ΑΝΩΝΥΜΗ η ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΡΙΤΙΚΗ

Παρακαλώ καταθέστε ανώνυμα η επώνυμα την κριτική σας για το μάθημα και τον καθηγητή σας.
(Η κριτική σας πρέπει να είναι απολύτως τεκμηριωμένη)

10 σχόλια:

  1. Ο καθηγητης μας ήταν πολυ καλός και μας βοήθησε στο να μάθουμε να κανουμε ερευνα κ εργασία με διαφορετικό τρόπο..Κάνει το μάθημα αρκετά ενδιαφέρον κ Επίσης έχει πολλές γνώσεις και σε άλλα θέματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιστεύω ότι η καθηγήτρια μας έχει αρκετές γνώσεις αλλά θα μπορούσε να διαγείρει το ενδιαφέρον των μαθητών περισσότερο.Γιατί δεν μπορούσα πάντα να την προσέξω..αλλά φαινεται πολύ ήρεμη και καλή σα χαρακτήρας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και οι 2 καθηγητές μας, βοήθησαν στο μέγιστο δυνατό βαθμό στη κατανόηση του μαθήματος και στην αποκόμιση γενικών γνώσεων, εν μέσω πάντα ενός ευχάριστου και φιλικού κλίματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΕΜΑΘΑ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΜΟΥ,ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΜΟΥ ΧΡΗΣΙΜΕΥΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ...ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΣΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!!!ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΠΟΛΛΑ!!ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟΙ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. to ma8hma enta3ei den borw na pw....oxi oti exw katalavei k polla....o ka8hghths polu kalos....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΛΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ. ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΑΥΣΤΗΡΗ ΜΟΡΦΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ. ΚΑΤ'ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ.
    ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, Ο κ.ΚΟΥΛΟΥΚΤΣΗΣ ΚΑΙ Η κ.ΧΟΥΛΙΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΜΕΣΟΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ Σ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πιστέυω πως η έρευνα που κάναμε μέ την βοήθεια του blog ηταν πάρα πολύ καλή δίοτι εγώ σαν φοιτήτρια αυτού του εξαμήνου έμαθα πολλά τα οποία δεν ήξερα ούτε καν πως υπάρχουν...Ο καθηγητής μασ βοήθησε πάρα πολύ σε κάθε βήμα μακάρι να το έκαναν και άλλοι καθηγητές αυτό...Πιστεύω πως ήταν ένα απο τα ΄καλύτερα μαθήματα του εξαμήνου αλλά και τισ σχολής γιατί έμαθα αρκετά απο τα οποία και θα χρησιμοποιείσω...Με εκτίμηση μια φοιτήτρια σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ειμαι υπερ ευχαριστιμενη απο την καθοδηγηση και τον τροπο συμπεριφορας και τον δύο καθηγητων μου!΄Ηταν ηλικρινείς και πανω απο όλα πολυ ήρεμοι μαζι μας,μια πολυ σωστη πιστευω συμπεριφορα μιας κ εχουν να κανουν με μια δυσκολη ηλικια παιδιών!προσωπικα τους ευχαριστω κ ευχομαι να παραμείνουν ετσι διοτι τετειου είδους καθηγητές ΔΥΣΤΥΧΩΣ σπανίζουν!!Μακαρυ να ειχαμε την δυνατότητα να ασκουμε κριτική σε ολους τους καθηγητες μας για να διορθώσουν κ οι υπόλοιποι τις συμπεριφορές τους!κ ίσως θα έπρεπε να γίνετε κριτική κ απο τους καθηγητές προς τους μαθητές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ένα συμαντικό μέρος του μαθήματος ήταν και εκείνο που κάναμε και με την κΜαντο απο την οποία πήρα αρκετές γνώσεις και ήταν δίπλα μας σε κάθε βήμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή