βασικούς λόγους της απόλυτης
    επικράτησης των Σχεσιακών ΒΔ
    • Εξασφαλίζει μεταφερσιμότητα μεταξύ των
    Σχεσιακών ΣΔΣΒΔ
    • Υπάρχουν βέβαια διαφοροποιήσεις μεταξύ των
    υλοποιήσεων της SQL στα εμπορικά ΣΔΣΒΔ,
    όμως με λίγο προσοχή αυτά ξεπερνιούνται
    Βάσεις Δεδομένων Η Γλώσσα SQL - Μέρος Πρώτο 3
    SQL - Structured Query Language (2)
    • Επίσης μπορούμε να γράφουμε SQL εντολές
    (προγράμματα) και αυτές να εκτελούνται σε
    πολλές και διαφορετικές μεταξύ τους
    πλατφόρμες
    • Η γλώσσα SQL σχετίζεται με τη σχεσιακή
    άλγεβρα
    • Είδαμε στο προηγούμενο κεφάλαιο
    – το Σχεσιακό Μοντέλο Δεδομένων, και
    – τη Σχεσιακή Άλγεβρα.
    Βάσεις Δεδομένων Η Γλώσσα SQL - Μέρος Πρώτο 4
    Εισαγωγή στην SQL (1)
    • Οι πράξεις της Σχεσιακής Άλγεβρας παίζουν
    σημαντικό ρόλο για την κατανόηση των
    διαφόρων αιτημάτων προς το Σχεσιακό ΣΔΒΔ
    αλλά επιπλέον και για την επεξεργασία και τη
    βελτιστοποίηση ερωτήσεων σε ένα Σχεσιακό
    ΣΔΒΔ
    • ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ είναι ότι οι διατυπώσεις
    σχεσιακών πράξεων στην SQL είναι πιο απλή
    υπόθεση από ότι στην σχεσιακή άλγεβρα
    Βάσεις Δεδομένων Η Γλώσσα SQL - Μέρος Πρώτο 5
    Εισαγωγή στην SQL (2)
    • Στη σχεσιακή άλγεβρα πρέπει να ορίσουμε ακριβώς με
    ποια σειρά θα εκτελεστούν οι πράξεις μιας σύνθετης
    έκφρασης, ενώ στην SQL μπορούμε να περιγράψουμε
    σε πιο ψηλό επίπεδο την ερώτηση/πράξη και

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. αναλαμβάνει το ΣΔΒΔ να την εκτέλεση με αποδοτικό
    τρόπο
    • Στην SQL δηλώνουμε απλά ΤΙ θέλουμε να κάνουμε.
    • Η SQL βασίζεται στο ΣΧΕΣΙΑΚΟ ΛΟΓΙΣΜΟ
    ΠΛΕΙΑΔΩΝ, μια άλλη τυπική γλώσσα που ίσως δούμε
    εν συντομία σε επόμενο μάθημα
    Βάσεις Δεδομένων Η Γλώσσα SQL - Μέρος Πρώτο 6
    Ιστορικά Στοιχεία
    • SEQUEL: H SQL σχεδιάστηκε από την IBM και αρχικά
    ονομαζόταν SEQUEL (Structured English Query
    Language)
    • SQL: Σήμερα το SQL σημαίνει Structured Query
    Language και αποτελεί την κοινή γλώσσα όλως των
    Σχεσιακών ΣΔΒΔ
    • Προφορά: Τα αρχικά SQL διαβάζονται διεθνώς
    SEQUEL ... και στην Ελλάδα S-Q-L.
    • Υλοποιήσεις της SQL
    – SQL-1 SQL-86
    – SQL-2 SQL-92
    – SQL-3 SQL-99
    2
    Βάσεις Δεδομένων Η Γλώσσα SQL - Μέρος Πρώτο 7
    Δυνατότητες της SQL
    • Η SQL είναι μια πλήρης γλώσσα βάσεων δεδομένων που
    περιλαμβάνει εντολές για
    – ορισμό δεδομένων (ΓΟΔ – DDL Data Definition Language)
    – ενημέρωση (ΓΧΔ – DML Data Manipulation Language)
    – ερωτήσεις (ΓΧΔ – Query Language)
    • Επιπλέον υποστηρίζει τον
    – ορισμό όψεων (views)
    – προσδιορισμό ασφάλειας, δικαιωμάτων κτλ.
    – ορισμό περιορισμών ακεραιότητας (integrity constraints)
    – έλεγχο δοσοληψιών (transactions)
    • Επίσης σε πολλές γλώσσες προγραμματισμού γενικού σκοπού
    επιτρέπεται η εμφύτευση εντολών SQL, όπως είναι η Java,
    C/C++, C#, Pascal/Delphi, Visual Basic, php, ...
    Βάσεις Δεδομένων Η Γλώσσα SQL - Μέρος Πρώτο 8
    SQL - ΟΡΙΣΜΟΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
    • Ορολογία
    – πίνακας (table) - σχέση
    – γραμμή (row) - πλειάδα
    – στήλη (column) - γνώρισμα
    • Επιπλέον έννοιες:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. – ΣΧΗΜΑ (schema): Ομαδοποιούνται πίνακες και άλλα
    δομικά στοιχεία που αναφέρονται στην ίδια βάση δεδομένων,
    όπως όψεις, δικαιώματα, ...
    – Κάθε σχήμα έχει ένα όνομα και κάποια ταυτότητα
    εξουσιοδότησης.
    • Στην ORACLE: Για κάθε λογαριασμό ομάδας ορίζεται
    αυτόματα και ένα δικό της σχήμα
    – Κάθε ομάδα δουλεύει σε ένα δικό της σχήμα, ώστε να
    δουλεύει σε μια δικιά της ΒΔ.
    Βάσεις Δεδομένων Η Γλώσσα SQL - Μέρος Πρώτο 9
    Κατάλογος (Catalog)
    • Το Σύστημα Διαχείρισης Βάσεων Δεδομένων
    ένα σύνολο από μηχανισμούς και δεδομένα για
    τη διαχείριση των βάσεων δεδομένων
    • Μία κεντρική δομή είναι ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
    (catalog) που περιλαμβάνει μια συλλογή
    σχημάτων
    • Αφορούν τον διαχειριστή της βάσης δεδομένων
    (DBA – Database Administrator)
    Βάσεις Δεδομένων Η Γλώσσα SQL - Μέρος Πρώτο 10
    Αλλαγή Κωδικού (Password)
    • Εντολή SQL για την αλλαγή password (στην
    oracle):
    ALTER USER team20
    IDENTIFIED BY dj1c2a;
    Βάσεις Δεδομένων Η Γλώσσα SQL - Μέρος Πρώτο 11
    Βασικές εντολές της SQL
    • Διαχείριση Σχήματος ΒΔ
    – CREATE
    – ALTER
    – DROP
    • Διαχείριση Δεδομένων
    – INSERT
    – UPDATE
    – DELETE
    • Ερωτήματα (Queries)
    – SELECT
    Βάσεις Δεδομένων Η Γλώσσα SQL - Μέρος Πρώτο 12
    DDL: CREATE TABLE
    CREATE TABLE STUDENTS
    (
    NAME VARCHAR(15)
    );

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. 3
    Βάσεις Δεδομένων Η Γλώσσα SQL - Μέρος Πρώτο 13
    DDL: DROP TABLE
    CREATE TABLE STUDENTS
    (
    NAME VARCHAR(15)
    );
    DROP TABLE STUDENTS;
    DROP TABLE STUDENTS CASCADE
    CONSTRAINTS;
    Βάσεις Δεδομένων Η Γλώσσα SQL - Μέρος Πρώτο 14
    DDL: ALTER TABLE
    CREATE TABLE STUDENTS
    (
    ID INTEGER,
    NAME VARCHAR(15)
    );
    ALTER TABLE STUDENTS
    ADD AGE INTEGER;
    ALTER TABLE STUDENTS
    DROP COLUMN AGE;
    Βάσεις Δεδομένων Η Γλώσσα SQL - Μέρος Πρώτο 15
    CONSTRAINTS
    CREATE TABLE STUDENTS
    (
    ID INTEGER PRIMARY KEY,
    NAME VARCHAR(15) NOT NULL
    );
    ALTER TABLE ADD AGE;
    DROP TABLE STUDENTS CASCADE
    CONSTRAINTS;
    Βάσεις Δεδομένων Η Γλώσσα SQL - Μέρος Πρώτο 16
    Δημιουργία/Διαγραφή Πίνακα
    CREATE TABLE STUDENTS
    (
    NAME VARCHAR(15)
    );
    DROP TABLE STUDENTS;
    DROP TABLE STUDENTS CASCADE
    CONSTRAINTS;
    Βάσεις Δεδομένων Η Γλώσσα SQL - Μέρος Πρώτο 17
    Περιορισμοί
    • Οι περιορισμοί του σχεσιακού μοντέλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. δεδομένων::
    – Πεδίο Ορισμού
    – Κλειδί
    – Ακεραιότητα Οντοτήτων
    – Αναφορική Ακεραιτότητα
    Βάσεις Δεδομένων Η Γλώσσα SQL - Μέρος Πρώτο 18
    Περιορισμοί και SQL
    • Πεδίο Ορισμού: Ο τύπος δεδομένων του
    πεδίου/στήλης του πίνακα
    • Κλειδί:
    – Primary Key
    – Unique
    • Ακεραιότητα Οντοτήτων
    • Αναφορική Ακεραιότητα:
    – ALTER TABLE ergazomenos ADD CONSTRAINT
    FK_PROIST FOREIGN KEY(proistamenos)
    References ergazomenos(ar_tayt);
    4
    Βάσεις Δεδομένων Η Γλώσσα SQL - Μέρος Πρώτο 19
    Ο και το όνομα του
    πεδίου/στήλης στο οποίο
    αναφέρεται το τοπικό πεδίο
    Αναφορική Ακεραιότητα στην SQL
    ALTER TABLE ergazomenos
    ADD CONSTRAINT FK_PROIST
    FOREIGN KEY(proistamenos)
    REFERENCES
    ergazomenos(ar_tayt);
    Παράδειγμα προσθήκης ενός περιορισμού αναφορικής
    ακεραιότητας σε έναν πίνακα:
    Το όνομα
    του πίνακα
    Ένα όνομα
    για τον
    περιορισμό
    Το όνομα του
    πεδίου/στήλης
    πίνακας
    Βάσεις Δεδομένων Η Γλώσσα SQL - Μέρος Πρώτο 20
    Πίνακες
    CREATE TABLE ΤΕΑΜ00.STUDENTS
    (
    NAME VARCHAR(15)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. );
    CREATE TABLE ΤΕΑΜ05.STUDENTS
    (
    NAME VARCHAR(15)
    );
    Για να δει ένας χρήστης όλους τους πίνακές του:
    SELECT TABLE_NAME
    FROM USER_TABLES;
    Για να δει ο DBA όλους τους πίνακες ενός χρήστη:
    SELECT * FROM DBA_TABLES
    WHERE OWNER = ‘TEAM04';
    Βάσεις Δεδομένων Η Γλώσσα SQL - Μέρος Πρώτο 21
    DML: Insert (1)
    • Στην απλή της μορφή, χρησιμοποιείται για την
    εισαγωγή μιας η περισσοτέρων πλειάδων
    (γραμμών/εγγραφών) σε μια σχέση/πίνακα
    • Η σειρά των γνωρισμάτων πρέπει να είναι ίδια με τη
    σειρά των γνωρισμάτων/πεδίων/στηλών του πίνακα
    • Παράδειγμα:
    INSERT INTO EMPLOYEE
    VALUES ('Richard','K','Marini', '653298653', '30-DEC-52',
    '98 Oak Forest,Katy,TX', 'M', 37000,'987654321', 4 )
    Βάσεις Δεδομένων Η Γλώσσα SQL - Μέρος Πρώτο 22
    DML: Insert (2)
    • Εναλλακτικά η Insert μπορεί να χρησιμοποιηθεί
    δηλώνοντας ρητά τα γνωρίσματα τα οποία
    αντιστοιχούν στις τιμές της νέας πλειάδας:
    • Γνωρίσματα με τιμή NULL μπορούν να παραλειφθούν
    • Παράδειγμα: Εισαγωγή πλειάδας για έναν νέο
    εργαζόμενο EMPLOYEE για τον οποίο γνωρίζουμε
    μόνο το μικρό όνομα, το επίθετο και τον ΑΤ.
    INSERT INTO EMPLOYEE (FNAME, LNAME, SSN)
    VALUES ('Richard', 'Marini', '653298653');
    Βάσεις Δεδομένων Η Γλώσσα SQL - Μέρος Πρώτο 23
    DML: DELETE
    • Διαγράφει πλειάδες από μια σχέση
    • Με χρήση του όρου WHERE μπορούμε να προσδιορίζουμε τις
    πλειάδες που θα διαγραφούν
    • Μια εντολή delete διαγράφει πλειάδες από έναν πίνακα (εκτός
    εάν υπάρχουν περιορισμοί αναφορικής ακεραιότητας και η δοθεί
    συνθήκη CASCADE)
    • Το πλήθος των γραμμών που διαγράφει η εντολή delete
    εξαρτάται από τη συνθήκη where

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. • Εάν δεν οριστεί συνθήκη WHERE-clause τότε η εντολή
    διαγράφει όλες τις γραμμές του πίνακα
    – Σε αυτή την περίπτωση ο πίνακας θα δεν θα περιέχει καμία γραμμή μετά
    την εντολή delete (ο πίνακας όμως δεν θα έχει διαγραφεί !)
    • Προσοχή στους περιορισμούς αναφορικής ακεραιότητας
    Βάσεις Δεδομένων Η Γλώσσα SQL - Μέρος Πρώτο 24
    DML: DELETE (2)
    • Παραδείγματα:
    DWEHELERETE FROM ELMNPALMOEY=E'EBrown’;
    DWEHELERETE FROM ESMSPNL=O'Y1E2E3456789’;
    DWEHELER(FWETHRSEEEO LMRFEERCDDOTNEMAP MAER=TEDD'MMNNREPUOeNLM OsTB eYEIaERNrEch');
    DELETE FROM EMPLOYEE;
    5
    Βάσεις Δεδομένων Η Γλώσσα SQL - Μέρος Πρώτο 25
    DML: UPDATE
    • Μεταβολή των τιμών των πεδίων σε μία ή
    περισσότερες γραμμές του πίνακα
    • where: Μια συνθήκη where καθορίζει ποιες
    γραμμές θα τροποποιηθούν
    • set: Το τμήμα SET ορίζει ποια γνωρίσματα θα
    ενημερωθούν και ποιες θα είναι οι νέες τιμές
    τους
    • Κάθε εντολή ενημερώνει πλειάδες που ανήκουν
    στην ίδια σχέση
    • Η αναφορική ακεραιότητα θα πρέπει να τηρηθεί
    Βάσεις Δεδομένων Η Γλώσσα SQL - Μέρος Πρώτο 26
    DML: UPDATE (2)
    • Παράδειγμα: Αλλαγή του πεδίου location και
    του υπεύθυνου τμήματος του project με αριθμό:
    UPDATE PROJECT
    SET PLOCATION = Bellaire', DNUM = 5
    WHERE PNUMBER=10;
    Βάσεις Δεδομένων Η Γλώσσα SQL - Μέρος Πρώτο 27
    DML: UPDATE (3)
    • Παράδειγμα: Αύξηση 10% σε όλους τους εργαζόμενους του
    τμήματος 'Research‘:
    U6: UPDATE EMPLOYEE
    SET SALARY = SALARY *1.1
    WHERE DNO IN (SELECT DNUMBER
    FROM DEPARTMENT
    WHERE DNAME='Research')

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. • Παρατήρηση: Η νέα τιμή του πεδίου μισθός εξαρτάται από την
    αρχική τιμή του πεδίου
    • Η αναφορά στο πεδίο SALARY
    – δεξιά από το “ = “ αναφέρεται στην αρχική τιμή
    – αριστερά από το “ = “ αναφέρεται στην νέα τιμή
    Βάσεις Δεδομένων Η Γλώσσα SQL - Μέρος Πρώτο 28
    DML: UPDATE (4)
    • Παράδειγμα: Αύξηση 10% σε όλους τους εργαζόμενους όμως
    το ποσοστό αύξησης εξαρτάται από το μισθό του κάθε
    εργαζόμενου:
    update ergazomenos
    set misthos = case
    when misthos < 1000 then 1.1 * misthos
    when misthos < 2000 then 1.05 * misthos
    else misthos * 1.02
    end;
    Ερώτηση κρίσης: Μπορεί η εντολή να αντικατασταθεί με τρία
    απλά updates; Πρέπει να προσέξουμε κάτι;
    Βάσεις Δεδομένων Η Γλώσσα SQL - Μέρος Πρώτο 29
    Ερωτήματα SQL (Queries)
    • Απλά ερωτήματα SQL
    • Σύνθετα SQL Queries
    • Εμφωλιασμένα SQL Queries
    Βάσεις Δεδομένων Η Γλώσσα SQL - Μέρος Πρώτο 30
    Απλά SQL Queries
    • Τα βασικά ερωτήματα SQL αντιστοιχούν στις πράξεις SELECT,
    PROJECT, και JOIN της σχεσιακής άλγεβρας
    • Ένα απλό παράδειγμα ερωτήματος σε έναν πίνακα:
    • Query 0: Ανάκτηση της ημερομηνίας γέννησης και της
    διεύθυνσης του εργαζόμενου με όνομα: 'John B. Smith'.
    Q0: SELECT BDATE, ADDRESS
    FROM EMPLOYEE
    WHERE FNAME='John' AND MINIT='B’
    AND LNAME='Smith’
    – Μοιάζει με το ζευγάρι των πράξεων SELECT-PROJECT της σχεσιακής
    άλγεβρας. Το SELECT καθορίζει τα γνωρίσματα για το projection και το
    WHERE καθορίζει τη συνθήκη για το selection
    – Σημείωση: Στην Σ:Λ το αποτέλεσμα επιτρέπεται να έχει πολλαπλές
    πλειάδες
    6
    Βάσεις Δεδομένων Η Γλώσσα SQL - Μέρος Πρώτο 31
    Απλά SQL Queries (2)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. • Query 1: Ανάκτηση του ονόματος και της διεύθυνσης όλων των
    εργαζομένων του τμήματος 'Research‘:
    SELECT FNAME, LNAME, ADDRESS
    FROM EMPLOYEE, DEPARTMENT
    WHERE DNAME='Research'
    AND DNUMBER=DNO;
    – Μοιάζει με τις πράξεις SELECT-PROJECT-JOIN της
    σχεσιακής άλγεβρας
    – (DNAME='Research') είναι η συνθήκη επιλογής (selection
    condition)
    – (DNUMBER=DNO) είναι η συνθήκη join condition
    Βάσεις Δεδομένων Η Γλώσσα SQL - Μέρος Πρώτο 32
    Απλά SQL Queries (3)
    • Query 2: Για κάθε έργο με τοποθεσία in 'Stafford', να βρεθούν ο
    κωδικός του έργου, το υπεύθυνο τμήμα, το όνομα, διεύθυνση,
    ημερ΄γέννησης του διευθυντή του υπεύθυνου τμήματος.
    AFSWDEHRADELONEMRRDCEEST S PDPPNNRLUUOOMMJCB=EAEDCTRNTI,U,O M NDBD=NEE‘URPSM At,ARa NTfLDMfN EoAMNrMGTdER,’,S ; SEBNMD=PASLTSOENY, EE
    • Στο ερώτημα υπάρχουν 2 συνθήκες συνένωσης
    – Η συνθήκη συνένωσης DNUM=DNUMBER σχετίζει το έργο
    με το υπεύθυνο τμήμα
    – Η συνθήκη συνένωσης MGRSSN=SSN σχετίζει το υπεύθυνο
    τμήμα με τον εργαζόμενο που διευθύνει το τμήμα




    ΒΑΣΩ ΜΙΧΑΛΙΟΥ, ΦΛΕΓΚΑ ΜΑΡΙΑ, ΜΠΙΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΚΑΤΣΟΥΔΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ : ΚΟΥΛΟΥΚΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ ΧΟΥΛΙΑΡΑ

    ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ : ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ
    ΕΛΕΝΗ ΚΑΠΟΓΙΑΝΝΗ
    ΠΑΝΟΣ




    Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ VISIO ΓΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ Β.Δ.



    Microsoft Visio(έντονη VIZ-ee-ω), που διατίθενται στο εμπόριο ως Microsoft Office Visio, είναι ένα πρόγραμμα δημιουργίας διαγραμμάτων για Microsoft Windows που χρησιμοποιεί πρόγραμμα διανυσματικών γραφικών για να δημιουργήσετε διαγράμματα. Πρόκειται για αυτήν τη στιγμή διαθέσιμη σε δύο εκδόσεις: Standard and Professional.
    Η Standard and Professional εκδόσεις και οι δύο συμμερίζονται την ίδια διασύνδεση, αλλά ο τελευταίος έχει πρόσθετα πρότυπα για πιο προηγμένες διαγράμματα και διατάξεις καθώς και με μοναδικό λειτουργικότητα που είναι εύκολο για τους χρήστες να συνδέονται τους διαγράμματα σε ένα αριθμό των αρχείων προέλευσης δεδομένων και εμφανίζει πληροφορίες γραφικά.
    Microsoft έδειξε ότι η επόμενη έκδοση του Microsoft Visio θα περιλαμβάνεται η κορδέλα χρήστη διασύνδεσης.

    Το Microsoft Office Visio είναι ένα εργαλείο για την παρουσίαση πληροφοριών λεπτομερέστερα και αποτελεσματικότερα. Η εξέταση, ανάλυση και μετάδοση σημαντικών πληροφοριών είναι σημαντική για τον επαγγελματία οποιουδήποτε κλάδου σήμερα.

    Το Microsoft Office Visio επιτρέπει την οργάνωση όλων αυτών των πληροφοριών με διαφορετικά πρότυπα, διαγράμματα ροής δεδομένων, διαγράμματα δικτύου εργασίας, μοντέλα βάσης δεδομένων, διαγράμματα λογισμικού και πολλά άλλα.

    Τα διαγράμματα που παράγονται με το Microsoft Office Visio μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να βελτιστοποιήσουν τις επιχειρηματικές διαδικασίες, να εντοπίσουν έργα και πόρους ή απλά να παρουσιάσουν απλά και αποτελεσματικά πληροφορίες για ένα ολοκληρωμένο έργο.

    Το Microsoft Office Visio έχει μία δυνατή διασύνδεση με πολλές επιλογές για το σχεδιασμό μεθόδων οργάνωσης πληροφοριών και παράλληλα προσφέρει συμπαγή και αποτελεσματικά προ-σχεδιασμένα πρωτότυπα.


    Το Microsoft απέκτησε Visio Corporation το 2000. Το Visio 2007 κυκλοφόρησε στις 30 Νοεμβρίου 2006. Επίσης, παράλληλα με αυτήν την έκδοση κυκλοφόρησε το 2002 το Enterprise Network Tools, ένα πρόσθετο προϊόν που επιτρέπει πρόσβαση σε αυτοματοποιημένο δίκτυο και υπηρεσίες καταλόγου διαγραμμάτων, καθώς και του Visio Network Center, μια τοποθεσία στο Web όπου οι χρήστες θα μπορούσαν να εντοπίσουν το πιο πρόσφατο περιεχόμενο τεκμηρίωσης του δικτύου και την ακριβή του εξοπλισμού του δικτύου ρεπλίκα με σχήματα από 500 κορυφαίους κατασκευαστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Το Visio Professional 2002, η πρώτη έκδοση του Visio που αναπτύχθηκε από την Microsoft, προσφέρει λύσεις δημιουργίας διαγραμμάτων οι οποίες θα βοηθήσουν επαγγελματίες σε επιχειρήσεις και σε τεχνικούς τομείς να τεκμηριώσουν και να μεταδώσουν μια ευρεία κλίμακα ιδεών, πληροφοριών και συστημάτων. Τα διαγράμματα που δημιουργούνται στο Visio Professional παρέχουν πολύτιμη εμβάθυνση σε υπάρχοντα τεχνικά συστήματα και βοηθούν μεμονωμένους χρήστες και ομάδες να αναπτύξουν νέα συστήματα με πιο αποτελεσματικό τρόπο. Όταν τα διαγράμματα του Visio χρησιμοποιούνται για να τονίσουν κείμενο και αριθμούς, τότε ένα μήνυμα γίνεται πιο περιεκτικό, οι χρήστες θυμούνται τα κύρια σημεία και ξεπερνιούνται πολιτισμικά και τεχνικά εμπόδια.
    Το Microsoft Visio Enterprise Network Tools είναι πρόσθετο στο Microsoft Visio Professional 2002, το οποίο παρέχει στους επαγγελματίες των τεχνολογιών πληροφορικής λύσεις για δημιουργία διαγραμμάτων δικτύου για προχωρημένους. Κάθε άδεια του Visio Enterprise Network Tools περιλαμβάνει πρόσβαση βάσει εγγραφής στα πιο πρόσφατα εργαλεία δημιουργίας διαγραμμάτων για δίκτυο και υπηρεσίες καταλόγου, ενημερωμένη βιβλιοθήκη με ακριβή αντίγραφα σχημάτων εξοπλισμού δικτύου και επιπλέον πόρους μέσω της τοποθεσίας Visio Network Center στο Web.

    Οι δυνατότητες του λογισμικού είναι πολλές και αξιοσημείωτες:

    • Συνδυασμός Visio Professional και Visio Technical

    Όλες οι λύσεις και τα σχήματα που υπήρχαν προηγούμενα στο Visio 2000 Professional Edition και στο Visio 2000 Technical Edition, τώρα περιέχονται στο Visio Professional 2002.

    • Διαγράμματα δικτύου

    Συγκεντρώστε φυσικά και λογικά διαγράμματα δικτύου, χρησιμοποιώντας μια μεγάλη ποικιλία προκαθορισμένων συμβόλων SmartShapes. Αποθηκεύστε λεπτομέρειες για συγκεκριμένο εξοπλισμό σε πεδία προσαρμοσμένων ιδιοτήτων.

    • Ιδιότητες κατ' απαίτηση

    Οι μεγάλοι κατάλογοι είναι δυνατό να εισαχθούν πιο γρήγορα και να τεκμηριωθούν σε μικρότερα διαγράμματα χάρη σε μια προαιρετική καθυστέρηση της εισαγωγής ιδιοτήτων.

    • Υποστήριξη διακομιστή Microsoft Exchange 2000

    Τα νέα σχέδια του Exchange 2000 βοηθούν τους χρήστες να τεκμηριώνουν αντικείμενα και ιδιότητες του Exchange, τα οποία προστίθενται στο σχήμα της υπηρεσίας καταλόγου Active Directory.

    • Εξαγωγή LDIF

    Μπορείτε να εξαγάγετε ομαλά σε μορφή LDIF σχέδια τα οποία δημιουργήσατε με μεταφορά και απόθεση σχημάτων από πρότυπα σχεδίων, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία εξαγωγής αλλαγών και, στη συνέχεια, να τα εισαγάγετε στην υπηρεσία καταλόγου Active Directory με το βοηθητικό πρόγραμμα LDIFDE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. • Τεχνολογία δικτύου AutoDiscovery and Layout

    Μηχανή ανακάλυψης διευθύνσεων IP για προχωρημένους, χρησιμοποιώντας το SNMP για την ανακάλυψη δρομολογητών, διακοπτών, διανομέων, σταθμών εργασίας, εκτυπωτών και άλλων. Το Visio Enterprise Network Tools υποστηρίζει την ανακάλυψη πληροφοριών ρύθμισης παραμέτρων για επίπεδο 2, επίπεδο 3, αναμετάδοση πλαισίων, Cisco VLAN και δέντρο διεύρυνσης, καθώς και για Όργανα Διαχείρισης των Windows (WMI).

    • Ανακάλυψη των Οργάνων Διαχείρισης των Windows (WMI)

    Η λύση AutoDiscovery and Layout υποστηρίζει τώρα την ανακάλυψη λεπτομερών πληροφοριών από προσωπικούς υπολογιστές και διακομιστές των Windows μέσω του περιβάλλοντος εργασίας των Οργάνων Διαχείρισης των Windows (WMI).

    • Βελτιωμένη εμφάνιση και αίσθηση του Office

    To Visio 2002 ενσωματώνει τη νέα εμφάνιση του Office XP και προσφέρει προσαρμοσμένα μενού, συντομεύσεις πληκτρολογίου, αυτόματη διόρθωση, καθώς και τον ίδιο ορθογραφικό έλεγχο και σύστημα Βοήθειας που υπάρχει στα προγράμματα του Office.

    • Σχήματα εξοπλισμού δικτύου του Visio

    Χιλιάδες ακριβή αντίγραφα σχημάτων εξοπλισμού δικτύου από κορυφαίους κατασκευαστές. Νέα σχήματα προσθέτονται τακτικά σε μια ηλεκτρονική βάση δεδομένων, στην οποία η πρόσβαση γίνεται μέσω της δυνατότητας εύρεσης σχήματος ή της τοποθεσίας Visio Network Center στο Web.

    • Υποστήριξη κοντέινερ ρύθμισης παραμέτρων

    Οι χρήστες της λύσης υπηρεσίας καταλόγου Active Directory μπορούν τώρα να προβάλουν τα περιεχόμενα του κοντέινερ ρύθμισης παραμέτρων, συμπεριλαμβανομένων τοποθεσιών, subnet και πολλών άλλων, μέσω μιας νέας καρτέλας στο παράθυρο διαλόγου "Αναζήτηση καταλόγου" (Browse Directory).

    • Άμεση επεξεργασία

    Μπορείτε να εισάγετε διαγράμματα του Visio σε έγγραφα του Word, σε παρουσιάσεις του PowerPoint και σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτά ενημερώνονται άμεσα μέσα από έγγραφα του Office. Μέσω των προγραμμάτων του Office μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε ακόμα περισσότερα εργαλεία του Visio.

    • Αναφορές δικτύου

    Επιλογή ευέλικτων πληροφοριών τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με τη λύση AutoDiscovery and Layout, για να δώσετε επιπλέον έμφαση στην αρχιτεκτονική δικτύου. Οι αναφορές που περιλαμβάνονται είναι απογραφή διευθύνσεων IP, συσκευές κατά κλάση, κατασκευαστές συσκευών, πύλες/κεντρικοί υπολογιστές κατά subnet και άλλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. • Εγγραφή για νέα σχήματα και λύσεις

    Οι πελάτες με ισχύουσα συνδρομή (εισαγωγικός όρος ο οποίος περιέχεται σε κάθε άδεια) μπορούν να κάνουν λήψη νέων και ενημερωμένων σχημάτων εξοπλισμού δικτύου και λύσεων για δημιουργία διαγραμμάτων σε δίκτυο από την τοποθεσία του Visio Network Center στο Web.

    • Δημιουργία διαγραμμάτων στην υπηρεσία καταλόγου Active Directory

    Αυτοματοποιημένη λύση για εισαγωγή και δημιουργία διαγραμμάτων δομών της υπηρεσίας καταλόγου Active Directory των Windows 2000.

    •Αναζήτηση

    Οι χρήστες μπορούν να πραγματοποιήσουν αναζήτηση σε διαγράμματα για πληροφορίες οι οποίες περιέχονται, εκτός από το κείμενο σχήματος, στις προσαρμοσμένες ιδιότητες, στα ονόματα σχημάτων και στα κελιά που ορίζονται από το χρήστη.

    • Εκκαθάριση τομών τοίχων

    Το Visio κάνει εκκαθάριση των τομών τοίχων, μειώνοντας το σύνολο της εκκαθάρισης που απαιτείται για τη δημιουργία σχεδίων κτιρίων.

    • Αναφορές τοποθεσιών Web

    Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν μια πλήρη αναφορά για όλες τις συνδέσεις σε μια τοποθεσία Web, συμπεριλαμβανομένων των συνδέσεων που έχουν καταστραφεί. Το εργαλείο αναφοράς μπορεί να προσδιορίσει τις αλλαγές που έγιναν σε μια τοποθεσία Web από την τελευταία δημιουργία διαγραμμάτων σε αυτήν.

    • Υποστήριξη Microsoft SQL Server 2000

    Οι χρήστες μπορούν να κάνουν αποσυμπίληση και να δημιουργήσουν διάγραμμα σχήματος για τον SQL Server 2000, καθώς και για άλλες βάσεις δεδομένων.

    • Χάρτες τοποθεσιών Web

    Δημιουργήστε αυτόματα χάρτες τοποθεσιών Web, χρησιμοποιώντας τον "Οδηγό χαρτογράφησης τοποθεσιών Web" (Map Web Site). Πραγματοποιήστε εύκολα απεικόνιση ιεραρχιών του Web και ανακαλύψτε συνδέσεις που έχουν καταστραφεί.
    • Διαγράμματα βάσης δεδομένων

    Πραγματοποιήστε αποσυμπίληση βάσεων δεδομένων από εφαρμογές της Microsoft, της IBM, της Oracle, της Sybase και άλλων ή μέσω ODBC. Προσδιορίστε πίνακες, σχέσεις, κλειδιά και πεδία. Τεκμηριώστε προβολές, ελέγξτε εκφράσεις, ενεργοποιήσεις και αποθηκευμένες διαδικασίες. Επιπλέον, ανανεώστε τα μοντέλα, ώστε να απεικονίζουν τις αλλαγές που έγιναν στη βάση δεδομένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. • Διαγράμματα UML

    Μπορείτε να δημιουργήστε μια πλήρη σειρά διαγραμμάτων UML 1.2 (Unified Modeling Language - Ενοποιημένη γλώσσα μοντέλου). Μπορείτε να κάνετε αποσυμπίληση έργων τα οποία έχουν δημιουργηθεί στην Microsoft Visual Basic ή στην Visual C++ για άμεση τεκμηρίωση.

    • Κλιμακωτά σχέδια

    Μπορείτε να δημιουργήστε κλιμακωτά σχέδια γρήγορα, εύκολα και με απόλυτη ακρίβεια. Μπορείτε να μεταφέρετε πόρτες, παράθυρα και άλλα σχήματα σε τοίχους και αυτά θα περιστραφούν και θα μείνουν στη θέση τους. Μπορείτε να ρυθμίστε την τοποθέτηση μεμονωμένων τοίχων –οι πόρτες, τα παράθυρα και οι γραμμές διαστάσεων μετακινούνται μαζί τους.

    • Βελτιωμένο μοντέλο αντικειμένου

    Περισσότερες από 90 νέες ιδιότητες και μέθοδοι αυτοματοποίησης παρέχουν πρόσβαση σε περισσότερα δεδομένα διαγραμμάτων του Visio.

    • Συμβατότητα με Α

    Μπορείτε να εισάγετε και εξάγετε τυπικές μορφές αρχείων Α, όπως Α, Α και Α. Μπορείτε να μετατρέψτε επίπεδο προς επίπεδο τα σχέδια Α σε αντικείμενα του Visio για εύκολη επεξεργασία σχεδίων Α μέσα στο Visio..

    • Σχέδια κτιρίων

    Μπορείτε να δημιουργήστε κατόψεις, σχέδια κατοικιών, διατάξεις εγκαταστάσεων, σχέδια οροφών με σκίαση, σχέδια τοποθεσιών και τα σχηματικά διαγράμματα οικοδομικών κατασκευών που τα υποστηρίζουν.

    • Αναφορά σφάλματος εφαρμογής

    Για πρόσθετη εξασφάλιση και διαγνωστική βοήθεια, οι χρήστες μπορούν να ζητήσουν από το Visio να αναφέρει αυτόματα στη Microsoft τα σφάλματα εφαρμογών.

    Οι χρήστες μπορούν να αποθηκεύσουν τα τρέχοντα αρχεία τους τη στιγμή που παρουσιάζεται ένα σφάλμα σε μια εφαρμογή. Ως αποτέλεσμα, οι χρήστες αφιερώνουν λιγότερο χρόνο στην αναδημιουργία των διαγραμμάτων τους.

    • Σχηματικά διαγράμματα οικοδομικών κατασκευών

    Οι σχεδιαστές χώρων, οι παροχές ολοκληρωμένων συστημάτων και οι πολιτικοί μηχανικοί μπορούν να σχεδιάζουν και να διαχειρίζονται σύνθετα σχηματικά διαγράμματα οικοδομικών κατασκευών με πρωτοφανή ευκολία και ισχυρά εργαλεία προσαρμογής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. • Ηλεκτρολογικά και ηλεκτρονικά σχηματικά διαγράμματα

    Δημιουργήστε ηλεκτρολογικά και ηλεκτρονικά σχηματικά διαγράμματα και διαγράμματα καλωδιώσεων. Εκατοντάδες σχήματα βιομηχανικού προτύπου για κυκλώματα και λογικά, βιομηχανικά συστήματα ελέγχου, καθώς και άλλα ηλεκτρολογικά στοιχεία μειώνουν την εργασία δημιουργίας σχηματικών διαγραμμάτων ακριβείας.

    • Επιχειρηματικά διαγράμματα

    Το Visio Professional 2002 περιέχει όλα τα σχέδια και όλες τις λύσεις επιχειρηματικών διαγραμμάτων που υπάρχουν στο Visio Standard 2002.

    • Πλατφόρμα προσαρμοσμένων οπτικών λύσεων

    Το Visio επιτρέπει στους χρήστες τη δημιουργία προσαρμοσμένων σχημάτων και παρέχει ένα ευέλικτο μοντέλο αντικειμένου για τη δημιουργία προσαρμοσμένων οπτικών λύσεων.

    • Διαγράμματα με δυνατότητα δεδομένων

    Αποθηκεύστε πληροφορίες προσαρμοσμένης ιδιότητας με μεμονωμένα σχήματα Visio. Συνδεθείτε με αρχεία προέλευσης δεδομένων, για να αυτοματοποιήσετε τη δημιουργία διαγραμμάτων και σχεδίων. Δημιουργήστε εύκολα προσαρμοσμένα πεδία δεδομένων.

    • Αναφορές

    Δεδομένα που είναι αποθηκευμένα σε ένα διάγραμμα του Visio, είναι δυνατό να εξαχθούν στο Excel, στην Access, στον SQL Server, στο Word και σε άλλα εργαλεία ανάλυσης αναφορών και δεδομένων μέσω αυτοματοποιημένων οδηγών εξαγωγής δεδομένων ή ODBC.

    • Δυναμική δημοσίευση στο Web

    Είναι δυνατό να γίνει αποθήκευση των διαγραμμάτων ως ιστοσελίδων.

    Μια πιο σύγχρονη μορφή λογισμικού Visio είναι το Microsoft® Office Visio® Professional 2003 που προσφέρει επιπλέον δυνατότητες στο χρήστη.
    Το Microsoft Office Visio Professional 2003 είναι μια εφαρμογή δημιουργίας διαγραμμάτων που σας βοηθά να τεκμηριώσετε, να σχεδιάσετε, να μεταδώσετε και να αυτοματοποιήσετε σύνθετες ιδέες, διαδικασίες και συστήματα, ώστε να μπορείτε να ενεργήσετε πιο αποτελεσματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Δυνατότητες

    • Τεκμηρίωση και ανάλυση επιχειρηματικών διαδικασιών

    Οι χρήστες μπορούν να σχεδιάσουν, τεκμηριώσουν και αναλύσουν επιχειρηματικές διαδικασίες χρησιμοποιώντας πρότυπα και σχήματα που υποστηρίζουν έργα διαχείρισης επιχειρηματικών διαδικασιών (subnet process management - BPM).

    • Παρακολούθηση σχόλιων από άτομα

    Χρήση της κατάστασης αναθεώρησης για να παρακολουθήσει ο χρήστης με ευκολία σχόλια, σχήματα και ψηφιακή μελάνη που προσθέτουν άλλοι.

    • Δημιουργία και χρήση τεχνικών διαγραμμάτων με μεγαλύτερη ευκολία

    Εκμετάλλευση από το χρήστη του πλήθους των βελτιώσεων στα εργαλεία δημιουργίας διαγραμμάτων βάσεων δεδομένων, μηχανολογίας, δικτύων, λογισμικού και Web.

    • Καταγραφή ιδεών με δημιουργικά εργαλεία

    Καταγραφή και δόμηση ιδεών από μια δημιουργική περίοδο και κατόπιν εξαγωγή τα διαγραμμάτων στο Microsoft Word, στο Microsoft Excel ή σε XML.

    • Δημιουργία ημερολόγιων από το Outlook

    Ο χρήστης μπορεί να μετατρέψει ένα ημερολόγιο του Microsoft Outlook σε ημερολόγιο του Visio, το οποίο μπορεί να εμπλουτίσει και να μοιραστεί εύκολα με άλλους.


    Το Microsoft Office Visio λογισμικό διευκολύνει τους επαγγελματίες ΙΤ και επιχειρήσεων να απεικονίσουν, να ερευνήσουν, και να μεταβιβάσουν τις σύνθετες πληροφορίες. Πηγαίνει από τα περίπλοκα κείμενα και τους πίνακες που είναι δύσκολο να κατανοηθούν στα διαγράμματα Visio που μεταβιβάζουν τις πληροφορίες με μια ματιά. Αντί των στατικών εικόνων, δημιουργεί τα στοιχείο-συνδεμένα διαγράμματα Visio που επιδεικνύουν τα στοιχεία, τα οποία είναι εύκολο να αναζωογονηθούν και να αυξήσουν εντυπωσιακά την παραγωγικότητά σας. Χρησιμοποιεί την ευρεία ποικιλία των διαγραμμάτων για να κατανοηθούν και να συλλεχθούν πληροφορίες για τα οργανωτικά συστήματα, τους πόρους, και τις διαδικασίες σε όλη την επιχείρησή σας.


    Το Visio είναι διαθέσιμο σε δύο αυτόνομες εκδόσεις: Office Visio Professional, και Office Visio Standard, τα οποία έχουν την ίδια βασική λειτουργία με τον Office Visio Professional αλλά περιλαμβάνουν ένα υποσύνολο των χαρακτηριστικών γνωρισμάτων και των προτύπων του. Το Office Visio Professional περιλαμβάνει την προηγμένη λειτουργία των χαρακτηριστικών γνωρισμάτων σύνδεσης στοιχείων και απεικόνισης, ενώ τα Office Visio Standard όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Υπάρχουν 10 βασικοί λόγοι να χρησιμοποιηθεί η βελτίωση στο Professional Visio.

    Ο λόγος (1) αφορά στην αποτελεσματική απεικόνιση, έρευνα, και επικοινωνία στις διαδικασίες, τους πόρους, τα συστήματα και τα στοιχεία που συνοδεύουν το ευρύ φάσμα των τύπων διαγραμμάτων του Office Visio. Βρίσκει τα πρόσφατα χρησιμοποιημένα πρότυπα και έγγραφα γρήγορα, χρησιμοποιώντας το νέο αρχικό παράθυρο ‘’Getting Started’’. Με το Professional Visio, τα στοιχείο-συνδεμένα διαγράμματα από τη νέα κατηγορία δειγμάτων μπορούν να πάρουν από το αρχικό παράθυρο ιδέες για τη δημιουργία και το σχεδιασμό των διαγραμμάτων σας.

    Ο λόγος (2) αφορά στην ενσωμάτωση των στοιχείων με τα διαγράμματα και συνδυάζει τις ανόμοιες πηγές σύνθετων οπτικών, γραπτών και αριθμητικών πληροφοριών. Τα στοιχείο-συνδεμένα διαγράμματα παρέχουν το οπτικό πλαίσιο για τα στοιχεία και δημιουργούν μια πλήρη εικόνα ενός συστήματος ή μιας διαδικασίας. Συνδέει όλες τις μορφές σε ένα διάγραμμα με τα στοιχεία χρησιμοποιώντας το νέο αυτόματο μάγο συνδέσεων.


    Ο λόγος (3) αφορά στη μείωση της χειρωνακτικής επανεγγραφής στοιχείων με το να αφήσει το Office Visio Professional να τηρήσει τα διαγράμματα ενήμερα αντί για το χρήστη. Καμία ανάγκη ανησυχίας για τα στοιχεία στα διαγράμματα Visio που είναι ξεπερασμένα. Χρησιμοποιώντας το Office Visio Professional, αναζωογονούνται εύκολα τα στοιχεία στα διαγράμματα, με τη χρησιμοποίηση των νέων στοιχείων αναζωογονεί το χαρακτηριστικό γνώρισμα, ή το πρόγραμμα Office Visio για να αναζωογονήσει αυτόματα τα στοιχεία στο διάγραμμα σε σταθερά διαστήματα. Εύκολα εξετάζει τις συγκρούσεις στοιχείων που μπορούν να προκύψουν όταν αναζωογονούνται οι αλλαγές στοιχείων.

    Ο λόγος (4) αφορά στην απεικόνιση και ενεργεί στις σύνθετες πληροφορίες με την επίδειξη των στοιχείων στα διαγράμματα. Απεικονίζει τα στοιχεία στα διαγράμματα με τον Office Visio Professional έτσι ο χρήστης μπορεί εύκολα να καταλάβει τα στοιχεία και να παρέμβει αποτελεσματικά. Στοιχεία επίδειξης σε οποιοδήποτε διάγραμμα ως κείμενο, φραγμούς στοιχείων, εικονίδια, και χρώμα-κωδικοποίηση-όλα αυτά χρησιμοποιούν το νέο χαρακτηριστικό γνώρισμα γραφικής παράστασης στοιχείων στο Office Visio Professional.


    Ο λόγος (5) αφορά στην ερευνά τα στοιχείων με PivotDiagrams. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να απεικονίσει και να ερευνήσει τα επιχειρησιακά στοιχεία με ιεραρχική μορφή που παρουσιάζει τις ομάδες και σύνολα στοιχείων με τη χρησιμοποίηση του νέου προτύπου PivotDiagram στον Office Visio Professional. Μπορεί να αναλύσει σύνθετα στοιχεία, στοιχεία επίδειξης χρησιμοποιώντας τη γραφική παράσταση στοιχείων, δημιουργεί δυναμικά τις διαφορετικές απόψεις των στοιχείων και παρουσιάζει στο χρήστη καλύτερα τις σύνθετες πληροφορίες. Η χρήση των PivotDiagrams σε οποιοδήποτε διάγραμμα Visio παρέχει τις μετρήσεις και τις εκθέσεις που βοηθούν να παρακολουθηθεί η πρόοδος μιας διαδικασίας ή ενός συστήματος. Συνδέστε με ποικίλα στοιχεία (πηγή) συμπεριλαμβανομένου του κεντρικού υπολογιστή το 2007 του Microsoft Office SharePoint, του προγράμματος 2007 του Microsoft Office, και του Microsoft Office Excel το 2007 για να παραγάγετε PivotDiagrams.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ο λόγος (6) αναφέρεται στη δημιουργία διαγραμμάτων γρηγορότερα αφήνοντας το λογισμικό Visio να συνδέσει τις μορφές για σας. Χρησιμοποιώντας τη νέα λειτουργία AutoConnect, αφήστε το Office Visio 2007 αυτόματα να συνδέσει, να διανείμει, και να ευθυγραμμίσει τις μορφές στα διαγράμματα, όλα με μια πράξη. Ο χρήστης απλώς σύρει μια μορφή επάνω στη σελίδα σχεδίων και τοποθετεί ένα από τα μπλε βέλη που εμφανίζονται σε μια μορφή που είναι ήδη στη σελίδα σχεδίων. Το λογισμικό Visio κάνει το υπόλοιπο.


    Ο λόγος (7) αναφέρεται στη μεταβίβαση των σύνθετων πληροφοριών με τα νέα πρότυπα και τις μορφές. Το Office Visio 2007 οπτικά επικοινωνεί με περισσότερους τρόπους με νέα και ενισχυμένα πρότυπα και μορφές. Παραδείγματος χάριν, στο Office Visio Professional, οι διαδικασίες υπηρεσιών IP διαγραμμάτων με το νέο (βιβλιοθήκη υποδομής τεχνολογίας πληροφοριών) πρότυπο ITIL, δημιουργούν τα διαγράμματα βασισμένα στην αδύνατη μεθοδολογία και απεικονίζουν τις περισσότερο αποδοτικές διαδικασίες παραγωγής με το νέο πρότυπο χαρτών ρευμάτων αξίας. Και, ο χρήστης μπορεί να αναζητήσει ευκολότερα τις πληροφορίες για την εργασία του με τους νέους και υπάρχοντες τύπους διαγραμμάτων Visio στο νέο παράθυρο βοήθειας του Office Visio. Χρησιμοποιείται για την εύκολη αναζήτηση και απευθείας σύνδεση στο Web του Microsoft Office άμεσα μέσα από Visio για τις απαντήσεις στις ερωτήσεις σας, για άκρες και τεχνάσματα, και για περισσότερα πρότυπα

    Ο λόγος (8) αφορά στην αποτελεσματική μεταβίβαση πληροφοριών σε διαγράμματα. Ο σχεδιασμός των διαγραμμάτων Visio γίνεται με την επιλογή ενός χρώματος ή μιας επίδρασης (το κείμενο γεμίζει, σκιάζει κ.λπ.) για ένα ολόκληρο διάγραμμα με τη χρησιμοποίηση του νέου χαρακτηριστικού γνωρίσματος θέματος. Επιλέξτε από τα ενσωματωμένα θέματα που περιλαμβάνονται με Visio, ή δημιουργήστε τα θέματα της αρεσκείας σας. Το Office Visio 2007 χρησιμοποιεί τα ίδια ενσωματωμένα θέματα με άλλα 2007 προγράμματα συστημάτων του Microsoft Office. Έτσι, εάν εφαρμοστούν τα ίδια ενσωματωμένα θέματα στα διαγράμματα Visio που χρησιμοποιεί ο χρήστης στα έγγραφα του Microsoft Office Word και τις παρουσιάσεις του Microsoft Office σας PowerPoint, όλα ταιριάζουν μεταξύ τους, καθιστώντας το πολύ ευκολότερο να χρησιμοποιήσουν τα αρχεία το ένα με το άλλο. Επίσης, με τα νέα ενσωματωμένα θέματα Visio έχουν γίνει δυναμικότερες μορφές διαγραμμάτων ενισχυμένες με τρισδιάστατες μορφές.


    Ο λόγος (9) αναφέρεται στην επικοινωνία, με τη χρήση των διαγραμμάτων, με ένα ευρύ ακροατήριο. Το Office Visio 2007 παρέχει την οικονομικά αποδοτική πρόσβαση στα πολύτιμα οργανωτικά στοιχεία στα παράθυρα του Internet Explorer με το να μοιράσει τις διαθέσιμες πληροφορίες μέσω των ασφαλών διαγραμμάτων που είναι εύκολο να μοιραστούν όταν υπάρχει ο ελεύθερος θεατής Visio που εγκαθίσταται. Ο χρήστης πρέπει μόνο να ρυθμίσει τις τοποθεσίες ασφάλειας και μυστικότητας και για τα 2007 προγράμματα συστημάτων του Microsoft Office, συμπεριλαμβανομένου Visio, στο νέο κέντρο εμπιστοσύνης. Και, για τα ακροατήρια που δεν έχουν το θεατή Visio ή Visio, εκτός από τα διαγράμματα ως ιστοσελίδες, αρχεία JPG, ή αρχεία GIF.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ο λόγος (10) αφορά στην προσαρμογή του Office Visio 2007 σε προγραμματιστή και δημιουργεί στοιχεία συνδεμένα με λύσεις της αρεσκείας του χρήστη. Εύκολα ο χρήστης επεκτείνει το Office Visio 2007 σε προγραμματιστή ή με την ενσωμάτωση του με άλλες εφαρμογές για να εγκατασταθούν τα ειδικά εργασιακά του σενάρια ή χρησιμοποιώντας τις μοναδικές οργανωτικές απαιτήσεις του. Το λογισμικό Visio αναπτύσσει τις λύσεις και τις μορφές της αρεσκείας του χρήστη, ή χρησιμοποιεί εκείνες από τους προμηθευτές λύσης Visio. Επιπλέον είναι εφικτό να γίνει απεικόνιση των λύσεων με τα διαγράμματα Visio, όπως τα διαγράμματα ροής στοιχείων και ενδιάμεσων με τον χρήστη παραθύρων, με τη χρησιμοποίηση των προτύπων στην κατηγορία λογισμικού και βάσεων δεδομένων του Office Visio Professional . Με τον οποίο γίνεται έλεγχος σχεδίων Visio, δημιουργούνται στοιχείο-συνδεμένες λύσεις που καθιστούν εύκολη την σύνδεση και επίδειξη των στοιχείων σε οποιοδήποτε πλαίσιο. Ο χρήστης μπορεί να ελέγξει διάφορα νέα χαρακτηριστικά γνωρίσματα στον προγραμματιστή Office Visio 2007 μέσω της σύνδεσης με μια πηγή στοιχείων, γίνεται σύνδεση των μορφών με τα στοιχεία, επίδειξη των συνδεμένων στοιχείων γραφικά, και έχει στη διάθεσή τού ενέργειες όπως το ποντίκι-έλξης ελέγχου και φιλτραρίσματος, και την εφαρμογή των χρωμάτων θέματος και των αποτελεσμάτων θέματος.

    Οι άδειες για φωτογραφικές αναπαραγωγές και των επιχειρήσεων και τις εκπαιδευτικές χρήσης, συμπεριλαμβανομένων των εσωτερικών ηλεκτρονικών netw σχεδίασης για την επιτυχία του δημοφιλή επαγγελματικά flowcharting πρόγραμμα, Visio, Shapeware έχει καθιερώσει μια νέα με γνώμονα την αρχική σχεδίασης πρόγραμμα που ονομάζεται Κεντρική Visio. Όμως με το Visio, δεν χρειάζεται να σχεδιάσετε οποιαδήποτε σχήματα με το χέρι. Αρκεί να επιλέξετε οποιαδήποτε από 900 σχήματα από πάνω από 33 διαφορετικές πολυγράφους (συλλογές των σχημάτων που σχετίζονται με το ίδιο θέμα), και μπορείτε να λάβετε για να εργαστείτε.

    Visio Home σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε εύκολα σχέδια σπίτι και τοπίο, οικογένεια δέντρα, ημερολόγια, δημοπρασίες, χάρτες και ευχετήριες κάρτες. Περιλαμβάνει πολλά πρότυπα για τα παιδιά, όπως το flash κάρτες, αλφαβήτου, αριθμούς, ένα βιβλίο χρωματισμός δεινόσαυρος και Ποδόσφαιρο playbooks. Εάν δεν είστε σίγουροι τι αντιπροσωπεύει ένα σχήμα, ανάπαυσης του δρομέα του ποντικιού πάνω από το αντικείμενο, και μια περιγραφή μίας γραμμής εμφανίζεται στο κάτω μέρος της οθόνης. Μπορείτε επίσης να μάθετε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε ένα σχήμα, κάνοντας κλικ στο κουμπί το δεξιό κουμπί του ποντικιού. Του Visio Home μεγάλη επιλογή των predrawn σχήματα σάς βοηθούν να δημιουργήσετε μόνο το εφέ που θέλετε. Για παράδειγμα, στην ενότητα οικιακό σχεδίασης σας επιτρέπει να επιλέξετε μεταξύ των δέκα πόρτα και 6 πίνακα σχήματα.

    Εάν δεν είναι αρκετό για εσάς, Visio Home σάς δίνει επίσης μερικά εργαλεία σχεδίασης, ελεύθερης σχεδίασης, τα οποία σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε το δικό σας σχέδιο με νέα σχήματα. Το πρόγραμμα διαρκεί μέχρι ένα μέγεθος 19 MB χώρου στο δίσκο όταν εγκατασταθεί πλήρως, πρέπει να είστε βέβαιοι ότι για να χρησιμοποιήσετε την επιλογή βολικό προσαρμοσμένη εγκατάσταση, εάν υπάρχει περιορισμένος χώρος στον σκληρό δίσκο. Αυτή η δυνατότητα σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε μόνο τους πιο σημαντικούς πολυγράφους, πρότυπα και άλλα εργαλεία Visio αποθήκευσης. Χρησιμοποιήστε Visio Home για να σχεδιάσετε τη διάταξη τηςδιακόσμησης σ’ ένα διαμέρισμα. Παίρνει μερικά λεπτά για να καταλάβετε πώς να μετακινήσετε, να αλλάξετε το μέγεθος και περιστροφή αντικειμένων, αλλά μόλις το κάνετε, το πρόγραμμα θα είναι πολύ εύκολο για να το χρησιμοποιήσετε. Σχεδιάστε πρόγραμμα για το σπίτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Microsoft Office Visio 2007 σας βοηθά να δημιουργήστε επαγγελματικά διαγράμματα για την κατανόηση, τεκμηρίωση, και κατά την ανάλυση πληροφοριών, δεδομένων, συστήματα και διαδικασίες.
    Εξαρτάται από τα περισσότερα προγράμματα λογισμικού γραφικών σχετικά με καλλιτεχνικές δεξιοτήτων. Όταν χρησιμοποιείτε το Visio, ωστόσο, μεταλαμπάδευσης σημαντικό πληροφορίες οπτικά είναι τόσο εύκολη όσο και το άνοιγμα ενός προτύπου, σύροντας σχημάτων σε σας σχεδίαση και εφαρμογή θεμάτων για μια επαφή τελευταίες. Και τώρα, το νέο δυνατότητες και βελτιώσεις στο Office Visio 2007 καθιστούν τη δημιουργία διαγράμματα του Visio ακόμα ευκολότερη και ταχύτερη, για αποτελέσματα που είναι πιο εντυπωσιακό από ποτέ.

    Η Microsoft εξασφαλίζει τα δίκτυα πελατών με το εργαλείο Visio από Visimation
    Το Visimation αναπτύσσει το λογισμικό Visio και το περιεχόμενο για Microsoft .

    Ένα παράδειγμα είναι ο συνδετήρας Visio για τη συσκευή ανάλυσης ασφάλειας βασικών γραμμών της Microsoft (MBSA), η οποία υποστηρίζει τον προσδιορισμό των ευπαθειών ασφάλειας και της αμυντικής επέκτασης μέσω δικτύων. Η λύση, που δημιουργείται από Visimation, βοηθά τους τεχνικούς δικτύων να ολοκληρώσει αυτήν την κρίσιμη δραστηριότητα αποστολής γρήγορα και με την ευκολία.

    Το MBSA είναι ένα χωριστό εργαλείο μη- visio που ανιχνεύει τις συσκευές πέρα από ένα δίκτυο για τις ευπάθειες ασφάλειας μέσω μιας διεπαφής γραμμών εντολής. Οι τεχνικοί δικτύων χρειάζονται συχνά στα στοιχεία θέσης και συνδετικότητας αναφοράς, όπως εκείνοι που αποδεικνύονται στα διαγράμματα δικτύων, για να εκτελέσουν αυτές τις ανιχνεύσεις καθώς επίσης και άλλους κρίσιμους λειτουργικούς στόχους. Ο συνδετήρας Visio για MBSA παρέχει έναν τρόπο να τρέχει το εργαλείο MBSA άμεσα από μέσα από τα διαγράμματα δικτύων Visio έτσι οι τεχνικοί δικτύων μπορούν εύκολα να δουν τις φυσικές και λογικές διαμορφώσεις του δικτύου δεδομένου ότι εκτελούν τις ανιχνεύσεις MBSA τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. http://www.visimation.com/imgs/screens/Visio_2007_Connector_for_MBSA_Screen.asp
    Συνδετήρας Visio για MBSA: Μερίδα της άποψης δικτύων σχετικά με την κορυφή που παρουσιάζει γραφική παράσταση στοιχείων Έκθεση ανίχνευσης MBSA σχετικά με το κατώτατο σημείο που παρουσιάζει ευπάθειες συστημάτων.

    Ο συνδετήρας Visio για MBSA είναι ένα Visio add-in σε αυτό επεκτείνει τη λειτουργία των διαγραμμάτων δικτύων που δημιουργούνται σε Visio. Μόλις δημιουργηθεί ένα διάγραμμα δικτύων και το στοιχείο μορφής διαμορφώνεται κατάλληλα (όνομα δικτύων ή διεύθυνση IP), ο συνδετήρας Visio για MBSA επιδεικνύει μια έξυπνη ετικέτα όταν αιωρείται το ποντίκι πέρα από μια μορφή υπολογιστών. Αυτό επιτρέπει την εκτέλεση των ανιχνεύσεων MBSA άμεσα από το διάγραμμα. Εναλλακτικά, κάποιος μπορεί να εισαγάγει τα υπάρχοντα αποτελέσματα ανίχνευσης MBSA χρησιμοποιώντας τις επιλογές MBSA. Ο συνδετήρας Visio για MBSA επιδεικνύει τα κωδικοποιημένα διά χρώματος αποτελέσματα για το διάγραμμα που αντιπροσωπεύει τη θέση ασφάλειας βασικών γραμμών του δικτύου.

    Οι λεπτομερείς εκθέσεις ασφάλειας βασικών γραμμών μπορούν να επιδειχθούν σε ένα παράθυρο εκθέσεων με την επιλογή μιας μεμονωμένης μορφής υπολογιστών.

    Η μέγιστη τεχνική πρόκληση από την προοπτική του χρήστη είναι πώς να συνδυάσει τη λειτουργία του εργαλείου MBSA με τα διαγράμματα αναφοράς του δικτύου. Χρησιμοποιώντας την αυτοματοποίηση Visio, Visimation επιτρέπει την έναρξη και τον έλεγχο των ανιχνεύσεων MBSA άμεσα μέσω της διεπαφής Visio.Το γερό πρότυπο αντικειμένου του Visio επιτρέπει την αυτοματοποίηση μέσω του οπτικού δικτύου στούντιο., που επιτρέπει σε Visimation για να ενσωματώσει επιτυχώς MBSA στο ενδιάμεσο με τον χρήστη Visio, συμπεριλαμβανομένων των επιλογών συνήθειας, των παραθύρων, και SmartTags.
    Η λύση εφαρμόζεται ως COM Add-in σε Visio που εγκαθίσταται πάνω από μια κανονική άδεια Visio. Δεδομένου ότι το εργαλείο MBSA και ο συνδετήρας Visio για MBSA είναι ελεύθεροι να μεταφορτώνουν από τη Microsoft, η μόνη επένδυση που απαιτείται είναι μια άδεια των προτύπων Visio ή επαγγελματίας για κάθε χρήστη MBSA. Η λύση μπορεί να τρέξει από οποιοδήποτε συνδεδεμένο δίκτυο υπολογιστή γραφείου με τις άδειες να τρέχουν οι ανιχνεύσεις MBSA. Μπορεί να εγκατασταθεί και να τρέξει αμέσως μέσω των διαγραμμάτων δικτύων Visio που περιέχουν τα κατάλληλα στοιχεία προσδιορισμού δικτύων για τις συσκευές που ανιχνεύονται. Με το χαμηλό κόστος επέκτασης και την υψηλή αξία των πληροφοριών που παράγονται, η χρόνος – αξία(the time-to-value) είναι ουσιαστικά άμεση. Η λειτουργία του συνδετήρα Visio για MBSA είναι πολύ απλή και απλή για τους τεχνικούς δικτύων, οι περισσότεροι από τους οποίους εξοικειώνονται με Visio ως de facto πρότυπα για δίκτυα. Ένα απλό έγγραφο βοήθειας παρέχεται, και καμία ειδική κατάρτιση δεν απαιτείται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. http://www.visimation.com/imgs/screens/Visio_2007_Connector_MBSA_D.asp



    Υποστήριξη γραφικής παράστασης Visio®
    Οι διευθυντές δικτύων μπορούν να χρησιμοποιήσουν SNMPc OnLine το 2009 και τη Microsoft Visio® για να δημιουργήσουν μια γραφική αντιπροσώπευση της υποδομής δικτύων τους, που παρουσιάζει μια ιδιαίτερα προσαρμοσμένη διοικητική διεπαφή από οποιοδήποτε ξεφυλλιστή Ιστού.
    Οι επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν αυτήν την περίοδο Visio για να τεκμηριώσουν την υποδομή δικτύων τους μπορούν γρήγορα να δημιουργήσουν μια ιδιαίτερα προσαρμοσμένη αντιπροσώπευση του διοικούμενου δικτύου τους με άμεσα να εισαγάγουν τα υπάρχοντα διαγράμματα Visio σε SNMPc OnLine.Την οι διευθυντές δικτύων θα ωφεληθούν επίσης από τους πολλούς συμπεριλαμβανόμενους τύπους συμβόλων και τις εκτενείς ικανότητες σχεδίων της εφαρμογής Visio κατά δημιουργία των νέων σχεδίων δικτύων. Τα διάτρητα, τα πρότυπα και τα σχέδια Visio είναι διαθέσιμα από πολλούς προμηθευτές συσκευών δικτύων και υπεύθυνους για την ανάπτυξη τρίτων.
    Η χρήση των σχεδίων Visio είναι πλήρως ενσωματωμένη στο παράδειγμα ελέγχου SNMPc και διαχείρισης. Το SNMPc OnLine αλλάζει το χρώμα των συμβόλων Visio για να αντιπροσωπεύσει τη θέση των σχετικών συσκευών, των συνδέσεων και των δικτύων. Κάθε σύμβολο μπορεί επίσης να χτυπηθεί για να τρυπήσει με τρυπάνι κάτω σε άλλα σχέδια Visio ή για να επιδείξει μια λεπτομερή σελίδα πληροφοριών κόμβων. Τα διαγράμματα Visio μπορούν να παρουσιαστούν ως πλήρεις επιδείξεις σελίδων ή ως τμήμα των συλλογών "ταμπλό" συνήθειας συμπεριλαμβανομένων των απόψεων δικτύων,γεγονότος και εκθέσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Στοιχεία που διαμορφώνουν τη Microsoft Visio
    Μια Κάπως εκπληκτικά η Microsoft Visio είναι αληθινή Γρήγορο εργαλείο ανάπτυξης εφαρμογής όπως προβλέπεται από james Martin. Ενώ Visio μπορεss να εκτελέσει πολλούς γρήγορους στόχους ανάπτυξης εφαρμογής (συμπεριλαμβανομένης κώδικα από τα διαγράμματα UML της παραγωγής), μια σε βάθος άποψη για το πώς να χρησιμοποιήσει τη Microsoft Visio για τη διαμόρφωση στοιχείων αυτό το άρθρο παρέχει.
    Εισαγωγή
    Η Microsoft Visio, έκδοση επιχειρηματικών αρχιτεκτόνων, είναι ένα ισχυρό εργαλείο ανάπτυξης λογισμικού για τις πολυάριθμες εφαρμογές. Εκτός από ένα βασικό εργαλείο σχεδίων, Visio μπορεί να διαμορφώσει UML, να παραγάγει και να αντιστρέψει κώδικα των μηχανικών τις διεπαφές (καμία εφαρμογή δεν παράγεται, αντίθετα από της αυτοματοποιημένης αρχιτεκτονικής Το εργαλείο μπλε μελανιού), και όπως είναι η εστίαση αυτού του άρθρου: παρέχει ένα αρκετά ισχυρό εργαλείο για τη διαμόρφωση στοιχείων. Διαισθητικό είναι ιδιαίτερα ή καλά τεκμηριωμένο Visio, και δεν είναι περιστασιακά με λάθη, χρήσιμο είναι πολύ τον συνηθίσετε μόλις αλλά (και σχετικά ανέξοδο).
    Τα στοιχεία που διαμορφώνουν Visio μπορούν:
    τα νέα πρότυπα στοιχείων από το να δημιουργήσει μια αρχή με τις υπάρχουσες βάσεις δεδομένων μηχανικών τα πρότυπα από να αντιστρέψει τις νέες βάσεις δεδομένων (σε διάφορα διαφορετικά συστήματα διαχείρισης βάσεων δεδομένων) από τα πρότυπα να παραγάγει τις υπάρχουσες βάσεις δεδομένων, που κρατούν διακριτικότητα στοιχεία όλα να τα ενημερώσει στη βάση , συντήρηση πολλαπλάσιων εκδόσεων βάσεων δεδομένων, στο sync με το πρότυπο να βοηθήσει στη όλων που κρατά τον χρησιμοποιήσει εκτενώς με κεντρικό υπολογιστή 7 SQL, τον κεντρικό υπολογιστή το 2000 SQL, τον κεντρικό υπολογιστή το 2005 SQL Τον έχω, και το Oracle 8i, αλλά πρέπει να λειτουργήσει με οποιαδήποτε προσιτή βάση δεδομένων ODBC.
    Μια πώς να διατηρήσει βάση δεδομένων με Visio, παρέχοντας τις διαμόρφωσης να εκτελέσει τους στόχους στοιχείων παρόν έγγραφο θα πάει πέρα από το πώς να χρησιμοποιήσει Visio για Το και άκρες από κάποιο που έχει τα πολλαπλάσια έτη εμπειρίας με το εργαλείο. Διαμόρφωσης σχεδίου στοιχείων των εννοιών μια υποθέτει παρόν έγγραφο Το βασική κατανόηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Αντίστροφη εφαρμοσμένη μηχανική
    Μια εφαρμοσμένη μηχανική υπάρχουσα βάση δεδομένων περιλαμβάνει τη δημιουργια ενός νέου προτύπου από το αρχείο Η αντίστροφη - > νέου - > βάση δεδομένων - > πρότυπο διάγραμμα βάσεων δεδομένων. Έπειτα επιλέξτε τον τύπο συστήματος διαχείρισης βάσεων δεδομένων (ΠΔΒΔ (την ετικέτα οδηγών στη βάση δεδομένων πρόγραμμα διαχείρισης βάσεων δεδομένων)) εσείς θέλει να συνδέσει με από - > επιλογές - > οδηγοι. Έπειτα επιλέξτε τη βάση δεδομένων - > μιας στοιχείων ODBC ή τη δημιουργια νέας μιας πηγής την ακολουθήστε το μάγο με επιλογή μηχανικός αντίστροφος και. Της βάσης δεδομένων που ανακτά ποια να επιλέξει στοιχεία σας επιτρέπει έπειτα σε για Να χτυπήσει, και η ακόλουθη οθόνη επιτρέπουν σε σας για να επιλέξουν που παρουσιάζει για να ανακτήσει (όλα τους πιθανώς θέλετε). Σας επιτρέπει σε για να προσθέσει αυτόματα τους πίνακες στη σελίδα ή όχι Η τελευταία οθόνη. Εάν δεν τους προσθέτετε αυτόματα μπορείτε με το χέρι να τους προσθέσετε από τους πίνακες και βλέπετε το πλακάκι (ότι μπορεί να επιδειχθεί μέσω της βάσης δεδομένων - > άποψη - > πίνακες και απόψεις).
    Επιλογές
    Υπάρχουν μερικές επιλογές που συστήνω για ένα νέο διάγραμμα. Προτιμώ κόρακα του για να δείξω 3Υ3η3α2ο-$$$- Πολλές σχέσεις αντι του βέλους προεπιλογής την να δω τροφή. Την να τεθεί με επιλογή του επίδειξης "στην Αυτό μπορεί τετραγωνιδίου" ποδιών κοράκων ετικέτα σχέσης από τη βάση δεδομένων - > επιλογές - > έγγραφο.
    διαδικασία αλλά άλλη μια είναι της σελιδων για τους σκοπούς εκτύπωσης της περιοχής καθορισμός Ο χρήσιμη μη-διαισθητική. Έναρξη με τη μετάβαση να αρχειοθετήσει - > σελιδοποιήστε την οργάνωση. Επιλέξτε την ετικέτα μεγέθους σελιδων. Εδώ μπορείτε να επιλέξετε το πορτρέτο ή το τοπίο στο κατώτατο σημείο. Εάν θέλετε τις πολλαπλάσιες σελίδες ο καλύτερος τρόπος έχω βρει για να κάνω αυτό είμαι με την επιλογή του μεγέθους συνήθειας και την είσοδο των πολλαπλασίων 8 ιντσών και 10,5 ιντσών (που δίνουν σύνορα ίντσας τετάρτων γύρω από όλες τις σελίδες). Παραδείγματος χάριν τρεις σελίδες width-wise από το ύψος-σοφό γίνονται τοπίο δύο σελίδων θα ήταν 24 "Χ 21".
    Επιθυμώ επίσης να έχω την πηγή μικρότερη για τους πίνακες και τις στήλες, αλλά δυστυχώς δεν έχω υπολογίσει πώς να θέσω την προεπιλογή, έτσι κατά την προσθήκη ενός νέου πίνακα Ι την επιλέγω και επιλέγω το σημείο 8 από τη ράβδο εργαλείων.
    Τελικά (για αυτό που αξίζει) προσωπικά δεν συμπαθώ την οργάνωση πλακακιών παραθύρων προεπιλογής. Επιθυμώ να έχω το πλακάκι ιδιοτήτων βάσεων δεδομένων στο κατώτατο σημείο της οθόνης με την οθόνη σχέσης οντοτήτων μικρή και αριστερά της. Μπορείτε να βρείτε την ακόλουθη οργάνωση παραγωγικότερη από την προεπιλογή:
    Τροποποίηση των πινάκων βάσεων δεδομένων
    Πίνακας
    Η δημιουργία ενός πίνακα περιλαμβάνει απλά το σύρσιμο του από το πλακάκι σχέσης οντοτήτων στην επιφάνεια σχεδίου. Μπορείτε να τροποποιήσετε το όνομα ενός πίνακα με την επιλογή του πίνακα και την έκδοση του ονόματος από την κατηγορία καθορισμού στο πλακάκι ιδιοτήτων βάσεων δεδομένων. Ακριβώς τροποποιήστε το φυσικό όνομα, δεν έχω βρει ποτέ μια ανάγκη για το εννοιολογικό όνομα ή το διάστημα ονόματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Στήλες
    Για να τροποποιήσετε τις στήλες επιλέξτε ακριβώς τον πίνακα στην επιφάνεια σχεδίου έπειτα η κατηγορία στηλών στο πλακάκι ιδιοτήτων βάσεων δεδομένων. Η προσθήκη και η διαγραφή των στηλών είναι αρκετά απλές. Εάν χρησιμοποιείτε τον κεντρικό υπολογιστή SQL μπορείτε να δακτυλογραφήσετε τη "ταυτότητα INT" στον τομέα τύπων στοιχείων για να πάρετε έναν αυτόματο αυξάνοντας τομέα. Εάν εσείς clic k edit you can change the default value and edit constraints.
    Δείκτες
    Η δημιουργία ενός νέου δείκτη είναι ακόμα μια όχι ιδιαίτερα διαισθητική διαδικασία σε Visio. Χτυπήστε τους δείκτες στις ιδιότητες βάσεων δεδομένων για έναν πίνακα και χτυπήστε νέο. Όταν η υπαγόρευση εμφανίζεται για ένα όνομα μην εισάγετε τίποτα και το χτύπημα εισάγεται. Το Visio ονομάζει αυτόματα τους δείκτες για σας και αυτό εγώ το έχει δει να πάρει ταραγμένο εάν εισάγετε κάτι συνήθεια, τόσο ακριβώς άδεια αυτό κενό. Γενικά επίλεκτος "μοναδικός δείκτης μόνο", αλλά υπάρχουν πιθανώς λόγοι για άλλους τύπους δεικτών. Η επιλογή των στηλών είναι αρκετά απλή. Επιτραπέζια διαφάνεια
    Λάβετε υπόψη ότι η επιφάνεια σχεδίου δεν είναι ενδεικτική αυτό που είναι πραγματικά στο πρότυπο. Παραδείγματος χάριν εάν χτυπάτε έναν πίνακα ή μια σχέση και χτυπάτε το κλειδί διαγραφής πρέπει να ρωτήσει ότι "αφαιρείτε το επιλεγμένο στοιχείο από το ελλοχεύον πρότυπο;" (εάν όχι να σας προτρέψουν για αυτό σιγουρευτείτε για να επιλέξετε "ζητά το χρήστη τι για να κάνει" στη λογική ετικέτα διαγραμμάτων στη βάση δεδομένων - > επιλογές - > διαμορφώνοντας). Εάν πείτε ναι έπειτα θα διαγράψει αληθινά το αντικείμενο, εάν πείτε ότι κανένας θα κάνει μόνο το αντικείμενο να εξαφανιστεί από την επιφάνεια σχεδίου, αλλά εάν αναπαραγάγετε τη βάση δεδομένων το στοιχείο θα παραχθεί ακόμα.
    Μπορείτε να δείτε τα πραγματικά αντικείμενα στο πρότυπο με τη μετάβαση στη βάση δεδομένων - > άποψη - > πίνακες και απόψεις (και μπορείτε να σύρετε αυτά επάνω στην επιφάνεια σχεδίου). Μπορείτε επίσης να διορθώσετε τον κρότο σε έναν πίνακα και να επιλέξετε "παρουσιάζετε σχετικούς πίνακες" σχετικούς με στους την άποψη μη-ορατούς πίνακες και τις σχέσεις. Οι κρύβοντας πίνακες μπορούν να είναι εξαιρετικά χρήσιμοι για τους πίνακες που συσχετίζονται με σχεδόν κάθε πίνακα στο πρότυπο.
    Δημιουργία των σχέσεων
    Ένας-προς-πολλά σχέσεις
    Η δημιουργία μιας ένας-προς-πολλά σχέσης είναι εύκολη, ακριβώς έλξη ένα αντικείμενο σχέσης από το πλακάκι "σχέσης οντοτήτων" στην επιφάνεια σχεδίου και συνδέει τις άκρες με τους πίνακες. Το Visio θα προσθέσει αυτόματα ότι τα ξένα κλειδιά για τον πίνακα με τα πόδια του κόρακα σε το παρείχαν ο πίνακας γονέων έχει ένα αρχικό κλειδί. Το Visio ονομάζει αυτόματα τη σχέση για σας, αλλά δεν είναι αρκετά έξυπνο να μετονομάσει τη σχέση εάν μετονομάσετε τους πίνακες, τόσο μερικές φορές θα τρέξετε στα λάθη με τα διπλά ονόματα σχέσης, αυτά που θα πρέπει να καθορίσετε με το χέρι να μετονομάσετε τις σχέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Σχέσεις ένα έως ένα
    Οργανώστε μια ένα προς ένα σχέση ακριβώς όπως μια ένας-$$$-ΠΟΛΛΑ σχέση που λαμβάνει υπόψη που ο πίνακας θα είναι ο γονέας και που θα είναι το παιδί. Επόμενος χτυπήστε στη σχέση και στο πλακάκι ιδιοτήτων βάσεων δεδομένων επιλέξτε τη διάφορα κατηγορία και το σύνολο ο αριθμός στοιχείων συνόλου "σε μηδέν ή ένας."
    Σχολιάζοντας το πρότυπο
    Σχολιασμός
    Σας για να σχολιάσει ένα πρότυπο και να τρέχουν έπειτα οι εκθέσεις που περιγράφουν το πρότυπο της εργασία άδειας μια μεγάλη Visio κάνει Το σε. Ιδιοτήτων βάσεων δεδομένων στο σημειώσεων πλακάκι την κατηγορια πινάκας σχολιάσετε ένας από Μπορείτε να, και στήλη μπορείτε να σχολιάσετε α από το τμήμα σημειώσεων στις στήλες κατηγορία. Παραδόξως Visio υποβάλλει τα σχόλια προεπιλογής για τις στήλες, αλλά τα σχόλια προεπιλογής δεν παρουσιάζουν στις εκθέσεις.
    Εκθέσεις
    Το τρέξιμο των εκθέσεων είναι τόσο εξατομικεύμενο αυτό είναι λίγο συντριπτικό. Αρχίστε τη διαδικασία με τη βάση δεδομένων - > έκθεση. Βρίσκω την πιο χρήσιμη έκθεση για να είμαι αυτός που περιγράφει τους πίνακες και τις στήλες με τα σχόλιά τους. Κάνετε αυτό με την επιλογή της "επιτραπέζιας έκθεσης". Εάν τρέξετε αυτήν την έκθεση θα επιδείξει έναν κατάλογο όλων των πινάκων και θα τον ακολουθήσει έπειτα επάνω με τις σελίδες ζευγών ανά πίνακα που περιγράφει τον πίνακα και είναι στήλες, κ.λπ. Μπορείτε να επιλέξετε τη "προεπιλογή" που κουμπώνει για να επιλέξετε τις προετοιμασμένες επιλογές για τα διαφορετικά υποσύνολα των στοιχείων. Ειδικότερα η "έκθεση βάσεων δεδομένων" παρουσιάζει ακριβώς τους πίνακες και σχόλιά τους, και η συνοπτική "έκθεση" στηλών παρουσιάζει ακριβώς τους πίνακες και τα σχόλια για τις στήλες τους.
    Σημείωση: Οφείλει να είναι ευκολότερο από πρόκειται να εξαγάγει τα ονόματα πινάκων και στηλών σε ένα πρόγραμμα όπως τη Microsoft Excel. Εάν το θέμα ενδιαφέρει βλέπετε τη θέση Blog μου Επιτραπέζια ονόματα βάσεων δεδομένων Visio εξαγωγής σε Excel που περιέχει μια βαθμιαία διαδικασία με τα screenshots.
    Διατήρηση μιας βάσης δεδομένων
    Η διατήρηση μια βάση δεδομένων με το τμήμα Visio θα απαριθμήσει την επικύρωση προτύπων στοιχείων, πώς να παραγάγει της εντολής "αναπροσαρμογών" Visio ενός νέου βάσεων δεδομένων χρησιμοποιώντας Visio "παράγει" την εντολή, και πώς να διατηρήσει μια υπάρχουσα βάση δεδομένων συμπεριλαμβανομένης της χρησιμοποίησης.
    Πρότυπη επικύρωση
    Πριν παράγετε πρέπει να επικυρώσετε το πρότυπο. Το Visio θα βρει όλα τα είδη της ματαίωσης των λαθών, μερικά από τα legit, μερικά από τα όχι. Εκτελέστε τον έλεγχο λάθους από τη βάση δεδομένων - > πρότυπο - > έλεγχος λάθους. Τα λάθη θα επιδειχθούν στο πλακάκι παραγωγής που θα γίνει ορατό μετά από τον έλεγχο. Μπορείτε να πιέσετε δύο φορές στο λάθος και μερικές φορές Visio θα σας πάρει στο πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Διπλά ονόματα σχέσης
    Το πιο κοινό λάθος είναι διπλά ονόματα σχέσης. Σε αυτήν την περίπτωση Visio θα πει ότι κάτι σαν τη "ξένη βασική σχέση έχει τους ίδιους πίνακες γονέων και παιδιών όπως... αλλά δεν έχει τις μπροστινές και αντίστροφες φράσεις ρήματος." Αυτό εμφανίζεται όταν υπάρχουν δύο σχέσεις μεταξύ δύο πινάκων ότι και οι δύο έχουν τις ίδιες ιδιότητες "φράσης ρήματος" και "αντίστροφης φράσης". Για να καθορίσετε το πρόβλημα επιλέξτε μιας από τις σχέσεις, επίλεκτος οι "ιδιότητες βάσεων δεδομένων" επιλέγουν την κατηγορία "ονόματος" και αλλάζουν τις τιμές στους κατάλληλους τομείς στη δεξιά στήλη (χαρακτηριστικά ακριβώς προσθέτω έναν χαρακτήρα σε κάθε μια δεδομένου ότι δεν έχω καμία πραγματική χρήση για τις φράσεις ρήματος).
    Ίδια ονόματα στηλών
    Το πιο ενοχλητικό πρόβλημα είναι ίδια ονόματα στηλών (στους διαφορετικούς πίνακες) που έχουν τους διαφορετικούς τύπους στοιχείων. Το λάθος θα είναι "στήλη έχει το ίδιο εννοιολογικό όνομα όπως [ Table].[Column ], αλλά έχει έναν διαφορετικό τύπο στοιχείων". Για να καθορίσετε αυτό επιλέξτε μια από τις στήλες, χτυπήστε το Edit κουμπί για να φέρετε επάνω ένα πλαίσιο διαλόγου ιδιοτήτων στηλών, uncheck "ονόματα Sync κατά τη δακτυλογράφηση," και αλλάξτε τον τομέα "εννοιολογικού ονόματος".
    Παραγωγή μιας βάσης δεδομένων
    Παράγετε μια βάση δεδομένων από το πρότυπο με την επιλογή της βάσης δεδομένων - > παράγετε. Αυτό θα τρέξει αυτόματα μια πρότυπη επικύρωση και έπειτα θα επιδείξει μια οθόνη με μερικές επιλογές. Παράγετε ένα αρχείο κειμένων του χειρογράφου DDL είναι μια μεγάλη ιδέα, και επίσης πάντα να ελέγξετε αυτό. Παράγετε μια νέα βάση δεδομένων είναι μια ακυριολεξία, το τετραγωνίδιο είναι βασικά ρωτώντας εάν Visio πρέπει αυτόματα να αντιτεθεί στις εντολές SQL (χειρόγραφο DDL) τη βάση δεδομένων. Είναι μια συμπαθητική ευκολία και ελέγχω πάντα αυτό, αλλά το πιο σημαντικό επιτρέπει σε σας για να επιλέξει την επόμενη τετραγωνιδίου "εικόνα βάσεων δεδομένων καταστημάτων τρέχουσα στο πρότυπο." Το Visio παρακολουθεί όλων των αλλαγών δεδομένου ότι ενημερώσατε τη "εικόνα" της βάσης δεδομένων και όταν θα κάνετε μόνο αναδημιουργηθέντες αυτό τις νέες αλλαγές, έτσι ο κρότος αυτού του τετραγωνιδίου είναι σημαντικός δεδομένου ότι αποθηκεύει μια "εικόνα" της βάσης δεδομένων.
    Η επόμενη οθόνη επιτρέπει σε σας για να δημιουργήσει μια νέα βάση δεδομένων, ενάντια στην οποία θα συμβούλευα, ή επιλέγοντας μια υπάρχουσα βάση δεδομένων. Θα πρότεινα πάντα τη βάση δεδομένων με το χέρι μέσω του κεντρικού υπολογιστή ή του Oracle SQL και έπειτα να επιλέξει "τη βάση δεδομένων υπάρχει ήδη." Όταν παίρνετε αυτή η προσέγγιση Visio θα σας ρωτήσει για μια πηγή στοιχείων ODBC. Επιλέξτε μια ύπαρξη που ένας ή περισσότερος πιθανός δημιουργεί μια νέα πηγή στοιχείων συστημάτων, επιλέγει το ΠΔΒΔ (πρόγραμμα διαχείρισης βάσεων δεδομένων) σας και εισάγει τις παραμέτρους για να συνδέσει με τη βάση δεδομένων (μην ξεχάστε να θέσετε τη βάση δεδομένων προεπιλογής στην πρόσφατα δημιουργημένη βάση δεδομένων σας). Τελικά Visio θα συνοψίσει τις αλλαγές θα κάνει και έπειτα όταν χτυπάτε το τέρμα που θα παραγάγει τους πίνακες, τις στήλες, τους δείκτες, τις σχέσεις, τους περιορισμούς, κλπ... στη βάση δεδομένων σας. Τα αποτελέσματα του παραγμένου κώδικα θα επιδειχθούν στο παράθυρο παραγωγής. Αναθεωρήστε την παραγωγή προσεκτικά αν και Visio είναι αρκετά καλό, έχει μερικές φορές τα λάθη κατά την παραγωγή και δεν θα σας πει για τα λάθη εκτός από μέσω της αναθεώρησης του παραθύρου παραγωγής. Μπορεί να πρέπει να καθορίσετε με το χέρι τα λάθη που αντιμετωπίζει με την αναθεώρηση του χειρογράφου DDL που έτρεξε και το επανατρέξιμο των τμημάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Διατήρηση μιας υπάρχουσας βάσης δεδομένων
    Αναζωογόνηση του προτύπου
    Μόλις παραγάγετε μια βάση δεδομένων από ένα πρότυπο είναι δυνατό ότι οι χειρωνακτικές αλλαγές στο σχήμα βάσεων δεδομένων μπορούν να πάρουν το πρότυπό σας και τη βάση δεδομένων από sync. Για να ανακουφίσει αυτό το πρόβλημα Visio μπορεί να αναθεωρήσει μια βάση δεδομένων και να προσδιορίσει τα στοιχεία που έχουν αλλάξει και ενημερώνουν προαιρετικά το πρότυπο με τις αλλαγές. Εκτελέστε αυτήν την λειτουργία με τη μετάβαση στη βάση δεδομένων - > πρότυπο - > αναζωογονεί και την επιλογή της βάσης δεδομένων σας από τις πηγές στοιχείων ODBC. Το Visio θα συγκρίνει την εικόνα στο πρότυπο αυτό που η βάση δεδομένων πρέπει να μοιάσει με και η πραγματική βάση δεδομένων και να απαριθμήσει όλες τις αποκλίσεις. Δεν μπορείτε να επιλέξετε τις αποκλίσεις και να επιλέξετε "καμία αλλαγή" ή "να αναζωογονήσετε το πρότυπο." Ο καθορισμός των αποκλίσεων πρέπει να ενημερώσει το πρότυπο, αλλά έχω τρέξει περιστασιακά στα προβλήματα όπου έχω πρέπει να σημειώσω ακριβώς τις αποκλίσεις και να κάνω με το χέρι την επανάληψη αλλαγών έπειτα αναζωογονώ τη λειτουργία.

    ΕΙΚΟΝΑ

    Μπορείτε να βρείτε μόνο το σωστό πρότυπο, χρησιμοποιώντας το νέο παράθυρο γρήγορα αποτελέσματα στο Office Visio 2007. Απλούστερη πρότυπο κατηγορίες είναι τώρα πιο εύκολη την εύρεση ακριβώς το σωστό πρότυπο εξαιτίας της απλούστερη πρότυπο κατηγορίες, όπως το Business, διάγραμμα, δικτύου, χρονοδιάγραμμα και ούτω καθεξής. Μεγάλο πρότυπο σελίδας εμφανίζει προεπισκόπηση μεγάλες προεπισκοπήσεις μικρογραφιών και περιγραφές για κάθε πρότυπο να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε γρήγορα τα πρότυπα που είναι καλύτερο για σας διαγράμματα. Πρότυπα Τα πιο δημοφιλή πρότυπα Visio μέσα σε κάθε κατηγορία τώρα εμφανίζονται στην κορυφή της κάθε προβολή κατηγοριών, έτσι ώστε να μπορείτε γρήγορα να βρείτε τους. Λίστα πρόσφατων προτύπων Visio τώρα περιλαμβάνει μια νέα συντόμευση για το άνοιγμα σας πιο πρόσφατα χρησιμοποιημένα πρότυπα, έτσι ώστε να μπορείτε να λάβετε πιο γρήγορα στα Αγαπημένα σας. Δείγμα διαγράμματα (απαιτεί το Office Visio Professional 2007) σας τώρα να περιηγηθείτε σε νέα δείγματα διαγράμματα και τα δεδομένα προέλευσης για να πάρετε ιδέες για τη δημιουργία δικών σας διαγραμμάτων βασίζονται σε δεδομένα.


    Πρότυπο κατηγορίες προτεινόμενα πρότυπα Template προεπισκόπησης.

    ΕΙΚΟΝΑ


    Template categories
    Featured templates
    Template preview

    ΑπάντησηΔιαγραφή